AG-Multihåndværk

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

AG-Multihåndværk

AG-Multihåndværk

Hos AG-Multihåndværk kan du få hjælp til dit kommende byggeprojekt – uanset hvilken byggedrøm du går med. Med over 20 års erfaring indenfor byggebranchen har jeg, Allan Gregersen, rigeligt med erfaring i bagagen. Hvad end du skal have malet dit stakit, lagt nyt gulv i bryggerset eller have lavet en energisparende installation, er du kommet til det rigtige sted. AG-Multihåndværk har base i Brovst, og derfra betjener jeg både private, erhverv og boligforeninger med byggeløsninger, store som små.

Altid en løsning på din byggeopgave

Hos AG-Multihåndværk er målsætningen at følge alle kunder til dørs, uanset hvilken gren af byggebranchen, opgaven måtte høre under. Jeg er udlært elektriker, men efter 17 år hos et byggefirma, der rådede over både tømrere, snedkere, murere, smede og andre elektrikere, har jeg fået skærpet kompetencerne på alle fronter. Derfor var der ingen tvivl, da jeg stiftede eget firma; alle opgaver kunne håndteres. Og hvis omfanget af din opgave er så stor, at ekstra hænder er nødvendige, så har AG-Multihåndværk et netværk af kompetente samarbejdspartnere. Så uanset hvad du har behov for hjælp til, har AG-Multihåndværk løsningen på problemet.

Mine kompetencer indebærer følgende brancher:
  • Elarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Malerarbejde

Grundig dialog er nødvendig

Da AG-Multihåndværk tilbyder hjælp indenfor alle byggebranchens grene, er den indledende dialog meget vigtig. Jeg kan sagtens tage hånd om hele din opgave, så du kun skal have kontakt til en håndværker gennem hele processen. Netop derfor er det essentielt, at kommunikationen fungerer fra første opkald. På den måde kan du som kunde være tryg, når du vælger AG-Multihåndværk.

Uanset hvilken opgave du har behov for hjælp til, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Allan Gregersen Indehaver
26 24 ** **
info@***.dk
AG-Multihåndværk Klausholmvej 61 9460 Brovst
CVR: 33956282
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AG-Multihåndværk senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du AG-Multihåndværk
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?