TKH-Byg

TKH-Byg er et professionelt tømrerfirma med kvalitet i fokus. Vi udfører alt indenfor tømrerfaget: Lofter, gulve, vinduer, døre, gipsvægge, tagarbejde osv. Vi sætter en ære i at yde en professionel service til en billig pris. Ring gerne for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til TKH-Byg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

TKH-Byg

Vi er en nystartet tømrervirksomhed, som beskæftiger os med alle former for tømreropgaver, store som små. TKH-Byg er beliggende i Frederiksværk, men udfører arbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi varetager opgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Hos TKH-byg er kundetilfredshed og den gode kvalitet i højsædet.

Altid den bedste løsning til en konkurrencedygtig pris

Hos TKH-Byg udfører vi enhver opgave med en faglig stolthed og har en overbevisning om, at kærligheden til faget skal afspejles i slutprodukterne. Det betyder også, at vi sætter en ære i at levere et solidt stykke håndværk, som er gennemarbejdet med bæredygtige materialer af høj kvalitet. Høj kvalitet er ikke ensbetydende med en høj pris – det garanterer vi hos TKH-Byg.

Vi tager kunden i hånden gennem hele byggeprocessen

Vi tror på, at en fornuftig dialog er grobunden for et godt samarbejde. Det samarbejde forsøger vi at skabe allerede ved første henvendelse. Hos TKH-Byg ved vi, hvor vigtigt det er, at kunden føler sig tryg og får forventningsafstemt byggeopgaven med os. På den måde sikrer vi sammen, at byggeopgaven bliver løst, nøjagtigt som I ønsker det. Vi er ikke blege for at tage ekspertrollen på os og give gode råd og vejledning.

Punktlighed og effektivitet – grundstenene i TKH-Byg

Det er vigtigt for os, at vi er til regne med. Derfor bestræber vi os på at komme til tiden og bliver færdige til tiden, hver gang. En aftale er en aftale og det vil vi gerne efterleve. Hos TKH-Byg er vi klar over, at en opgave skal løses grundigt og effektivt, så det er til mindst mulig gene for jer som bygherrer. Vi går på arbejde hver dag med en stor faglig stolthed, som er drivkraften for vores høje arbejdsmoral.

Hvis du har brug for et godt råd eller et uforpligtende tilbud, så kontakt os på tlf: 42541330 eller på mail: Tkhbyg@gmail.com
Kontakt TKH-Byg for et uforpligtende tilbud

Her finder du TKH-Byg

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne TKH-Byg

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

TKH-Byg

TKH-Byg er et professionelt tømrerfirma med kvalitet i fokus. Vi udfører alt indenfor tømrerfaget: Lofter, gulve, vinduer, døre, gipsvægge, tagarbejde osv. Vi sætter en ære i at yde en professionel service til en billig pris. Ring gerne for mere info.

Hovedkontor

Vinderød Skov 85
3300 Frederiksværk

CVR: 38931652

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen