Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på tagrenovering

Tagrenovering giver et holdbart og smukt resultat. Tagrenovering dækker over en bred vifte af opgaver fra reparation af ødelagte tagsten til efterisolering, udvidelse af tagetagen og meget mere. Få det fulde overblik og 3 uforpligtende tilbud i dag.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende
 • Håndværkere i hele landet
Se hvor enkelt det er
Tagrenovering

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Tagrenovering forlænger dit tags levetid

Det er vigtigt at overveje at få renoveret sit tag, når det begynder at vise tegn på aldring eller skade. Typiske skader inkluderer oftest revner, utætheder, mistede eller skæve tagplader, eller alvorlige problemer med mos og alger.

Ligesom med alle andre dele af ens bolig, kan slid ikke undgås og på et eller andet tidspunkt, vil ens tag skulle renoveres. I modsætning til mange andre dele af ens bolig, kan det dog være sværere at vide, om der er noget galt med ens tag, da man af gode grunde ikke kan se eller mærke, at der er noget galt.

At få renoveret sit tag kan derfor hjælpe til at forlænge dets levetid markant. De flest tage kan holde 30-50 år – og med god løbende vedligeholdelse, kan man i nogle tilfælde forlænge levetiden med 10-15 år ved at udbedre disse problemer. Det er også en god idé at få renoveret sit tag før skaderne når at vokse sig unødvendigt større, da dette kan reducere omkostningerne og besværet med at udbedre skaderne markant. Og taget er ubestridt den dyreste del af huset at få udskiftet.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Typiske tagrenoveringer og tagopgaver:

Tagrenoveringer kan bestå af mange forskellige opgaver. Typiske eksempler på tagrenoveringsopgaver inkluderer:

Skift til nyt tag kan udsættes med hyppige tagtjek

Det anbefales at du som boligejer foretager et årligt tjek af dit tag, for at sikre dig mod pludselige storm– eller vandskader. Det kan du foretage ved at tjekke taget visuelt – eventuelt med brug af en kikkert, en stige eller eventuelt vha. en drone. Du bør særligt kigge efter om der er nogle steder på taget, hvor det ser ud som om tegl eller tagplader er beskadiget eller blevet løse. Derudover bør du også kigge efter om der er tagsten eller tagplader, som har forskubbet sig eller er revnet.

Hvis du ved din inspektion finder nogle af disse fejl, eller, så er det afgørende at få gjort noget ved det, hurtigt. Huller og andre utætheder i taget kan i værste fald medføre, at tagkonstruktionen på det pågældende sted begynder at rådne. Herefter kan fugten kan give skimmelsvamp, hvilket kan sprede sig til resten af boligen – for eksempel via husets ventilationssystem.

Men hvis du får inspiceret dit tag med jævne mellemrum, kan du reagere på disse ting i tide, og på den måde udsætte et tagskift og klare dig med en simpel tagrenovering.

Tagrenovering kræver professionelle fagfolk

Tagrenoveringer er både nogle af de mest komplicerede og potentielt farlige renoveringsopgaver, man kan påtage sig selv.

Særligt en del ældre tage, indeholder spor af asbest, hvilket kan være decideret farligt. Derudover er der kommet større fokus på konsekvenserne af de løbende klimaforandringer, hvilket betyder at man bliver nødt til at sikre, at fremtidens tage kan modstå hyppigere storme, tunge skybrud mm.

Af disse årsager er reglerne for og kravene til moderne tagkonstruktioner ændret meget de sidste år, hvilket betyder, at både tagrenovering og lægning af nyt tag kræver professionelle fagfolk.

Kan man selv stå for at renovere sit tag?

Som forklaret ovenfor, så er tagrenoveringsopgaver både nogle af de mest komplicerede og potentielt farligste renoveringsopgaver man kan give sig i kast med. Så selvom det kan være fristende at prøve at udføre tagrenoveringen selv, så vil vi som minimum altid anbefale, at man får råd og vejledning fra en fagmand, inden man går i gang med arbejdet.

Se eventuelt videoen herunder, og hør Linda Hallander fortælle om sine oplevelser med at indhente et tilbud på et nyt tag på sit sommerhus, via 3byggetilbud.

Hvad koster en tagrenovering?

Prisen på en tagrenovering afhænger helt og holdent af hvilken type renoveringsopgave, der er tale om, størrelsen på dit tag, samt omfanget af den enkelte opgave. Nogle typer tag, er for eksempel dyrere at reparere og vedligeholde end andre.

