Cahba ApS

Hos Cahba ApS er målet altid, at du som vores kunde modtager den bedst mulige service fra begyndelse til slut. Vi laver alt fra afslibning og behandling af gulve samt terrasser, bordplader og trapper på hele Sjælland.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Cahba ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Cahba ApS

Gulvafslibning i høj kvalitet

Cahba er din professionelle samarbejdspartner – uanset hvilken gulvopgave, du står overfor. Firmaet har kontor i Roskilde og herfra bringer vi nyt liv til gamle gulve på hele Sjælland. Vi har stor erfaring med håndtering af gulvopgaver for både private, erhverv og boligforeninger, så du kan roligt tage kontakt til os uanset omfanget af din opgave.

Vi specialiserer os især for:

  • Gulvafslibning
  • Afslibning af terrasser, trapper og bordplader
  • Gulvlægning
  • Efterbehandling

Gulvspecialister med øje for detaljen

Vælger du Cahba, kan du se frem til at blive mødt af erfarne gulvspecialister. Med mange års erfaring i bagagen, er der næsten ikke den udfordring, vores fagmænd ikke har mødt. Vi kan hjælpe dig med alt fra efterbehandling af gulve til afslibning af bordplader, og ingen opgave er for lille for os. Vores ønske er at bringe nyt liv i dit hjem. Det betyder naturligvis også, at vi ikke forlader adressen, før løsningen er som ønsket. Betyder det, at vi må arbejde til ud på aftenen, gør vi også det.

Ansvarlighed i udførslen af arbejdet

Vi lever af og for at levere løsninger, du har glæde af mange år frem. Men skal man levere gode, holdbare løsninger, kommer man ikke sovende til opgaven. Derfor tager vi altid ud og inspicerer din opgave, før vi går i gang. På den måde kan vi vejlede dig til den bedste løsning og sørge for, at der ikke opstår pludselige overraskelser, når regningen kommer. Indimellem hænder det også, at du som kunde kommer til at tabe noget på det nyslebne gulv, men fortvivl ikke. Hos Cahba har vi nemlig fuld forståelse for frustrationen, og kommer derfor også gerne ud og retter hakket op indenfor rimelig tid. Det mener vi er ansvarligt håndværk.

Søger du derfor ansvarlige gulvslibere til din næste opgave, kan du klikke på kontakt-knappen for et uforpligtende tilbud.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Cahba ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Cahba ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Cahba ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Cahba ApS

Hos Cahba ApS er målet altid, at du som vores kunde modtager den bedst mulige service fra begyndelse til slut. Vi laver alt fra afslibning og behandling af gulve samt terrasser, bordplader og trapper på hele Sjælland.

Hovedkontor

Københavnsvej 81
4000 Roskilde

CVR: 37524212

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen