Diana VVS ApS

Diana VVS ApS udfører VVS-arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi er specialiserede i varmeløsninger, pillefyr og badeværelser, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller god kundeservice. Ring endelig, hvis du har brug for et godt tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Diana VVS ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Diana VVS ApS

- Altid kvalitet og god kundeservice!

Mange år som autoriseret VVS-installatør har gjort mig til specialist i branchen. Du er derfor garanteret et professionelt resultat, høj faglighed og sans for detaljer, når Diana VVS ApS er på opgaven. For private, erhverv, foreninger og offentlige institutioner løser vi opgaver, store som små, og altid med fokus på det gode håndværk, og en ligeså god kundekontakt.

Diana VVS ApS tilbyder blandt andet:

 • VVS-installationer
 • Badeværelser
 • Olie- og gasfyr
 • Levering og montering af pillefyr og brændeovne
 • Kvalitetsikret service
 • Diana VVS ApS dækker det meste af Sjælland, og er altid klar med gode råd og vejledning på din næste VVS-opgave.

  Effektive løsninger med fokus på kvalitet og kundeservice

  Øverst på listen hos Diana VVS ApS er både kvalitet og kundeservice. To ting, som jeg aldrig går på kompromis med. Jeg brænder for mit fag, og det kan ses i de resultater jeg leverer og den dialog jeg har med kunden. Det er nemlig vigtigt, at kunden føler sig informeret og tryg fra start til slut.

  Glade og tilfredse kunder har vi heldigvis mange af. En kunde skriver: "Hurtig respons, dygtigt håndværk, fair pris og en meget behagelig person. Jeg vil helt sikkert anbefale Diana VVS til andre," og en anden skriver: "Arbejde udført til UG, til tiden og til den aftalte pris". Anmeldelser som jeg er stolt af.

  Få et godt tilbud i dag

  Hvad end du står overfor et udskift af en ventil eller en større badeværelsesrenovering, så er jeg klar med en god løsning og et godt tilbud. Tryk på kontakt-knappen her på siden, eller giv mig et kald på tlf.: 28997798, så hjælper Diana VVS ApS dig godt i mål med opgaven!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Referencer

  Diana VVS ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • You Sushi
   Allerød
  • Pillefyr og brændeovne
   Sjælland
  Kontakt Diana VVS ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Diana VVS ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne Diana VVS ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Diana VVS ApS

  Diana VVS ApS udfører VVS-arbejde for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi er specialiserede i varmeløsninger, pillefyr og badeværelser, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller god kundeservice. Ring endelig, hvis du har brug for et godt tilbud.

  Hovedkontor

  Grønningen 40
  4293 Dianalund

  CVR: 38162063

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen