Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

Den store julekalender fra 3byggetilbud.dk

På 3byggetilbud.dk er vi i julehumør og vil gerne sprede lidt julestemning. Derfor har vi lavet en digital julekalender med nogle af de dygtige håndværkere, som vi har med som leverandører herinde. Hver formiddag til og med d. 24. december åbner vi en “låge” og fortæller lidt om, hvorfor det pågældende firma er med i julekalenderen.

I Danmark har vi rigtig mange dygtige håndværkere, der udfører arbejde og leverer service til bygherrernes store tilfredshed. Det kan vi mærknye hos 3byggetilbud.dk, hvor vi får meget flot feedback på hovedparten af de opgaver, som vores håndværkere udfører. På en skala fra 1 til 5 stjerner har håndværkerene hos 3byggetilbud.dk i 2017 i gennemsnit fået 4,42 stjerner på opgaver de har udført. Her op til jul har vi håndplukket 24 af vores samarbejdspartnere og fremhævet det gode arbejde, de udfører ved at medtage dem i vores digitale julekalender.

1. December

ApS Korsør Glarmester

Bag låge nummer 1 er ApS Korsør Glarmesterforretning, der har været leverandør hos 3byggetilbud.dk i et år. Firmaet udskifter ruder og glas til stor tilfredshed blandt bygherrerne. Rent faktisk er firmaet aldrig blevet evalueret med andet end fem (jule)stjerner. En af de glade bygherrer skrev efter en udskiftning af hans termoruder:

“Det har været en positiv oplevelse, med nogle behagelige mennesker til at udføre arbejdet, som var hurtige og effektive, til en fornuftig pris.”

2. december

FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen

FHN Tømrerservice / Frederik Nielsen er naturligvis også at finde i 3byggetilbud.dks julekalender. Firmaet havde allerflest registrerede vundne opgaver i oktober 2016 og indehaver Frederik Nielsen får altid stor ros fra bygherrerne. Kirsten, som fik renoveret sit køkken af firmaet, giver fem stjerner og skriver:

“Min byggeopgave er afsluttet, og jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Frederik Nielsen, og han har lavet et meget tilfredsstillende resultat”

3. december

Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS

Dagens låge gemmer på firmaet Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS. Neiiendam & Olafsson Entreprise ApS er meget populære blandt medarbejderne hos 3byggetilbud.dk og ligeledes blandt bygherrerne. Firmaet har været med hos 3byggetilbud.dk i to år og har en flot kundetilfredshed på 92 procent.

4. december

Malermester Henrik Redke

Malermester Henrik Redke er bag julekalenderens 4. låge og med god grund. Henrik kan få julesmilet frem hos de fleste. Med en kundetilfredshed på 95 procent og en svarprocent på 96 er Malermester Henrik et stort hit blandt bygherrerne. Efter at han havde malet en lejlighed skrev bygherre til 3byggetilbud.dk:

“Henrik er super god , alt hvad vi har aftalt er fulgt til punkt og prikke. Jeg kan varmt anbefale at bruge Henrik”

5. december

Havdrup Bolig-Service ApS

Bag låge nummer 5 finder du Havdrup Bolig-service ApS, der udfører malerarbejde. Firmaet har adresse i Havdrup på Sjælland, men indehaver af firmaet Henrik Sonne er oprindeligt fra Bornholm og det kan høres på hans dialekt, hvilket bringer stor glæde hos bygherrerne.

Det er ikke kun Henriks dialekt, som gør bygherrerne glade – også hans flinke væsen og veludførte arbejde bliver fremhævet, når vi hos 3byggetilbud.dk modtager feedback på Havdrup Bolig-Service ApS. Derfor har Havdrup Bolig-Service ApS fået en plads bag låge nummer 5.

6. december

Wickelsteen Murer – Tømrer

Wickelsteen Murer – Tømrer er også med i julekalenderen på 3byggetilbud.dk. Hos Wickelsteen Murer -Tømrer drejer det sig om høj kundetilfredshed og god omtale, hvilket afspejles i firmaets flotte kundeanmeldelser.

For bygherrerne er meget glade for det dygtige håndværkerfirma, der udfører alt fra serviceopgaver til totalentrepriser. Firmaet har været med som leverandør hos 3byggetilbud.dk i flere år og med en svarprocent på hele 90 procent, kan du finde firmaet bag låge nummer 6.

7. december

MK Murer ApS

Hvad er en julekalender uden MK Murer som den syvende nissemand? Ja, det ved vi heller ikke. Én ting vi dog ved er, at MK Murer har en kundetilfreds på 95 procent og blev kåret til månedens leverandør i juni hos 3byggetilbud.dk. Flotte bedrifter, der giver det professionelle murerfirma en plads bag låge nummer 7.

Ps. Medarbejderne fra MK Murer har lovet at have skorstenen klar til d. 24 december.

8. december

Hjelm & Henriksen A/S

Det skete i de dage i 2017 engang, at Hjelm & Henriksen satte opgave-hyggen i gang. Det kvalitetsbevidste VVS-firma har ikke kredset om den varme grød, men har derimod taget skeen i den anden hånd og konsumeret hele 135 opgaver i 2017.

Med en kundetilfredshed på 92 procent og en svarprocent på 94 gemmer Hjelm & Henriksen sig selvfølgelig bag låge nummer 8.

9. december

Munck Byg/Tag IVS

Bag låge nummer 9 i 3byggetilbud.dks julekalender finder man Munck Byg/Tag, som har over 40 års erfaring med tagrenoveringer og tagentrepriser. De er, hvad man kalder for nogle rutinerede nisser i tagbranchen. Firmaet deler tag-gaver ud i hele Nordsjælland til stor tilfredshed for bygherrerne, som har givet firmaet fem stjerner: En bygherre skriver:

“Munck var utrolig venlig og udførte hele opgaven meget hurtigt. Jeg ville have givet 10 stjerner, hvis det var muligt. Kan klart anbefale ham!”