Der kan også være stor forskel på, hvor meget konkurrence der er i markedet i forhold til hver enkelt type opgave. Således kan du oftest få renset taget til en fast, lav pris, fordi der er mange firmaer om buddet. Samtidig er priserne nemme at sammenligne, fordi der er tale om en meget nøje defineret opgave. Men dette gælder ikke for alle typer tagrenoveringer.

Der kan også være også være store prisforskelle fra håndværker til håndværker, alt efter hvor man bor i landet og ikke mindst hvor travlt, der er i branchen. 

En typisk opgave kan derfor spænde fra alt fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. Nedenfor har vi samlet en vejledende prisliste for, hvad det typisk koster at vedligeholde forskellige typer tag.

TagtypePris
Tegltag800-1200 kr./m2
Glaseret tegltag1400-2000 kr./m2
Ståltag600-800 kr./m2
Bølgeeternit500-700 kr./m2
Eternitskifer900-1100 kr./m2
Naturskifer1300-1500 kr./m2
Tagpaptag600-800 kr./m2
PVC-tag300-500 kr./m2
Renovering

Hvordan får jeg den bedste pris på tagrenovering

Skal du finde den bedste pris på en tagrenovering, bør du gå efter at få minimum 3 tilbud på opgaven.

Derved er du sikker på, at du ikke kun få spurgt de dyreste firmaer om et tilbud. Samtidig er det mere overkommeligt, når der kun er 3 håndværkere. Endelig er håndværkerne mere villige til at byde ind på opgaven, fordi de kun er i konkurrence med 2 andre.

Men i stedet for selv at kontakte håndværkerne om din tagrenovering, kan du bruge vores tilbudsordning her på sitet. Derved finder vi tre håndværkere fra vores landsdækkende netværk i nærheden af dig, som kontakter dig. Så slipper du for en masse forgæves opringninger til håndværkere, der enten ikke har tid eller ikke foretager den form for tagrenovering, som du har brug for.

Det skal håndværkeren vide for at kunne give tilbud

Inden en håndværker kan give et endeligt tilbud, vil han ofte bede om at komme forbi for at kunne se nærmere på jeres tag. Dette gælder både i sager, hvor der taget skal renses, males eller hvor der skal udbedres skader, skiftes tagsten eller eventuelt lægges et helt nyt tag. Efter inspektionen vil håndværkeren mere konkret sige, hvad der skal til, og hvordan hele projektet kommer til at forløbe. I får som kunder også mulighed for at stille alle tænkelige spørgsmål i måtte have til opgaven.

Hvornår er det tid til at lægge et nyt tag?

Som nævnt er det i langt de fleste tilfælde muligt at udskyde udskiftningen af et tag med flere, hvis det holdes løbende ved lige. Men der vil selvsagt komme en dag, hvor det ikke længere rækker at få lavet løbende renoveringer. Holdbarheden af dit tag, afhænger dog primært at, hvilket type tag du har på din bolig.

Generelt fordeler levetider for de forskellige slags tagtyper sig således:

Tegltag30-50 år
Glaseret tegl40-60 år
Ståltag (glat/ru)30-60 år
Bølgeeternit20-40 år
Eternitskiffer20-40 år
Naturskifer30-60 år
Tagpaptag – fladt tag20-30 år
PVC-tag15 år

Hvis du er det mindste i tvivl om du bør væge at få renoveret dit tag, eller skifte det ud, bør du kontakte en fagmand eller eventuelt en uvildig rådgiver.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere

Eksempler på tagrenoveringsopgaver, vi giver tilbud på:

 • Tilbud på 250m2 decratag
 • Udskiftning af betontegl og understrygning i ældre villa
 • Boligforening tagrenovering + nye tagrender (ejerforening)
 • Udbedring af K2’er og K3’er ved taghætterne og tagryggen
 • Nyt tagpap på bungalow med fladt tag
 • Vi ønsker tilbud på renovering af tag med overstrøgne tegl
 • Jeg ønsker tilbud på tagrenovering på hus på 254 k
 • Udskiftning af tag, skotrender og vindskeder
 • Renovering af tag med montering af Velux ovenlysvinduer
 • Tagentreprise: Ønsker tilbud på ståltag og tagpap i sort
 • Nedtagning af gammelt tag og spær og opsætning af nyt letvægtstag
 • Afskaffelse af asbesttag og tilbud på eternit- eller tegltag