Aarstidernes Have og Anlæg

Står du overfor et større projekt på din grund? Eller måske en mindre opgave i haven? Uanset opgavens størrelse og type, så er det Aarstidernes Have og Anlæg, du skal have fat i. Vi løser alt fra almindelige opgaver i haven til mere specialiserede af slagsen.

Jeg, indehaver Kim Nielsen, stiftede i 2015 firmaet. Siden da er vi vokset og har udvidet forretningen og kan hjælpe dig med alt fra brolægning til rydning af buske og træer til en ny græsplæne. Vores adresse er i Hørve, men vi kører ud til hele Sjælland.

Vi specialiserer os i:

  • Haveservice
  • Træfældning
  • Anlægsgartneri
  • Stubfræsning
  • Brolægning

Ærlig dialog og høj kvalitet

Udover at vi selvfølgelig er hårdtarbejdende og gør en dyd ud af at sikre høj kvalitet i vores arbejde, så står kundeservice og god dialog med bygherren i første række hos Aarstiderne Have og Anlæg. Godt humør er en grundingrediens i vores måde at være på. Hver gang vi besigtiger en opgave, er vi ærlige i vores rådgivning, vi overholder alle aftaler om tid og pris, og vi efterlader først projektet, når både os selv og bygherre er tilfredse.

Med andre ord kommer der aldrig overraskelser, når vi er på opgaven – hverken i forhold til ekstra regninger, forlængede frister, eller det færdige resultat. Dit projekt er trygt i vores hænder.

Fleksible og løsningsorienterede

Vi har tidligere mødt opgaver, hvor der skulle en særlig løsning til. Dem klarer vi. Og vi har både udstyret og maskinerne til det. Eksempelvis har vi købt en stubfræser, der selvfølgelig er lige så kraftfuld som de andre på markedet, men som er en smule smallere og bedre kan komme ind, hvor andre ikke kan. Så uanset hvor vanskelig opgaven er, finder vi en god løsning.

Lad os tage en uforpligtende snak

Skal vi hjælpe dig med dit kommende projekt i haven? Så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtigende snak. Du kan kontakte os på: 20 65 11 22 eller via kontaktknapperne her på siden.

Læs mere

Kontakt os her

Kim Nielsen Indehaver
20 65 ** ** Vis nummer
20 65 11 22

Aarstidernes Have og Anlæg

Bjergesøvej 20

4534 Hørve

CVR: 36594292

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Aarstidernes Have og Anlæg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

2 dage siden
Installation af robotplæneklipper og klip af hæk 2640 Hedehusene
2 dage siden
Såning af græs 4190 Munke Bjergby
2 dage siden
Udskiftning af græs og nedgravning af trampolin 2990 Nivå
2 dage siden
Nedlægning af havebed 2680 Solrød Strand
3 dage siden
Fældning af grantræ 4690 Haslev
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Aarstidernes Have og Anlæg