Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på tagrenovering

Tagrenovering giver et holdbart og smukt resultat. Tagrenovering kan kombineres med efterisolering, udvidelse af tagetagen med mere. Få overblik og uforpligtende tilbud her.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Håndværkere i hele landet
Se hvor enkelt det er
Tagrenovering

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Tagrenovering kræver professionelle fagfolk

Med en tagrenovering kan du udsætte det dyre tagskift i mange år. Taget er nemlig den ubestridt dyreste del af huset at få udskiftet. For med de fortsatte klimaforandringer, der mærkes kraftigere og kraftigere i netop disse år, er taget den del af huset, der skal holde til mest i forbindelse med det mere og mere ekstreme vejr.

Både hyppigere storme og orkaner, samt regelmæssige skybrud gør taget til det primære skjold for resten af huset, når først elementerne raser. Derfor er kravene til tagkonstruktionen opgraderet flere gange i løbet af de snart 20 år, der er gået, siden den legendariske orkan hærgede landet d. 3. december 1999.

Det betyder samtidig, at både tagrenovering og lægning af nyt tag kræver professionelle fagfolk. For aldrig har taget spillet så stor en rolle for dit hjems sikkerhed og indeklima, end det gør i dag. Bliver det muligt for fugt eller vand at trænge ind under taget, åbner det nemlig op for både råd i tagkonstruktionen, skimmelsvampeangreb og i værste fald vandskader. Endnu være går det, hvis først vinden kan komme ind under tagkonstruktionen. Så går der ikke længe, før tagsten eller -plader begynder af.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Nyt tag kan udsættes af en tagrenovering

De skærpede krav til tagkonstruktionen har betydet, at det i dag koster væsentligt mere end for 20 år siden, hvis du skal have nyt tag. Men oftest kan den dyre udskiftning af taget udsættes med en tagrenovering. Gennem tagrensning og reparationer af dit eksisterende tag, kan du forlænge levetiden på taget med mange år – hvis taget ellers er i god stand.

Enhver tagrenovering bør indledes med et tagtjek

Derfor bør enhver tagrenovering indledes med et tagtjek, hvor taget gennemgås både udvendigt og indvendigt af en fagmand. Denne kan så vurdere tagets tilstand og hvorvidt det vil være rentabelt med en tagrenovering, eller taget eller tagkonstruktionen er så slidt, at du er nødt til at få et helt nyt tag.

Kan du klare dig med en tagrenovering, kan renoveringen omfatte f.eks.:

Skift til nyt tag kan udsættes med hyppige tagtjek

Faktisk bør du selv foretage et årligt tjek af taget, for at sikre dig mod pludselige storm- eller vandskader. Det kan du foretage ved at tjekke taget visuelt – eventuelt med brug af en kikkert. Er der nogle steder på taget, hvor det ser ud som om tegl eller tagplader er beskadiget eller gået løse. Er der tagsten eller -plader, som har forskubbet sig eller er revnet?

Så er det på tide at får gjort noget ved det. For kan vandet først komme ind, går det rigtigt stærkt. Tagkonstruktionen på det pågældende sted begynder at rådne og fugten kan som allerede nævnt give skimmelsvamp, der er sundhedsskadeligt, hvis det først kommer ud i resten af boligen – f.eks. gennem husets ventilationssystem.

Reagerer du på tagets faresignaler i tide, kan du udsætte et tagskift og klare dig med en tagrenovering. Det forlænger tagets levetid og sparer privatøkonomien for en stor økonomisk udskrivning til nyt tag.

Via 3byggetilbud.dk’s gratis service kan du indhente tilbud på tagtjek, renovering af taget samt udskiftning. Indsend blot din forespørgsel her.

Hør Linda Hallander fortælle om sin oplevelse med at indhente tre tilbud på 3byggetilbud.dk, da der skulles lægges nyt tag på sommerhuset:

Algevækst er problematisk for taget og tagkonstruktionen

Du bør også tjekke taget for algevækst. Den opstår oftest på skyggefulde steder på taget eller på nordsiden, hvor der aldrig er direkte sollys. Alger er en lille encellet plante, der kommer flyvende med vinden og sætter sig fast på fugtige steder på taget. Den vokser hurtigt og snart er algevæksten så kraftig på udsatte steder, at den danner grobund for større vækster. Rødderne fra algerne og de øvrige planter, vil med tiden kunne trænge ind under tegl eller tagplader i sammenføjningerne.

Samtidig holder bevoksningen på fugten og har rødderne først fået presset sig ind under tagsten eller -plader, kan vandet også få adgang. Det giver dig de samme råd- og skimmelsvampeproblemer, som vi har omtalt tidligere, ligesom fugten kan give anledning til frostsprængninger af både tegl og tagplader om vinteren.

Tagrenovering via tagrensning

Algevækst, anden bevoksning og snavs kan renses af taget med en såkaldt tagrensning. Her renses taget for både løst skidt og fastgroede vækster med et særligt miljøvenligt rensemiddel, der i øvrigt også kan bruges til at fjerne algevækst på flisebelægninger og facader.

Efter tagrensningen kan du vælge at få imprægneret taget med et særlig nanoteknologisk middel i stil med det, du måske kender fra forruden på bilen. Det sørger for, at vand og fugt nemmere kan løbe fra taget, så det ikke får mulighed for at trænge ned i tagkonstruktionen.

Nogle vælger også at få opfrisket taget med en gang tagmaling, der også menes at have livsforlængende effekt på taget. Under alle omstændigheder giver det oftest kommentarer fra de besøgende om, at du da vist har fået nyt tag.

Renovering

Hvad koster en tagrenovering?

Prisen på en tagrenovering afhænger helt og holdent af omfanget af renoveringen. Samtidig vil du oftest opleve, at der er store prisforskelle på din tagrenovering, alt efter hvilken håndværker du beder om et tilbud på tagrenovering. Vi anbefaler derfor, at du indhenter 3 tilbud på tagopgaven.

Nogle former for tagrenovering er der imidlertid større konkurrence på end andre. Således kan du oftest få renset taget til en fast, lav pris, fordi der er mange firmaer om buddet. Samtidig er priserne nemme at sammenligne, fordi der er tale om en meget nøje defineret opgave.

Værre bliver det med andre former for tagrenovering. For her griber de fleste firmaer det meget forskelligt an. Den vigtigste parameter her er timeforbruget, fordi det er timeprisen, der svinger mest fra håndværker til håndværker. Materialerne købes oftest fra de samme grossister eller trælaster. Så her lægger de fleste håndværkere nogenlunde den samme procentsats oveni.

Hvordan får jeg den bedste pris på tagrenovering

Skal du finde den bedste pris på en tagrenovering, bør du gå efter at få minimum 3 tilbud på opgaven. Derved er du sikker på, at du ikke kun få spurgt de dyreste firmaer om et tilbud. Samtidig er det mere overkommeligt, når der kun er 3 håndværkere. Endelig er håndværkerne mere villige til at byde ind på opgaven, fordi de kun er i konkurrence med 2 andre.

Men i stedet for selv at kontakte håndværkerne om din tagrenovering, kan du bruge vores tilbudsordning her på sitet. Derved finder vi tre håndværkere fra vores landsdækkende netværk i nærheden af dig, som kontakter dig. Så slipper du for en masse forgæves opringninger til håndværkere, der enten ikke har tid eller ikke foretager den form for tagrenovering, som du har brug for

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere