AG Multihåndværk ApS

Hos AG Multihåndværk ApS kan du få hjælp til dit kommende byggeprojekt – uanset hvilken byggedrøm du går med. Med over 20 års erfaring indenfor byggebranchen har jeg, Allan Gregersen, rigeligt med erfaring i bagagen. Hvad end du skal have malet dit stakit, lagt nyt gulv i bryggerset eller have lavet en energisparende installation, er du kommet til det rigtige sted. AG Multihåndværk ApS har base i Brovst, og derfra betjener jeg både private, erhverv og boligforeninger med byggeløsninger, store som små.

Altid en løsning på din byggeopgave

Hos AG Multihåndværk ApS er målsætningen at følge alle kunder til dørs, uanset hvilken gren af byggebranchen, opgaven måtte høre under. Jeg er udlært elektriker, men efter 17 år hos et byggefirma, der rådede over både tømrere, snedkere, murere, smede og andre elektrikere, har jeg fået skærpet kompetencerne på alle fronter. Derfor var der ingen tvivl, da jeg stiftede eget firma; alle opgaver kunne håndteres. Og hvis omfanget af din opgave er så stor, at ekstra hænder er nødvendige, så har AG Multihåndværk ApS et netværk af kompetente samarbejdspartnere. Så uanset hvad du har behov for hjælp til, har AG Multihåndværk ApS løsningen på problemet.

Mine kompetencer indebærer følgende brancher:

  • Elarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde
  • Malerarbejde

Grundig dialog er nødvendig

Da AG Multihåndværk ApS tilbyder hjælp indenfor alle byggebranchens grene, er den indledende dialog meget vigtig. Jeg kan sagtens tage hånd om hele din opgave, så du kun skal have kontakt til en håndværker gennem hele processen. Netop derfor er det essentielt, at kommunikationen fungerer fra første opkald. På den måde kan du som kunde være tryg, når du vælger AG Multihåndværk ApS.

Uanset hvilken opgave du har behov for hjælp til, er du velkommen til at klikke på kontakt-knappen for en uforpligtende samtale.

Læs mere

Kontakt os her

Allan Gregersen Indehaver
26 24 ** ** Vis nummer
26 24 75 96

AG Multihåndværk ApS

Klausholmvej 61

9460 Brovst

CVR: 43129422

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver AG Multihåndværk ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Renovering af badeværelse 9200 Aalborg SV
6 dage siden
Prisoverslag - Renovering af badeværelse 9200 Aalborg SV
3 uger siden
Opsætning af fliser 9400 Nørresundby
3 uger siden
Lægning af microcement på badeværelse 9220 Aalborg Øst
3 uger siden
Renovering af badeværelse 9000 Aalborg
1 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
24 anmeldelser
google.com 2 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 6 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 16 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Arbejdet blev udført til tiden og med den forventede kvalitet og lidt til

JOHNNIE AABO EJENDOMME ApS, 01 jun. 2024

Alt i alt en meget positiv oplevelse.
Tidsplan blev overholdt.
En behaglig måde at få renoveret på når man er "grøn" i gør det selv verdenen..

Morten Guldhammer, 21 maj 2024

Man ved hvad man får. Altid punktlig og god kvalitet. Der bliver altid kommunikeret før der evt ryger noget ekstra på. Har kun ros

JOHNNIE AABO EJENDOMME ApS, 06 feb. 2024

Alt kørte som det skulle. God kommunikation og flot resultat.

Christian skotte Kongstad, 05 feb. 2024

Overholdt alle aftaler. Fleksibel, effektiv, tog hensyn til vores ønsker og hverdag. Fantastisk håndværker.

Mathias Ørum Helledie, 25 jan. 2024

Allan er den skønneste mand, han får en til at føle sig set og hørt og formår altid at få fikset problemerne og udføre et fantastisk flot resultat!

Melissa Kjær, 19 jan. 2024

Overholdte aftaler, koordinerede alt med de andre håndværker, gav løbende opdateringer, hurtig og effektiv.

Mathias H., 09 okt. 2023

Svare ikke tilbage på tilbud, eller tager tlf.

René højgaard, 21 jun. 2023

trappen blev repareret og hullerne i fugerne, der opstod efter at håndværkeren havde afsluttet arbejdet, blev repareret et par dage efter ,efter at jeg havde henvendt mig til håndværkeren om m...
trappen blev repareret og hullerne i fugerne, der opstod efter at håndværkeren havde afsluttet arbejdet, blev repareret et par dage efter ,efter at jeg havde henvendt mig til håndværkeren om manglen. Jeg synes at prisen for arbejdet var høj i betragtning af ,at der ikke skulle nye fliser til og den tid håndværkeren brugte på opgaven.
Læs mere

Annie P., 12 aug. 2022

Jeg har fået lavet nyt badeværelse med microcement, jeg kendte ikke Ag multihåndværk men fandt det på Facebook og kontaktede Ag multihåndværk, vi fik snakket om hvordan det skulle se ud. Jeg...
Jeg har fået lavet nyt badeværelse med microcement, jeg kendte ikke Ag multihåndværk men fandt det på Facebook og kontaktede Ag multihåndværk, vi fik snakket om hvordan det skulle se ud. Jeg er SÅ MEGET tilfreds med det arbejde der blev lavet. Alle aftaler blev overholdt og Allan var god til at komme med ideer. Jeg kan på det varmeste anbefale Ag multihåndværk hvis i vil have en dygtig håndværker.
Læs mere

marianne jensen, 21 maj 2020

AG Multihåndværk har færdiglavet badeværelset til den forventede tid, desværre er resultatet fyldt med sjusket arbejde. Sokkelfliserne er ikke alle steder fastgjort ordentligt, og nogle af fli...
AG Multihåndværk har færdiglavet badeværelset til den forventede tid, desværre er resultatet fyldt med sjusket arbejde. Sokkelfliserne er ikke alle steder fastgjort ordentligt, og nogle af fliserne flugter ikke med hinanden, endvidere er fugearbejdet sjusket og træls at se på, hvor der nogle steder er huller i fugerne eller det er smurt ud over fliserne. Også i brusekabinen virker det som om, at ikke alle fliser flugter med hinanden, og her virker fugerne i kanten også sjusket udført. Allan spurgte under arbejdet om varmepumpen til gulvvarmen skulle placeres i badeværelset eller på værelset ved siden af i et skab - jeg spurgte om Allans rådgivning, og han fortalte at der ville blive lavet en fin kasse rundt om pumpen og at den ikke ville fylde mere end den gamle radiator der oprindeligt havde stået der, samtidigt med at det var meget billigere. Desværre var dette ikke helt korrekt, da kassen blev mange gange større end radiatoren, og faktisk var toilettet nødt til at blive flyttet for at kassen kunne være der. Endvidere var der slået af kassens sider allerede da den blev sat op. Jeg har her indenfor det første år af det nye badeværelse fundet flere klinker der har en hul lyd, og altså umiddelbart ikke sidder fast. Den ene væg har ikke en plan overflade, men er præget af større og mindre buler. Skinnen som er blevet sat op ved hjørnet mellem klinkerne i bruseren og væggen med filt har ikke været lang nok, så her er der bare blevet sat et ekstra lille stykke skinne op for oven. Allerede et par dage efter, at Allan var færdig, måtte jeg i gang med at male, da der flere steder var tydelige områder der ikke var dækket ordentligt. Allan har efter at badeværelset var færdigt været forbi nogle gange da gulvvarmen ikke virkede, problemer med ventilationen og så manglede der en fuge i brusekabinen. Foruden badeværelset har Allan i samme omgang sat nye vinduer og dør i huset, og her er der samme udfordringer med finish, hvor fugerne mest af alt ligner noget klatværk samtidigt med at de vindueshylder der er blevet sat op, er af billigt materiale, hvor udførslen er generelt sjusket. I forbindelse med vinduerne er en del af tapetet under vinduet blevet ødelagt og bøjet. Allan er en meget sympatisk mand, men desværre virker det som om, at hans håndværksmæssige formåen ikke helt slår til, når det gælder om at lave et pænt stykke arbejde med finish. Jeg har ikke kontaktet Allan omkring udbedringerne på fejlene i badeværelset, da jeg frygter for resultatet - Allan rettede nogle fejl ved vinduerne, men det resulterede faktisk i et værre resultat end udgangspunktet. Desværre endte projektet med, at jeg syntes at jeg har betalt mange penge for et badeværelse der skuffede.
Læs mere

Camilla T., 11 feb. 2020

Meget pålidelig og behagelig person. Holder aftaler til punkt og prikke. Kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Klaus N., 12 jun. 2019

Pålidelig og solid håndværker. Finishen er

Nicolai F., 09 maj 2019

For 1½ år siden fik vi AG Multihåndværk til at lave en større renoveringsopgave for os. Han lagde bl.a. et nyt gulv for os, men dette arbejde har været udført forkert. Det giver sig i samlin...
For 1½ år siden fik vi AG Multihåndværk til at lave en større renoveringsopgave for os. Han lagde bl.a. et nyt gulv for os, men dette arbejde har været udført forkert. Det giver sig i samlingerne og knirker voldsomt. Vi har derfor været nødsaget til at få et professionelt gulvfirma til at vurdere tilstanden af gulvet, og de vil råde os til at få lagt et nyt gulv, da det nuværende er lagt for tæt og undergulvet ikke er jævnet ud inden det blev lagt. Jeg har haft fat i AG Multihåndværk ift. dette, og han var kort ude og besigtige gulvet, men kunne ikke umiddelbart sige, hvad der var galt, men han lovede at vende tilbage. Dette har han desværre aldrig gjort. Jeg ved godt, at I ikke kan gøre så meget ved denne sag, men jeg vil gerne trække min anmeldelse af AG Multihåndværk tilbage, da det udførte arbejde desværre ikke er af den kvalitet, som jeg gav udtryk i min anmeldelse. Og jeg tænker desuden, at det er rart for jer at vide, hvis kunder ikke er tilfredse med det arbejde, som der bliver udført. Vi har tidligere benyttet os af jeres tjeneste og med stor tilfredshed i det udførte arbejde..
Læs mere

Jakob G., 18 okt. 2018

AG Multibyg har malet hele vores hus udvendigt. Resultatet er udover det forventede. Allan har som person været rigtig imødekommende og har hjulpet med farvevalg og gode ideer generelt. Arbejdet ...
AG Multibyg har malet hele vores hus udvendigt. Resultatet er udover det forventede. Allan har som person været rigtig imødekommende og har hjulpet med farvevalg og gode ideer generelt. Arbejdet er blevet udført til vores fulde tilfredshed indenfor aftalt tid og pris. Vi vil helt sikkert benytte AG en anden gang.
Læs mere

Liane G., 06 jul. 2018

Jeg kan give de bedste anbefalinger til AG multihåndværk, udførte arbejdet til aftalt tid, flot arbejde, pænt ryddet op, gav en hånd med flytning af møbler, behageligt selskab. Kunne samtidig også lave noget el arbejde for mig, da han også er elektriker. Med venlig hilsen Anna Winther.??

Anna W., 25 jun. 2018

Meget tilfreds med AG-multihåndværk.Arbejdet er udføret tiden, til prisen, med høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vil fast bruge AG ved fremtidige opgaver.

Nima H., 31 jan. 2018

Det er ikke den mest professionelle maler jeg har mødt - opgaven var ikke særlig stor - den er udført - men en anden gang vil jeg IKKE anbefale denne til maler/tapet/spartel-arbejde - jeg vil vo...
Det er ikke den mest professionelle maler jeg har mødt - opgaven var ikke særlig stor - den er udført - men en anden gang vil jeg IKKE anbefale denne til maler/tapet/spartel-arbejde - jeg vil vove den påstand at jeg kunne gøre det BEDRE selv - men nu er det smurt på og jeg lukker øjnene for "helligdagene etc." - maleren er et super-rart og behageligt menneske - men maler - NEJ!
Læs mere

Gitte P., 13 dec. 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du AG Multihåndværk ApS

Send en forespørgsel til AG Multihåndværk ApS