Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Den personlige relation er altafgørende for A-Z Isolering & Totalentreprise ApS

I ni år har A-Z Isolering & Totalentreprise ApS været en trofast samarbejdspartner hos 3byggetilbud.dk. For Michael Ludvig Kruse, der er indehaver i firmaet, ligger den personlige relation og tryghed til grund for det lange og gode samarbejde.

A-Z Isolering & Totalentreprise ApS holder til i Helsingør, og som navnet også afspejler, varetager firmaet alverdens opgaver inden for isolering og totalentrepriser. Næsten lige siden firmaet blev etableret i 2010, har de været fast samarbejdspartner hos 3byggetilbud.dk. Et samarbejde, der har udviklet sig gennem årene.

Da jeg som helt ny kom med, var 3byggetilbud.dk på mange måder med til at bygge min forretning op. Det ene år tror jeg, at jeg vandt opgaver for omkring en million kroner inkl. moms. Så samarbejdet var et rigtigt godt skub, da jeg var helt nystartet

Michael Ludvig Kruse, indehaver

Han tilføjer:

”Samarbejdet har så udviklet sig i takt med, at firmaet også har udviklet sig. Efterhånden som vi er vokset, er 3byggetilbud.dk gået fra at spille en meget central rolle til at fungere mere som et supplement i virksomheden.”

Tæt relation til konsulenten

For indehaveren Michael betyder relationer alt. Det gælder både relationen til firmaets leverandører og kunder, men i særdeleshed også den tætte relation til firmaets personlige konsulent hos 3byggetilbud.dk, Rikke.

For mig betyder relationer rigtig meget – så at det er Rikke, der ringer med opgaver hver gang, giver en tryghed og en stabilitet. Rikkes og min relation går langt tilbage, så hun ved også, hvilke opgaver jeg godt kunne tænke mig, og hvilke opgaver jeg har en god chance for at vinde, og det skaber en god relation og en tryghed i firmaet

Michael Ludvig Kruse, indehaver

For A-Z Isolering & Totalentreprise er det særligt opgaver fra den private bygherre, som Michael nyder godt af hos 3byggetilbud.dk.

”Der er jo mange, der leverer opgaver, men det er altid gode opgaver for den private bygherre, som vi får fra 3byggetilbud.dk. Derfor vil jeg også gerne være den, der roser 3byggetilbud.dk. Jeg vil gerne være den, der står bag dem og siger, at de sælger et godt produkt,” siger Michael.

Han understreger dog også, at et samarbejde naturligvis skal betale sig, hvis det skal give mening.

Man skal selv gøre en indsats

Ligesom så meget andet kræver dét at vinde de gode opgaver både erfaring og en indsats fra begge parter. Derfor understreger Michael også, at det er en læringsproces, som er en del af at være selvstændig og være en del af 3byggetilbud.dk.

”Det er klart, at jo flere kunder du besøger, des nemmere er det også at skabe en relation til kunderne. Det var sværere i starten, men i takt med at man får mere erfaring, bliver det nemmere – her har 3byggetilbud.dk også været en del af læringsprocessen,” siger Michael.

Han fortsætter og løfter sløret for, hvordan han formår at vinde omkring hver tredje opgave, som Rikke sender ham.

”Det vigtige når man skal vinde en opgave er, at man skal være hurtig på aftrækkeren. Jo hurtigere man reagerer og virker troværdig, når man er ude, des større chance er der for, at man vinder opgaven. Det vigtige for kunden er nemlig ikke altid prisen, det er også relationen, tillid og troværdighed,” afslutter Michael.

Er du vores næste håndværker?

Vi indgår altid aftaler efter geografiske områder, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit firmas kapacitet.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *