Få 3 gratis tilbud på udbedring af stormskader

Få gratis tilbud på udbedring af stormskader

Er din bolig ramt af stormskader? Få 3 tilbud på renovering af din bolig efter en storm eller orkan. Få hjælp til at udbedre stormskaderne hurtigt.

 • Nemt – Indsend din opgave online
 • Hurtigt – Bliv kontaktet inden 3 dage
 • Gratis – 100 % uforpligtende

Bestil 3 uforpligtende tilbud Se hvor enkelt det er

Som omtalt i:

Magasinet Penge DR1

I forbrugerprogrammet Penge er der gode råd til, hvordan man kan få de bedste tilbud fra gode, lokale håndværkere i gennem 3byggetilbud.dk.

TV2 Nyhederne (TV-indslag)

3byggetilbud.dk var med I et indslag i Nyhederne da vi oplevede et stort boost i opgaver i forbindelse med håndværkerfradraget.

BT.dk (avisartikel)

BT.dk lavede en historie om håndværkerfradraget på baggrund af tal fra 3byggetilbud.dk.

BT beretter om håndværkerfradraget og nævner bevarfradraget.dk

DR P4 (Radioinslag)

Vores kommunikationschef Maria Carlsen blev inviteret til et interview hos P4 om håndværkerfradraget. Hør indslaget hér (åbner nyt vindue).

Så nemt kan du få tilbud

 1. Indsend din opgave

  Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

 2. Opgaven behandles

  Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

 3. Du modtager tilbud

  Tre udvalgte leverandører giver dig et tilbud

 4. Du vælger leverandør

  Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Bestil 3 uforpligtende tilbud Lær mere om stormskader

Står du med stormskader efter storm eller stormflod?

Er din bolig blevet ramt af stormskader, skybrud eller skader efter en stormflod. Så er det vigtigt at få dem anmeldt til forsikringen, så du hurtigst muligt kan komme i gang med at få udbedret skaderne. For så snart forsikringen har meddelt, kan du tage fat i de relevante håndværkere – og her er det med at være hurtigt ude. For de fleste håndværkere får travlt, så snart en storm, et skybrud eller en stormflod har ramt jeres lokalområde.

Nogle forsikringsselskaber indhenter selv tilbud og sender håndværkere ud. Men oftest står du selv for at skulle indhente tilbud fra de lokale håndværkere og skal så – eventuelt i samarbejde med forsikringsselskabet – udvælge det billigste tilbud på at få repareret skaderne. Det kan virke næsten uoverkommeligt, hvis dit hjem ligger i ruiner efter stormen.

Hvornår dækker forsikringen for stormskader, skybrud eller stormflod?

Der er forskel på, hvordan forsikringen dækker, alt efter om der er tale om skader efter en storm, et skybrud eller en stormflod. På forsikringsvejret.dk kan du se, om kriterierne for de forskellige vejrtyper ved det seneste uvejr er opfyldt i det område, hvor du bor.

Sådan dækker forsikringen ved storm

For at der er tale om stormskade, skal vindstyrken have været over 17,2 meter i sekundet. Her dækker indboforsikringen skader på inventar, tæpper og så videre. Genstande udendørs dækkes normalt ikke.

Husforsikringen dækker skader på hus, udhuse og andre småbygninger, og eventuelle skader på bilen dækkes af dennes forsikring. Endelig dækkes personskader og dødsfald af de ramtes ulykkesforsikring.

Sådan dækker forsikringen ved skybrud

Er der tale om skybrud, skal der være faldet mere end 15 mm regn på 30 minutter eller mere end 40 mm regn i løbet af en sammenhængende periode på 24 timer. Er det tilfældet, anser forsikringen det som et skybrud. Nogle forsikringsselskaber har lidt mere lempelige definitioner.

Her dækker indbo- og husforsikringen dog kun, hvis der ikke er fejl på dit kloaksystem. Samtidig skal årsagen til vandskader og eventuelle oversvømmelser være, at skybruddet var så voldsomt, så et normalt kloaksystem ikke ville kunne lede vandet hurtigt nok væk.

Sådan dækker forsikringen ved stormflod

En stormflod er en oversvømmelse, der er forårsaget af en ekstrem høj vandstand i havet. Her er der inden mindstemål. I stedet er det Stormrådet, som afgør, om der har været stormflod i dit område. Skaderne skal dog stadig anmeldes til forsikringen, der så bestemmer, om du får udbetalt erstatning, når Stormrådet har udsendt afgørelse om, hvorvidt der er tale om stormflod i dit område.

Er der tale om stormflod dækker hus- og indboforsikringen skaderne på din bolig og dit inventar.

Sørg for at begrænse skadernes omfang

Udover afgørelsen om hvorvidt der er tale om stormskade eller ej, kan det også have betydning for dækningen, hvor meget du selv har gjort for at forhindre eller begrænse skadernes omfang, mens uvejret rasede. Samtidig gælder det dog også, at du kun må forsøge at udbedre skaderne, hvis du ikke bringer dig selv eller andre i livsfare.

Derfor er det vigtigt, at du får dokumenteret skadernes omfang, så snart de sker. Det kan f.eks. være ved at tage billeder af dem med din mobiltelefon. Samtidig bør du også tage billeder af, hvad du har gjort for at forhindre eller begrænse skaderne. Altså tag billeder både før og efter du har forsøgt at begrænse skaderne.

Kontakt også gerne forsikringsselskabet, så snart skaden er sket. De fleste forsikringsselskaber har åbent hele døgnet, og kan oftest hjælpe med at få folk ud til at begrænse skadernes omfang. F.eks. fjerne vand efter et skybrud eller få lagt en presenning på taget.

Få hjælp til tilbudsarbejdet i en presset situation

Er din bolig blevet ramt af stormskader eller skader efter skybrud eller stormflod, kan det være svært at koncentrere sig om at få indhentet tilbud fra håndværkere på udbedring af stormskaderne. Tilmed forlanger de fleste forsikringer, at du indhenter minimum 3 tilbud, for at sikre at de ikke kommer til at betale for meget for reparationerne.

Her kan vores tilbudstjeneste hjælpe dig. Vi arbejder sammen med alle former for håndværkere over hele landet, og har således et stort netværk af tagdækkere, tagspecialister, tømrere, glarmestre, malere og murere, som alle har erfaring og ekspertise inden for renovering og udbedring af skader.

Så vi kan højst sandsynligvis også finde en håndværker til din stormskade i nærheden af dig. Samtidig tager vi de vurderinger med i overvejelserne, som håndværkerne har fået af andre af vores brugere, når vi skal udvælge de håndværkere, som kontakter dig for at give et tilbud på din stormskade.

Derved har du vished for, at de håndværkere du får tilbud fra, har udbedret stormskader eller foretaget tilsvarende arbejde til andres fulde tilfredshed. Det er rart at vide og giver ro på, når du står i efterdønningerne af den seneste storm, stormflod eller det seneste skybrud.

Udfyld tilbudsformularen her. Så går der ikke længe, før de første håndværkere kontakter dig om din stormskade.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000


 

400.000+

Opgaver siden år 2000

1646

Aktive håndværkere

789

Byer med håndværkere

98%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde dygtige håndværkere Bestil 3 uforpligtende tilbud