Colex ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Colex ApS

Colex ApS

- Solceller til de rigtige priser og dit energibehov

Ønsker du også at gå 'solvejen', hvor du sparer penge på den månedlige elregning og miljøkontoen? Så er solceller eller solpaneler den rette løsning. En løsning, som vi er specialister i hos Colex ApS, hvor vi tilbyder opsætning af solceller hos både private, erhverv og offentlige institutioner.

Hos Colex ApS får du blandt andet:

  • Solceller og paneler
  • Batterianlæg
  • Montering og service
  • Professionel rådgivning

Vi er et landsdækkende firma, der har beliggenhed i Kolding, hvorfra vi servicerer solcelleopgaver store som små. Tøv derfor ikke med at give os et kald, hvad end du bor på Fyn, Sjælland eller i det jyske.

Høj kvalitet og harmonisk opsætning

Med kvalitetsresultater i højsædet løfter Colex ApS altid opgaven med fokus på holdbart håndværk. Vi bruger de bedste produkter i branchen og tilgår alle opgaver med stor seriøsitet. Vores motto omhandler harmonisk opsætning, da solceller netop forener balancen mellem besparelser hos den enkelte og miljøgavnlige tiltag. En balance, som vi synes er vigtig og prioriterer højt i vores arbejde.

Gode priser på dit solcelleanlæg

Ønsker du et fagligt og kompetent solcellefirma, så er Colex ApS det rette til opgaven! Ring til os på tlf.: 5052 8656 eller tryk på kontakt-knappen her på siden, så deler vi gerne ud af vores gode råd og priser. Vi er også medlem af Dansk Byggeri, da vores kunder skal føle sig trygge fra start til slut.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Erik Skjerning Indehaver
50 52 ** **
erik@***.dk
Colex ApS Skamlingvejen 113 6091 Bjert
CVR: 39146851
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Colex ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Colex ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu