Køie El & Teknik IVS

4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Køie El & Teknik IVS

Køie El & Teknik

Kompetence – Tillid – Ansvar

Hos Køie El & Teknik tilbyder vi elinstallationer til både private og erhverv. Med over 30 års erfaring indenfor el-branchen er vi altid klar med professionel rådgivning. Køie El & Teknik har hovedkontor i Frederikssund og en afdeling i Lyngby, og vi servicerer hele Nordsjælland. Vi specialiserer os særligt i intelligente bygningsinstallationer og vores dygtige medarbejdere er altid parat til at hjælpe med selv den mest uoverskuelige el-opgave.

Vores kerneværdier er vejen til succes

Vi lever af tilfredse kunder og det sikrer vi os gennem vores kerneværdier; kompetence, tillid og ansvar. Vores medarbejdere har alle arbejdet indenfor el-faget i over 15 år, og det skinner igennem i kvaliteten af vores arbejde. Vi er ikke blege for at tage ansvar og tage kunden i hånden gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at vi har kundens tillid fra starten, så kunden føler sig tryg igennem hele processen. Derfor er vi også medlem af TEKNIQs Garantiordning.

Øje for kundens behov

Hos Køie El & Teknik ved vi, at kundernes hverdag kan være hektisk. For at imødekomme dette, har vi indført After Hours Service for private kunder hverdage fra kl. 16-18. Du kan således både få besigtigelse af opgaven og vores rådgivning uden at skulle tage fri fra arbejde. Desuden servicerer vi også erhverv. Vi ved, hvor vigtigt det er, at produktionen aldrig står stille. Derfor tilbyder vi også industriservice. Her kan vi både gennemgå installationer, oprette beredskab og holde lager af vigtige komponenter. Er uheldet ude, har vi også døgnvagt, så tøv ikke med at give os et kald. I kan således drive forretning velvidende om, at driftsstabiliteten er i top.

Leder du efter kompetente og ansvarsbevidste elinstallatører, er du velkommen til at klikke på Kontakt-knappen for rådgivning eller en uforpligtende samtale.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Køie El & Teknik IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Martin Køie
Martin Køie Projektchef
60 65 ** **
[email protected]***.dk
Køie El & Teknik IVS Torvet 6 B 3600 Frederikssund
CVR: 36686243
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Autorisationer og garantier
Her finder du Køie El & Teknik IVS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu