Elite håndværker

Cahba.DK

4.7 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Cahba.DK

Cahba.DK

Gulvafslibning i høj kvalitet

Cahba.DK er din professionelle samarbejdspartner – uanset hvilken gulvopgave, du står overfor. Firmaet har kontor i Roskilde og herfra bringer vi nyt liv til gamle gulve på hele Sjælland. Vi har stor erfaring med håndtering af gulvopgaver for både private, erhverv og boligforeninger, så du kan roligt tage kontakt til os uanset omfanget af din opgave.

Vi specialiserer os især for:

  • Gulvafslibning
  • Afslibning af terrasser, trapper og bordplader
  • Gulvlægning 
  • Efterbehandling

Gulvspecialister med øje for detaljen

Vælger du Cahba.DK, kan du se frem til at blive mødt af erfarne gulvspecialister. Med mange års erfaring i bagagen, er der næsten ikke den udfordring, vores fagmænd ikke har mødt. Vi kan hjælpe dig med alt fra efterbehandling af gulve til afslibning af bordplader, og ingen opgave er for lille for os. Vores ønske er at bringe nyt liv i dit hjem. Det betyder naturligvis også, at vi ikke forlader adressen, før løsningen er som ønsket. Betyder det, at vi må arbejde til ud på aftenen, gør vi også det.

Ansvarlighed i udførslen af arbejdet

Vi lever af og for at levere løsninger, du har glæde af mange år frem. Men skal man levere gode, holdbare løsninger, kommer man ikke sovende til opgaven. Derfor tager vi altid ud og inspicerer din opgave, før vi går i gang. På den måde kan vi vejlede dig til den bedste løsning og sørge for, at der ikke opstår pludselige overraskelser, når regningen kommer. Indimellem hænder det også, at du som kunde kommer til at tabe noget på det nyslebne gulv, men fortvivl ikke. Hos Cahba.DK har vi nemlig fuld forståelse for frustrationen, og kommer derfor også gerne ud og retter hakket op indenfor rimelig tid. Det mener vi er ansvarligt håndværk.

Søger du derfor ansvarlige gulvslibere til din næste opgave, kan du klikke på kontakt-knappen for et uforpligtende tilbud.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Gulvafslibning
Malerfirmaer
Diverse
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Cahba.DK senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Stinne Opgaveansvarlig
71 72 ** **
Cahba@***.dk
Cahba.DK Amaliegade 6, 2. tv. 1259 København K
CVR: 37524212
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Cahba.DK
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu