Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Entreprisegaranti: 4 elementer dit tilbud skal indeholde

I denne korte video får du Malenes gode råd til, hvilke 4 ting dit håndværkertilbud skal indeholde før end hun kan godkende det til 3byggetilbud.dks gratis entreprisegaranti. Se med lige her.

Selvfølgelig ved du det, men vi nævner det lige igen. Du er som håndværker hos 3byggetilbud.dk dækket af vores gratis entreprisegaranti på de opgaver, vi formidler til dig. Garanti på arbejdet giver dig nemlig bedre mulighed for at vinde bygge- eller renoveringsopgaven. Det eneste det kræver er, at dit tilbud – som bygherren sender til os og anmoder om entreprisegarantien – indeholder disse 4 elementer:

1. Information om dit firma + CVR-nummer

Det er naturligvis vigtigt, at dit tilbud indeholder de rette informationer om dit firma. Tilføj derfor firmanavn og adresse på dit firma. Husk også at notere dit CVR-nummer i tilbuddet. Dit CVR-nummer er dit unikke firma-id.

2. Information om bygherren

Det andet element dit tilbud skal indeholde er information om den bygherre, du indgår aftalen med. Tilføj her bygherrens navn og adressen for, hvor arbejdet skal udføres.

3. Detaljeret beskrivelse

Et godt tilbud indeholder en detaljeret beskrivelse af det arbejde, der skal udføres. Jo flere relevante informationer – jo bedre.

4. Pris inklusiv moms

Den fjerde og sidste ting, dit tilbud skal indeholde for at blive godkendt til vores gratis entreprisegaranti er prisen på arbejdet inklusiv moms. Af tilbuddet skal der nemlig klart fremgå en pris både inklusiv og eksklusiv moms. Moms skal stå på tilbuddet, så kunden kender til den endelige pris.

Er alle disse fire elementer med, så godkender vores servicechef Malene hurtigt dit tilbud – og du kan give bygherren garanti på dit arbejde, uden at det koster dig en rød reje.

Download denne pdf om entreprisegaranti”

Vi har lavet en pdf, som du kan vedlægge dit tilbud og informere kunden om, at de kan få entreprisegaranti på arbejdet, hvis de vælger dig. Få pdf’en lige her. Det er vigtigt, at bygherren ansøger om garantien inden arbejdet igangsættes.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *