Køie El & Teknik

Køie El & Teknik er en vækstvirksomhed, som brænder for at lave gode, sikre elinstallationer til alle vore kunder. Gennem samarbejde, rådgivning og erfaring finder vi også den rigtige løsning til dig!

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Køie El & Teknik

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Køie El & Teknik

Kompetence – Tillid – Ansvar

Hos Køie El & Teknik tilbyder vi elinstallationer til både private og erhverv. Med over 30 års erfaring indenfor el-branchen er vi altid klar med professionel rådgivning. Køie El & Teknik har hovedkontor i Frederikssund og en afdeling i Lyngby, og vi servicerer hele Nordsjælland. Vi specialiserer os særligt i intelligente bygningsinstallationer og vores dygtige medarbejdere er altid parat til at hjælpe med selv den mest uoverskuelige el-opgave.

Vores kerneværdier er vejen til succes

Vi lever af tilfredse kunder og det sikrer vi os gennem vores kerneværdier;
kompetence, tillid og ansvar. Vores medarbejdere har alle arbejdet indenfor el-faget i over 15 år, og det skinner igennem i kvaliteten af vores arbejde. Vi er ikke blege for at tage ansvar og tage kunden i hånden gennem hele processen. Det er vigtigt for os, at vi har kundens tillid fra starten, så kunden føler sig tryg igennem hele processen. Derfor er vi også medlem af TEKNIQs Garantiordning.

Øje for kundens behov

Hos Køie El & Teknik ved vi, at kundernes hverdag kan være hektisk. For at imødekomme dette, har vi indført After Hours Service for private kunder hverdage fra kl. 16-18. Du kan således både få besigtigelse af opgaven og vores rådgivning uden at skulle tage fri fra arbejde. Desuden servicerer vi også erhverv. Vi ved, hvor vigtigt det er, at produktionen aldrig står stille. Derfor tilbyder vi også industriservice. Her kan vi både gennemgå installationer, oprette beredskab og holde lager af vigtige komponenter. Er uheldet ude, har vi også døgnvagt, så tøv ikke med at give os et kald. I kan således drive forretning velvidende om, at driftsstabiliteten er i top.


Leder du efter kompetente og ansvarsbevidste elinstallatører, er du velkommen til at klikke på Kontakt-knappen for rådgivning eller en uforpligtende samtale.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Garanti
Kontakt Køie El & Teknik for et uforpligtende tilbud

Her finder du Køie El & Teknik

Hovedkontor
Afdeling

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Køie El & Teknik

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Køie El & Teknik

Køie El & Teknik er en vækstvirksomhed, som brænder for at lave gode, sikre elinstallationer til alle vore kunder. Gennem samarbejde, rådgivning og erfaring finder vi også den rigtige løsning til dig!

Hovedkontor

Torvet 6 A
3600 Frederikssund

CVR: 36686243

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen