Malerfirmaet NS ApS

Malerfirmaet NS ApS er et velrenommeret malerfirma, der med stor seriøsitet tager sig af mindre og mellemstore arbejdsopgaver inden for malerfaget. Vores motto er nemlig, at ingen opgave er for lille for os. Ring for en god pris i dag!

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Malerfirmaet NS ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Malerfirmaet NS ApS

- Du kan trygt overlade dit malerarbejde til os!

Hos Malerfirmaet NS ApS er tilfredse kunder vores bedste reklame. Vi går aldrig på kompromis med den service vi leverer, og derfor vender kunderne retur med gode anbefalinger. Med et motto om, at ingen opgave er for lille eller for stor, løfter vi malerprojekter for både private, erhverv og boligforeninger. Vi dækker hele Storkøbenhavn, og kører gerne fra Amager til Helsingør.

Hos Malerfirmaet NS ApS tilbyder vi blandt andet:

 • Maling af gulve, lofter og vægge
 • Maling af døre, paneler, vinduer, karme m.m.
 • Facaderenoveringer
 • Professionel rådgivning og en service i topkvalitet
 • Faste og konkurrencedygtige priser

Med kvalitetspenslen i hånden laver vi malerarbejde både ude og inde. Vi finder i fællesskab med dig den rette løsning til dine ønsker og behov, og afslutter først arbejdet, når du er fuldt ud tilfreds med det endelige resultat.

Kvalitetsresultater uden en ubehagelig ekstraregning

Hos Malerfirmaet NS ApS har vi mange års erfaring i branchen. Det garanterer en proces, som er kendetegnet ved effektivitet, løbende dialog og tidsfrister, der bliver overholdt. Vi arbejder også kun med faste priser. På den måde undgår du at modtage ubehagelige ekstraregninger på det arbejde, vi udfører. Det vigtigste for os er nemlig, at du trygt kan overlade dit malerarbejde til os.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende din maleropgave, så er vi altid klar med gode råd og vejledning. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Ring direkte til os på tlf.: 3152 3357 eller tryk på kontakt-knappen her på siden.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Referencer

Malerfirmaet NS ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Trappeopgange - boligforeninger
  København
 • Lægeklinik
  København
 • Fitshop
  København
Kontakt Malerfirmaet NS ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Malerfirmaet NS ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Malerfirmaet NS ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?