Få 3 tilbud

Forlæng tagets levetid – Få 3 tilbud på tagmaling

Tagmaling giver taget et nyt look og beskytter mod alger, mos, fugt og ligende – Indhent 3 uforpligtende tilbud nu.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Tagmalere i hele landet
Se hvor enkelt det er
Tagmaling

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Tagmaling giver nyt liv til dit gamle tag

Med en gang tagmaling kan du friske dit gamle tag op og udskyde et dyrt tagskifte i op til flere år. Det giver huset et tiltrængt udseendemæssigt løft og giver en glat overflade, som sikrer, at regn og sne lettere kan glide af taget. Samtidig imprægneres taget oftest, så fugten ikke kan trænge ned i tegl eller tagplader. Derved får alger og andre vækster sværere ved at slå rod på taget.

En gang tagmaling giver kun mening, hvis taget ikke har alvorlige skader. Er tagkonstruktionen først blevet skrøbelig eller er tegl eller tagplader ødelagte, er det ikke nok med et lag maling. Derfor er det vigtigt, at du lader en fagmand gennemgå taget, inden du beslutter dig for, hvorvidt taget skal males eller der skal lægges et helt nyt tag på huset.

Som udgangspunkt anbefales det ikke, at du maler dit tag, hvis det er mere end 40 år gammelt. Her vil det være mere formålstjenesteligt at skifte taget.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Hvordan foregår tagmaling?

Før taget kan blive malet, skal det først renses for alger, mos og det skidt og møg, der har sat sig fast på tagoverfladen. Alger er noget af det første, der sætter sig på taget. Har de først fået fodfæste, danner de grobund for ukrudt og større planter. Samtidig trænger rødderne ned mellem tagsten eller -plader og gør det muligt for fugt og vand at komme ind i tagkonstruktionen.

Efter alger, mos og så videre er fjernet fra taget, males taget med et lag tagmaling. Her har du mulighed for selv at vælge farven, hvorved du får mulighed for at ændre en hel del på hele husets udseende. For taget og facaden er det første, folk ser, når de kommer til dit hus. Så ved at få malet taget – og måske samtidig også facaden – i nye farver, kan du skabe et helt nyt udtryk på din bolig.

Efter endt tagmaling kan taget imprægneres med et særligt middel, der gør taget mere vandtæt og sikrer, at vand, fugt og sne lettere kan glide af taget. Samtidig sikrer det som allerede nævnt, at fugten ikke kan trænge ned i tagplader eller tegl. Derved får alger og senere mos og andre vækster ikke nær de samme gode vækstbetingelser, som de har på et ubehandlet tag.

Rensning og maling af et asbesttag

Skal du rense og eventuelt male et ældre tagpladetag, som er lagt i perioden fra efter Anden verdenskrig og frem til 1987, bør du sikre dig, at tagpladerne ikke indeholder asbest. Det kan du finde ud af, ved at se på produktnummeret på undersiden af tagpladerne.

Ved hjælp af dette nummer er det muligt at finde ud af, om taget indeholder asbest. Er det tilfældet, skal der følges særlige regler for både rensningen af taget og bortskaffelsen af rensevandet. Samtidig skal der tages særlige forholdsregler under malingen af taget.

Du må gerne male et asbesttag, da malingen er med til at indkapsle asbesten i tagpladerne. Så er der mindre risiko for, at taget afgiver asbest til omgivelserne.

Hvad er prisen på tagmaling?

Prisen på tagmaling afhænger naturligvis af, hvor stor en tagoverflade du skal have malet. Konkurrencen er ret hård på området, hvorfor der sagtens kan være en del prisforskel på kvadratmeterprisen for tagmaling, hvis du spørger flere forskellige tagmalerfirmaer om en pris.

Derfor bør du altid få minimum 3 tilbud på tagmaling fra lige så mange firmaer, for ikke at risikere at komme til at betale for meget for din tagmaling.

Den trygge vej til tagmaling til en god pris

Men egentligt er det ikke så meget det med at ringe rundt og hente priser ind på maling af dit tag, der gør det svært at finde et firma til at foretage tagmalingen. Det er mere det, at det er svært for almindelige mennesker at gennemskue, hvordan de kan finde ud af, hvilket af de firmaer de får til at give tilbud, som har bedst forstand på opgaven. Er der f.eks. noget de dyrere firmaer gør, som de billigere undlader?

Vælger du forkert, så du ender med at stå med et beskadiget eller fejlbehandlet tag, er konsekvensen oftest, at taget skal skiftes. Så det er med at være sikker på, at du får valgt rigtigt.

Slip for uvisheden

Vil du gerne slippe for den uvished – og samtidig spare tid på at ringe rundt til håndværkerne – kan du med fordel bruge den gratis tilbudstjeneste, vi har udbudt her på 3byggetilbud.dk siden år 2000. Vi har et veletableret samarbejde med tagmalingsfirmaer over hele landet og kan helt sikkert også finde et firma nær dig, som er kompetente og dygtige på området.

For samtidig med at vi formidler opgaverne, indsamler vi også brugeranmeldelser på de firmaer, som vinder de enkelte tagmalingsopgaver. Dem tager vi naturligvis med i overvejelserne, når vi skal udvælge de 3 firmaer, som vi sender ud til dig for at give tilbud på tagmaling.

Så ved at bruge 3byggetilbud.dk’s tilbudstjeneste er du sikker på, at du kun får henvendelser fra seriøse og professionelle tagmalingsfirmaer, som andre brugere har været tilfredse med. Det giver en langt større ro i maven, end du ville have haft, hvis du selv skulle skaffe 3 tilbud på tagmaling.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere