Sky-Work A/S

- Fagfolk i højden

Hos Sky-Work A/S kombinerer vi høj faglighed, teknisk snilde og kreativ problemløsning. Vi går alle opgaver i møde med gejst og gåpåmod, hvad end det måtte være for private boligejere, erhverv eller boligforeninger. I modsætning til andre opgaver i højden, hvor stillads eller lift normalt benyttes, løser vi problemerne med reb og klatreteknik. På den måde kan vi komme til, hvor andre håndværkere har udfordringer. Derudover kan vi også bruge vores droner til at lave en fuld taginspektion, så vi sikrer en komplet rapport over kundens tag.

Sky-Work A/S har base i både Herning og Herlev, men vi servicerer hele Danmark. Vi kaster os i bogstavelig forstand ud i enhver slags opgave, da ingen udfordring er for stor for os. Derfor har vi også et hav af tilfredse kunder. Vores kernekompetencer/kerneopgaver er:

Vi specialiserer os blandt andet i:

  • Rådgivning
  • Montage
  • Facadearbejde
  • Vinduespolering
  • Fugearbejde
  • Tagreparation
  • Skorsten og brandkam
  • Vinduesmaling
  • Blik
  • Droneinspektion

Men vi kan byde på meget meget mere!

Spar stilladset og liften væk

Hos Sky-Work A/S benytter vi os af erhvervsklatring, som metode for at udføre vores arbejde. På den måde kan du spare udgifterne til stillads og lifte væk, når du vælger os. Vi har samtidig mulighed for at komme til, hvor det ikke er muligt at stille stillads eller lift op. Derfor kan vi i den grad bryste os af, at vores priser er konkurrencedygtige. Vores håndværkere har ydermere hvert deres ekspertiseområde, så vi altid har en løsning på lige netop dit problem. Ligegyldigt om der er brug for murere, smede, tømrere, elektrikere eller malere, så har vi håndværkeren til netop dit behov.

Sikkerhed er altid i højsædet

Det er essentielt, at sikkerheden er i orden, når man udfører den slags arbejde, vi gør. Hos Sky-Work A/S skal sikkerheden altid være på plads for vores håndværkere, men i den grad også for dig som kunde. Vi sender altid kun håndværkere, som er uddannet i klatreteknik og anvendelsen af reb, ud på dit projekt (IRATA-uddannet). Derudover spiller kundedialogen en stor rolle igennem hele forløbet – det er vigtigt at du i sidste ende er tilfreds. Vi er som en ekstra sikkerhed medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Kan vi hjælpe dig? Du er altid velkommen til at klikke på kontakt-knappen og få en uforpligtende samtale.

Læs mere

Kontakt os her

Jeppe Graversen
Jeppe Graversen Medejer
91 91 ** ** Vis nummer
91 91 91 58

Sky-Work A/S

Romancevej 22

2730 Herlev

CVR: 37512931

Læs vores seneste anmeldelser

0
32 anmeldelser
trustpilot.dk 15 anmeldelser
0
google.com 4 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 13 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Sky-work A/S var professionelle og hurtige om, at komme med et rimeligt tilbud og udførte arbejdet hurtigt efter aftale. Varm anbefaling herfra.

Louise, 07 okt, 2021

Placeringen er helt perfekt i idylliske omgivelser, desværre er faciliteterne ikke hvad de har været en gang. Som gæste sejler ville jeg desværre ikke anløbe havnen, da der er et godt stykke til byen, samt uddateret faciliteter.

Kim Dehnfeld Abildgaard, 12 aug, 2021

Alt blev gennemført som aftalt. Nemt at komme i kontakt med virksomheden vedr. aftaler om gennemførelse mv. Venlige og professionelle håndværkere.

Susan, 11 dec, 2020

Sky Work var meget effektive og hurtige, og resultatet af deres arbejde er meget fint.

Per Kampmann, 25 feb, 2020

Vi er meget tilfredse med Sky-Work og har brugt dem flere gange til tagreparationer i vores andelsboligforening.De kommer, som aftalt og yder en fin service både før, under og efter arbedet er slut. Kan varmt anbefales.

Kirsten Blæhr, 23 feb, 2020

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Sky-Work De er topprofessionelle med en positiv tilgang til opgaverne. Jeg kan kun anbefale dem. Henrik Facility Manager Amager Ressource Center

Henrik Blaabjerg, 11 feb, 2020

De var ok.

Maria, 11 sep, 2019

Fantastisk professionelle og samtidig meget venlige og hensynsfulde medarbejdere. I en ejendom på Gråbrødretorv blev tagreparation og rensning af tagrender gennemført hurtigt og effektivt fra min loftlejlighed uden at der på nogen måde blev efterladt skader eller snavs.

Henrik Lawaetz, 08 mar, 2019

HS Hansen har ved flere lejligheder benyttet Sky-Works ekspertise når tradirionelt stillads og lift ikke var tilstrækkelig. Vi har altid set meget kompetent udførte opgaver i et vanskeligt segment. Jeg kan varmt anbefale dem som samarbejdspartner. HS Hansen

Peter Lübker, 08 mar, 2019

Ærligt og redeligt. Firmaet er brugt i fm. renovering af tag på en ejendom med 30 lejligheder. Firmaet er god i dialogen om arbejdet. De laver en fornuftig gennemgang både før og efter. De hvad...
Ærligt og redeligt. Firmaet er brugt i fm. renovering af tag på en ejendom med 30 lejligheder. Firmaet er god i dialogen om arbejdet. De laver en fornuftig gennemgang både før og efter. De hvad man har aftalt, og er der efterfølgende fejl eller mangler kommer de og retter dem uden tøven. Jeg kan bestemt anbefale Sky-Work til både mindre og større opgaver.
Læs mere

Kenny Kristiansen, 07 mar, 2019

Arbejdet med 2 skorstene, der var I elendig forfatning, blev udført til vores ejerforenings meget store tilfredshed af Klatreteknik. Klatreteknik kom med det absolut mest konkurrencedygtige tilbud...
Arbejdet med 2 skorstene, der var I elendig forfatning, blev udført til vores ejerforenings meget store tilfredshed af Klatreteknik. Klatreteknik kom med det absolut mest konkurrencedygtige tilbud - og det holdt til punkt og prikke, ligesom arbejdet blev udført inden for den aftalte tid. Andre firmaer skulle have stillet store stilladser op, men klatretekniks løsning med at kravle ud på taget og være velsikret er langt billgere og langt hurtigere. Kan absolut anbefales.
Læs mere

michael, 07 mar, 2019

Vi har af flere omgange brugt sky-work A/S i vores andelsforening til div opgaver på taget. De svare hurtig på mail. Hurtige til at lave tilbud. Har rimelige priser Dygtige håndværker De prio...
Vi har af flere omgange brugt sky-work A/S i vores andelsforening til div opgaver på taget. De svare hurtig på mail. Hurtige til at lave tilbud. Har rimelige priser Dygtige håndværker De prioritere sikkerhed højt Nemme at lave aftaler med fra dag til dag. Vi har været meget tilfredse med sky-work og vil helt sikker bruge dem igen. Søren Skovgaard
Læs mere

Søren, 06 mar, 2019

Sky-Work A/S lavede en grundig gennemgang af taget på vores andelsforening. Utroligt søde og professionelle. Kan kun anbefale Sky-Work! Et glimrende og væsentlig billigere alternativ til mindre arbejder, da omkostninger til lift/stillads undgås.

Jesper, 06 mar, 2019

Super betjening, hurtig respons, professionel håndtering af opgaven. Fagleder Nordsjællands Hospitaler Thomas Norré Sørensen

Thomas, 06 mar, 2019

Meget søde og professionelle mennesker.

Muriiell Charlie Cheline Pedersen, 06 mar, 2019

Omhyggelig og redelig tilbudsproces, gode håndværkere på opgaven. Meget tillidsvækkende samarbejde.

Marianne Løffler, 06 mar, 2019

Sky-works arbejde var kompetent, effektivt (og skånsomt på vores gamle bygninger). Alle aftaler blev overholdt ned til mindste detalje, tilbud og tidsplan inklusive. De håndværkere, der arbejde...
Sky-works arbejde var kompetent, effektivt (og skånsomt på vores gamle bygninger). Alle aftaler blev overholdt ned til mindste detalje, tilbud og tidsplan inklusive. De håndværkere, der arbejder i Sky-work, leverer høj kvalitet og er tilmed en fornøjelse at arbejde sammen med. God dialog hele vejen igennem.
Læs mere

Anne , 06 mar, 2019

Hurtige og dygtige håndværker. Fleksible , pålidelige og flinke. Ikke sidste gang jeg bruger dem.

Gry hafstrøm, 06 mar, 2019

Yderst god service, fra Martin/Sky-Work

Thomas Larsen, 06 mar, 2019

Arbejdet blev udført i henhold til tilbud, der var rigtigt god kommunikation, og kvaliteten af det udførte var i top.

Bo, 15 mar, 2018

Meget proffesionelle folk. Grundige og kompetente, til meget fair priser. De får min varmeste anbefaling til enhver tid.

Christian, 11 okt, 2017

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Sky-Work A/S senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

1 uge siden
Boligforening - Udskiftning af vinduer 9000 Aalborg
2 uger siden
Boligforening - Fastgørelse af nedløbsrør 2000 Frederiksberg
3 uger siden
Udlejningsejendom - Montering af tagvindue 5900 Rudkøbing
1 måned siden
Boligforening - Udbedring af utætheder ved karnap 2400 København NV
1 måned siden
Boligforening - Udbedring af tagrender 1370 København K
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Sky-Work A/S

Referencer

Sky-Work A/S har blandt andet udført opgaver for

Privat ejendom i Nærum Nærum
Privat ejendom i Hellerup Hellerup
Bactoforce A/S Silkeborg
KPC København A/S København
Boligforening på H.C. Ørstedsvej København
Nørrebro Lilleskole København
Boligforening på Matthæusgade København
Aktieselskabet TLK Århus
Skanska A/S København
Semco Maritime A/S Herlev
Boligforening på Sølvgade København
Boligforening på Vesterbrogade København