Få 3 tilbud

Få 3 gratis tilbud fra udvalgte håndværkerfirmaer

Spar tid ved at sende din udbedringsopgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager gratis du tre helt uforpligtende tilbud på din opgave fra dygtige håndværkerfirmaer i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
  • Gratis – 100 % uforpligtende
  • Leverandører i hele landet
Se hvor enkelt det er
Stormskade på tag

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Står du med stormskader efter storm eller stormflod?

Er din bolig blevet ramt af stormskader, skybrud eller skader efter en stormflod. Så er det vigtigt at få dem anmeldt til forsikringen, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at få udbedret skaderne. For så snart forsikringen er underrettet om skaden, kan du tage fat i de relevante håndværkere – og her er det med at være hurtigt ude. For de fleste håndværkere får travlt, så snart en storm, et skybrud eller en stormflod har ramt jeres lokalområde.

Nogle forsikringsselskaber indhenter selv tilbud og sender håndværkere ud. Men oftest står du selv for at skulle indhente tilbud fra de lokale håndværkere og skal så – eventuelt i samarbejde med forsikringsselskabet – udvælge det billigste tilbud på at få repareret skaderne. Det kan virke næsten uoverkommeligt, hvis dit hjem ligger i ruiner efter stormen.

Hvornår dækker forsikringen for stormskader, skybrud eller stormflod?

Der er forskel på, hvordan forsikringen dækker, alt efter om der er tale om skader efter en storm, et skybrud eller en stormflod. På forsikringsvejret.dk kan du se, om kriterierne for de forskellige vejrtyper ved det seneste uvejr er opfyldt i det område, hvor du bor.

Sådan dækker forsikringen ved storm

Kriteriet for at der er tale om en stormskade, er at vindstyrken skal have været over 17,2 meter i sekundet. Her dækker indboforsikringen skader på inventar, tæpper og så videre. Genstande udendørs dækkes normalt ikke.

Husforsikringen dækker skader på hus, udhuse og andre småbygninger samt eventuelle skader på bilen. Personskader og dødsfald dækkes af de ramtes ulykkesforsikring.

Sådan dækker forsikringen ved skybrud

Er der tale om skybrud, skal der være faldet mere end 15 mm regn på 30 minutter eller mere end 40 mm regn i løbet af en sammenhængende periode på 24 timer. Er det tilfældet, anser forsikringen det som et skybrud. Nogle forsikringsselskaber har lidt mere lempelige definitioner.

I tilfælde af skybrud dækker indbo- og husforsikringen dog kun, hvis der ikke er fejl på dit kloaksystem. Samtidig skal årsagen til vandskader og eventuelle oversvømmelser være, at skybruddet var så voldsomt, så et normalt kloaksystem ikke ville kunne lede vandet hurtigt nok væk.

Sådan dækker forsikringen ved stormflod

En stormflod er en oversvømmelse, der er forårsaget af en ekstrem høj vandstand i havet. Her er der ingen mindstemål. I stedet er det Stormrådet, som afgør, om der har været stormflod i dit område. Skaderne skal dog stadig anmeldes til forsikringen, der så bestemmer, om du får udbetalt erstatning, når Stormrådet har udsendt afgørelse om, hvorvidt der er tale om stormflod i dit område.

Er der tale om stormflod dækker hus- og indboforsikringen skaderne på din bolig og dit inventar.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Sørg for at begrænse skadernes omfang

Udover afgørelsen om hvorvidt der er tale om stormskade eller ej, kan det også have betydning for dækningen, hvor meget du selv har gjort for at forhindre eller begrænse skadernes omfang, mens uvejret rasede. Samtidig gælder det dog også, at du kun må forsøge at udbedre skaderne, hvis du ikke bringer dig selv eller andre i livsfare.

Derfor er det vigtigt, at du får dokumenteret skadernes omfang, så snart de sker. Det kan f.eks. være ved at tage billeder af dem med din mobiltelefon. Samtidig bør du også tage billeder af, hvad du har gjort for at forhindre eller begrænse skaderne. Altså skal du tage billeder både før og efter, du har forsøgt at begrænse skaderne.

Kontakt også gerne forsikringsselskabet, så snart skaden er sket. De fleste forsikringsselskaber har åbent hele døgnet og kan oftest hjælpe med at få folk ud til at begrænse skadernes omfang. Eksempelvis ved at fjerne vand efter et skybrud eller få lagt en presenning på taget.

Få hjælp til tilbudsarbejdet i en presset situation

Er din bolig blevet ramt af stormskader eller skader efter skybrud eller stormflod, kan det være svært at koncentrere sig om at få indhentet tilbud fra håndværkere på udbedring af stormskaderne. Tilmed forlanger de fleste forsikringer, at du indhenter minimum tre tilbud for at sikre, at de ikke kommer til at betale for meget for reparationerne.

Her kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig. Vi arbejder sammen med alle former for håndværkere over hele landet og har således et stort netværk af tagdækkere, tagspecialister, tømrere, glarmestre, malere og murere, som alle har erfaring og ekspertise inden for renovering og udbedring af skader.

Så vi kan højst sandsynligvis også finde et håndværkerfirma til udbedring af skader på dit hjem i nærheden af dig. Samtidig tager vi vurderinger fra andre brugere af 3byggetilbud.dk med i overvejelserne, når vi skal udvælge de håndværkere, som kontakter dig for at give et tilbud på din stormskade.

Derved har du vished for, at de håndværkere du får tilbud fra, har udbedret stormskader eller foretaget tilsvarende arbejde til andres fulde tilfredshed. Det er rart at vide og giver ro på, når du står i efterdønningerne af den seneste storm, stormflod eller det seneste skybrud.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere