Tagpap er holdbart og fleksibelt. Modtag 3 gratis tilbud

Få gratis tilbud på tagdækning med tagpap

Med tagpap på dit tag får du et solidt tag, der holder rigtig mange år. Der findes et højt antal af løsninger og varianter indenfor tagpap.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Tagfirmaer i hele Danmark

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du renovere taget

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Tagpap - Se mere

Skal du have lagt tagpap?

 • Solidt og med lang levetid
 • Fleksibelt og passer til mange tagtyper
 • Billigt i forhold til andre tagløsninger

Få en god pris på et nyt tag med tagpap eller renovering med tagpap. Send en beskrivelse af dine ønsker til renoveringsprojektet ind til 3byggetilbud, så modtager du tre tilbud fra tagdækkere, der har erfaring med og viden om tagrenoveringer. Nemt – gratis – uforpligtende!

Mange muligheder med tagpap

Tagpap er blevet en meget populær løsning i de senere år, da det er et fleksibelt materiale og derfor er en god arkitektonisk løsning til stort set alle tagkonstruktioner. Tagpap passer til de fleste tagløsninger og boliger – ligegyldigt om der er tale om parcelhuse, etageejendomme eller større industrielle byggerier.

Fordele ved tagpap

 • Det falmer ikke og bevarer farven
 • Store muligheder i forhold til størrelse og udformning
 • Fygesne kan undgås med en løsning med tagpap
 • Tagpap kan holde helt op til 50 år

Renover dit tag med tagpap

Det kan ofte være fordelagtigt at anvende tagpap til renovering af gamle tage, da tagpappen kan placeres direkte ovenpå det eksisterende tag. Renoverer man sit tag med tagpap kan man undgå at skaffe sig af med det gamle tag og dermed også undgå ekstra udgifter. Du kunne muligvis også være interesseret i almindelig tagrenovering.

Anvend kun professionelle tagdækkere

Der findes en udbredt opfattelse af, at det er en let proces at lægge tagpap og mange vælger derfor at lægge det selv. Dog skal man huske på at processen med at lægge tagpap kræver viden om materialer, metoder og teknikker, hvis man ønsker en holdbar løsning uden utætheder. Det kræver desuden en stor flamme at brænde tagpap på taget, hvorfor at processen kan være farlig medmindre at man er trænet i den. Derfor anbefales det at man anvender en professionel tagdækker med uddannelse og erfaring, hvis man ikke selv har kompetencerne til at lægge tag. Indhent 3 tilbud på tagpap fra vores netværk af professionelle tagdækkere, hvis du ønsker sikkerhed i den håndværksmæssige udførelse.

Findes i mange farver:

Udseendet på tagpaps overflade kan variere i farve og materiale og overfladen kan derfor både være glat eller have struktur. De mest anvendte farver er:

 • Sort
 • Grå
 • Grøn
 • Teglrød
 • Hvid

Indhent flere tilbud på tagpaptag

Tagpap findes i mange materialer og der findes et utal af muligheder for, hvordan en løsning kan udføres. Skal du have lagt tagpap så indhent tilbud fra mere end én leverandør, således at du finder den mest holdbare og optimale løsning på dit nye tagpaptag.

Send din opgave ind til 3byggetilbud.dk, så sørger vi for at du modtager tre gratis tilbud fra kvalificerede håndværkere, der kan give dig en god pris på tagrenovering. Giv taget nyt liv, få 3 uforpligtende tilbud nu »

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud