TKH-Byg

4.4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TKH-Byg

TKH-Byg

Vi er en nystartet tømrervirksomhed, som beskæftiger os med alle former for tømreropgaver, store som små. TKH-Byg er beliggende i Frederiksværk, men udfører arbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi varetager opgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Hos TKH-Byg er kundetilfredshed og den gode kvalitet i højsædet.

Altid den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris

Hos TKH-Byg udfører vi enhver opgave med en faglig stolthed og har en overbevisning om, at kærligheden til faget skal afspejles i slutprodukterne. Det betyder også, at vi sætter en ære i at levere et solidt stykke håndværk, som er gennemarbejdet med bæredygtige materialer af høj kvalitet. Høj kvalitet er ikke ensbetydende med en høj pris – det garanterer vi hos TKH-Byg.

Vi tager kunden i hånden gennem hele byggeprocessen

Vi tror på, at en fornuftig dialog er grobunden for et godt samarbejde. Det samarbejde forsøger vi at skabe allerede ved første henvendelse. Hos TKH-Byg ved vi, hvor vigtigt det er, at kunden føler sig tryg og får forventningsafstemt byggeopgaven med os. På den måde sikrer vi sammen, at byggeopgaven bliver løst, nøjagtigt som I ønsker det. Vi er ikke blege for at tage ekspertrollen på os og give gode råd og vejledning. 

Punktlighed og effektivitet er vores grundsten

Det er vigtigt for os, at vi er til regne med. Derfor bestræber vi os på at komme til tiden og bliver færdige til tiden, hver gang. En aftale er en aftale og det vil vi gerne efterleve. Hos TKH-Byg er vi klar over, at en opgave skal løses grundigt og effektivt, så det er til mindst mulig gene for jer som bygherrer. Vi går på arbejde hver dag med en stor faglig stolthed, som er drivkraften for vores høje arbejdsmoral.

Hvis du har brug for et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf: 42541330 eller på mail: [email protected]

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TKH-Byg senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Kenneth Hansen
Kenneth Hansen Indehaver
42 54 ** **
[email protected]***.com
TKH-Byg Vinderød Skov 85 3300 Frederiksværk
CVR: 38931652
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du TKH-Byg
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu