AG Multihåndværk ApS

Hos AG Multihåndværk ApS kan du få hjælp til dit kommende byggeprojekt – uanset hvilken byggedrøm du går med. Med over 20 års erfaring indenfor byggebranchen har jeg, Allan Gregersen, rigeligt med erfaring i bagagen. Hvad end du skal have malet dit stakit, lagt nyt gulv i bryggerset eller have lavet en energisparende installation, er du kommet til det rigtige sted. AG Multihåndværk ApS har base i Brovst, og derfra betjener jeg både private, erhverv og boligforeninger med byggeløsninger, store som små.

Altid en løsning på din byggeopgave

Hos AG Multihåndværk ApS er målsætningen at følge alle kunder til dørs, uanset hvilken gren af byggebranchen, opgaven måtte høre under. Jeg er udlært elektriker, men efter 17 år hos et byggefirma, der rådede over både tømrere, snedkere, murere, smede og andre elektrikere, har jeg fået skærpet kompetencerne på alle fronter. Derfor var der ingen tvivl, da jeg stiftede eget firma; alle opgaver kunne håndteres. Og hvis omfanget af din opgave er så stor, at ekstra hænder er nødvendige, så har AG Multihåndværk ApS et netværk af kompetente samarbejdspartnere. Så uanset hvad du har behov for hjælp til, har AG Multihåndværk ApS løsningen på problemet.

Mine kompetencer indebærer følgende brancher:

  • Elarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Malerarbejde

Grundig dialog er nødvendig

Da AG Multihåndværk ApS tilbyder hjælp indenfor alle byggebranchens grene, er den indledende dialog meget vigtig. Jeg kan sagtens tage hånd om hele din opgave, så du kun skal have kontakt til en håndværker gennem hele processen. Netop derfor er det essentielt, at kommunikationen fungerer fra første opkald. På den måde kan du som kunde være tryg, når du vælger AG Multihåndværk ApS.

Uanset hvilken opgave du har behov for hjælp til, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Læs mere

Kontakt os her

Allan Gregersen Indehaver
26 24 ** ** Vis nummer
26 24 75 96

AG Multihåndværk ApS

Klausholmvej 61

9460 Brovst

CVR: 43129422

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AG Multihåndværk ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Etablering af toiletrum i kælder 9530 Støvring
1 måned siden
Renovering af badeværelse 9000 Aalborg
1 måned siden
Etablering af badeværelse og rørføring m.m. 9230 Svenstrup J
1 måned siden
Spartling af gulv 9000 Aalborg
2 måneder siden
Lægning af klinker 9440 Aabybro
3 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du AG Multihåndværk ApS

Send en forespørgsel til AG Multihåndværk ApS