Få 3 tilbud

Få 3 tilbud på tagreparation

Et tag kræver løbende reparationer og vedligeholdelse. Hos 3byggetilbud kan du nemt og hurtigt finde en dygtig lokal håndværker og få et tag der bliver så godt som nyt. Få det fulde overblik over vores tagreparationer og et uforpligtende tilbud her

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Håndværkere i hele landet
Se hvor enkelt det er
Tagreparation

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Reparation af tag – undgå større skader på din bolig

Alle boliger skal løbende vedligeholdes, hvis man ønsker at bevare dens værdi og ikke mindst have en høj livskvalitet. En af de ting, som er vigtigst at vedligeholde, er taget. Taget er nemlig helt fundamentalt for at resten af din bolig kan fungere og har direkte indflydelse på blandt andet dit fundament, dit indeklima og din elregning. Taget er også en af de dele af din bolig, som udsættes for den hårdeste grad af slid i løbet af boligens levetid.

Særligt tung regn, sne og storme er tre ting som bidrager til at slide på dit tag. Men derudover kan nedfaldne grene og andre løse genstande også være en stor belastning. Det bedste man kan for at vedligeholde sit tag på den bedste måde er jævnligt at inspicere det samt at få udbedret og repareret eventuelle skader, før de vokser sig større.

Hos 3byggetilbud kan du nemt og hurtigt indhente tilbud på at få repareret dit tag.

Nogle af de mest almindelige tagreparationer vores håndværkere kan hjælpe med, inkluderer:

Skal 3byggetilbud hjælpe med dit projekt?

Hvad koster en tagreparation?

Prisen på din tagreparation afhænger både af, hvilken type skade, der er tale om, hvor stor den er, samt hvilket type tag, du har på din bolig.

Nogle former for tagreparationer kræver særlige kompetencer, såsom hvis der skal håndteres tagplader der indeholder asbest, imens andre opgaver såsom en klassisk tagrensning udføres af flere forskellige virksomheder, hvorfor der naturligt er flere om buddet, hvilket også afspejler sig i priserne. En typisk opgave kan derfor spæne fra alt fra 10.000 kr. og helt op til 50.000 kr. alt afhængig af, hvilken tagtype du ønsker.

PVC-tag koster 300-500 kr. pr. m2, mens bølgeeternit koster ca. 500-700 kr. pr. m2. Både ståltag og tagpaptag koster omkring 600-800 kr. pr. m2. Ønsker du derimod skifertag, må du forvente en pris på 900-1.100 kr. pr. m2. for eternitskifer og 1.300-1.500 kr. pr. m2. Hvis det er tegltag du skal have repareret koster det mellem 800-1.200 kr. pr. m2, og glaseret tegltag er 1.400-2.000 kr. pr. m2.

Tjek dit tag ofte og opdag skader hurtigt

Som tommelfingerregel anbefales at man som boligejer foretager et årligt tjek af taget, for at sikre sig mod pludselige storm– eller vandskader. Det kan du foretage ved at tjekke taget visuelt – eventuelt med brug af en kikkert, en stige eller eventuelt en drone.

Hvis der måtte være nogle steder på taget, hvor det ser ud som om tegl eller tagplader er beskadiget eller gået løse, så bør det udbedres hurtigst muligt. For hvis det først bliver muligt for vand og fugt at komme ind, så kan det hurtigt gå stærk. I værste fald kan tagkonstruktionen på det pågældende sted begynde at rådne og fugten kan give skimmelsvamp, der er sundhedsskadeligt, hvis det først kommer ud i resten af boligen.

Vi formidler tilbud på tagreparationer i hele landet

Hos 3byggetilbud.dk samarbejder vi med håndværkere i hele landet – lige fra København til Aalborg og Tønder. På den måde kan du altid være sikker på at find en dygtig og lokal håndværker, der kan hjælpe med at reparere eller renovere dit tag.

Når du indhenter tre tilbud via vores tjeneste, er du sikker på, at du ikke kun få spurgt de dyreste firmaer om et tilbud. Derudover er håndværkerne mere villige til at byde ind på opgaven, fordi de kun er i konkurrence med 2 andre.

Men i stedet for selv at kontakte håndværkerne om din tagrenovering, kan du bruge vores tilbudsordning her på sitet. Derved finder vi tre håndværkere fra vores landsdækkende netværk i nærheden af dig, som kontakter dig. Så slipper du for en masse forgæves opringninger til håndværkere, der enten ikke har tid eller ikke foretager den form for tagrenovering, som du har brug for.

Skal du finde den bedste pris på en tagreparation, bør du gå efter at få minimum 3 tilbud på opgaven.

Se videoen herunder, og hør Linda Hallander fortælle om sin oplevelse med 3byggetilbud.dk, da hun skulle have lagt nyt tag på sommerhuset:

Det skal håndværkeren vide for at kunne give tilbud

Inden en fagmand kan give et endeligt tilbud, vil han ofte bede om at komme forbi for at kunne se nærmere på jeres tag. Dette gælder både i sager hvor der taget skal renses, males eller hvor der skal udbedres skader, skiftes tagsten eller eventuelt lægges et helt nyt tag. Efter inspektionen vil håndværkeren mere konkret sige, hvad der skal til, og hvordan hele projektet kommer til at forløbe.

Hvis der er tale om et typisk hul i taget kan det også være, at det er nok at sende et billede af selve skaden. Der er også en god ide at undersøge præcist, hvor gammelt jeres tag er, samt hvilke type tag i har på jeres bolig.

Kan man selv stå for at reparere sit tag?

Du godt selv reparere dit tag. Vi vil dog ikke anbefale dette, medmindre du har en relevant faglig baggrund inden for området. Der er mange årsager til dette.

En af de mest åbenlyse er, at man nemt kan komme til at forsage større skader på sit tag, hvis man ikke ved, hvordan man bedst færdes på et tag.

Derudover kan et dårligt vedligeholdelsesarbejde også øge risikoen for følgeskader, hvilket for eksempel kan være fugtskader, hvilket kan sætte sig i konstruktionen på huset. Derudover skal man også være særligt varsom alt efter, hvilket type tag man har. Nogle typer ældre eternittag indeholder desuden asbest, som skal håndteres særligt varsomt. Sidst men ikke mindst så vil der altid være en lille risiko for ulykker, når man færdes på et tag. Så kort sagt er der mange faldgruber man skal være opmærksom på, hvis man selv ønsker at reparere sig tag. Udsigten til at spare nogle penge her og nu, bør ikke være den primære årsag til at gøre det.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere