AG-Multihåndværk

Hos AG-Multihåndværk er der ikke den opgave vi ikke klare. Jeg specialiserer mig i badeværelser, men gør mig i alle slags murer-, maler- og tømreropgaver. Ring for et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til AG-Multihåndværk

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

AG-Multihåndværk

Hos AG-Multihåndværk kan du få hjælp til dit kommende byggeprojekt – uanset hvilken byggedrøm du går med. Med over 20 års erfaring indenfor byggebranchen har jeg, Allan Gregersen, rigeligt med erfaring i bagagen. Hvad end du skal have malet dit stakit, lagt nyt gulv i bryggerset eller have lavet en energisparende installation, er du kommet til det rigtige sted. AG-Multihåndværk har base i Brovst, og derfra betjener jeg både private, erhverv og boligforeninger med byggeløsninger, store som små.

Altid en løsning på din byggeopgave

Hos AG-Multihåndværk er målsætningen at følge alle kunder til dørs, uanset hvilken gren af byggebranchen, opgaven måtte høre under. Jeg er udlært elektriker, men efter 17 år hos et byggefirma, der rådede over både tømrere, snedkere, murere, smede og andre elektrikere, har jeg fået skærpet kompetencerne på alle fronter. Derfor var der ingen tvivl, da jeg stiftede eget firma; alle opgaver kunne håndteres. Og hvis omfanget af din opgave er så stor, at ekstra hænder er nødvendige, så har AG-Multihåndværk et netværk af kompetente samarbejdspartnere. Så uanset hvad du har behov for hjælp til, har AG-Multihåndværk løsningen på problemet.

Mine kompetencer indebærer følgende brancher:
  • Elarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Malerarbejde

Grundig dialog er nødvendig

Da AG-Multihåndværk tilbyder hjælp indenfor alle byggebranchens grene, er den indledende dialog meget vigtig. Jeg kan sagtens tage hånd om hele din opgave, så du kun skal have kontakt til en håndværker gennem hele processen. Netop derfor er det essentielt, at kommunikationen fungerer fra første opkald. På den måde kan du som kunde være tryg, når du vælger AG-Multihåndværk.

Uanset hvilken opgave du har behov for hjælp til, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt AG-Multihåndværk for et uforpligtende tilbud

Her finder du AG-Multihåndværk

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne AG-Multihåndværk

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?