10. december

Tømrerfirmaet Willers & Finsen IVS

På loftet sidder nisserne fra Tømrerfirmaet Willers & Finsen. De er formentlig i gang med at varetage én af de mange opgaver, de har modtaget i 2017. Deres gode humør smitter af på bygherrerne og på os fra 3byggetilbud.dk.

Derfor sender vi en lille julehilsen og hamrer en tømrerstjerne, ved navn Willers og Finsen, fast bag låge nummer 10.

11. december

Blikkenslageren Int.

Blikkenslageren Int. kan bringe juleglæden frem hos de fleste. Han er altid god for et godt grin og så er han enormt populær blandt bygherrerne. Rent faktisk har han en kundetilfredshedsscore på 100 procent!

Per, som er indehaver af firmaet, er også den af vores mere end 1.000 leverandører, der har haft en samarbejdsaftale herinde i længst tid. Han har nemlig været fast leverandør herinde siden februar 2003. Da samarbejdet rundede 12 og ½ år fejrede han med sin konsulent med en god frokost. Per fra Blikkenslageren Int. er med andre ord selvskrevet til at være bag julekalenderlåge nummer 11.

12. december

Lander & Gerlach ApS

Bag dagens låge finder du Lander & Gerlach ApS. Lander & Gerlach ApS, der løser alle former for tømreropgaver får kun ros med fra de danske bygherrer. Tømrerfirmaet, som holder til på Fyn, er meget populære.

De har en kundetilfredshed på 100 procent og så har de flere gange været kåret som årets håndværker.

13. december

LP VVS-TEKNIK ApS

Bag kalenderens 13. låge befinder LP VVS-TEKNIK sig. De bærer godt nok ikke lyset frem som Santa Lucia, men til gengæld bærer de gerne jeres gamle frosne rør ud og monterer nogle nye, så der kan koges kartofler. Ifølge firmaet koster det næsten ikke nogen klejner. En bygherre deler også glædeligt ud af juleroserne og giver firmaet fem stjerner og disse ord med på vejen:

“Super dygtig VVS’er, som løser opgaverne med omhu og så tager han hensyn til udseende. Han er nem at snakke med og overholder aftaler. Vi vil altid bruge ham fremover”.

14. december

Thorvald Mathiesen Rådgivende Ingeniørfirma ApS

Julen er hjerternes fest. Men der er også tiden for kreativitet og udsmykning. Derfor er Thorvald Mathiesen Rådgivende Ingeniørfirma bag låge nummer 14. De kan nemlig rådgive og hjælpe med alt fra mussetrapper og nisselandsbyer til ejendomsberegninger.

Ingeniørfirmaet har givet tilbud på mere end 300 opgaver i år og har en svarprocent på 80 procent og en kundetilfredshed på 88 procent, hvilket i den grad gør dem fortjent til en plads i 3byggetilbud.dk’s julekalender.

15. december

Carlsson & Bentø IVS

Med et fornøjet glimt i øjet, trækker Carlsson og Bentø i vintertøjet og deler god julekarma ud til de danske bygherrer. Firmaet, der udfører anlægsarbejde, har en kundetilfredshed på imponerende 100 procent og blev i august månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk. Det fortjener naturligvis en plads bag låge nummer 15.

16. December

Tømrermester Thomas Gøransson

Kalenderlyset er brændt ned til den 16. december og bag dagens låge finder du Tømrermester Thomas Gøransson. Thomas er den slags tømrer, som du ønsker dig at få i julegave, da han med stor professionalisme og sans for detaljer altid leverer topkvalitet.

Denne anmeldelse fra en glad bygherre taler for sig selv: “Thomas var professionel, fleksibel og kom til tiden. Han tog sig tid til at besvare alle spørgsmål grundigt og var i det hele taget imødekommende og venlig. Vi var også tilfredse med hans maler (..). Prisen var lidt under de andre bud, og det var vi selvfølgelig også glade for. Ville gerne bruge ham igen”.

17. december

LF Byg & Anlæg ApS

Med et stort smil på læben udfører LF Byg & Anlæg ApS alt indenfor murer-, tømrer-, have- og belægningsarbejde. Det alsidige håndværkerfirma har sammenlagt mere end 70 års erfaring og tror i bedste juleånd på, at godt samarbejde er vejen frem til det gode håndværk.

Og spørger man en af de mange tilfredse kunder, er LF Byg & Anlæg ApS med deres professionelle tilgang og gode kundeservice at finde i ‘en helt anden liga’. Med denne store ros fortjener firmaet selvfølgelig en plads bag låge nummer 17.

18. december

If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

Med en super kundetilfredshed, en god svarprocent og en titel som månedens leverandør – er If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg at finde bag låge nummer 18. Ian er en rigtig multimand, som beskæftiger sig med alt fra tømrer- og murerarbejde til varmeinstallationer. Hos If-Byg ser man kunderne som ambassadører for firmaet, hvorfor selv den mindste opgave udføres med præcision og ildhu.

“Kunden kan forvente et grundigt og solidt stykke arbejde fra os, som altid følges til dørs,” lyder det fra Ian, som naturligvis fortjener en plads i 3byggetilbud.dks julekalender.

19. december

Hansen Entreprenør ApS

Med fem dage til juleaften præsenterer vi Hansen Entreprenør ApS bag låge nummer 19. Jesper fra Hansen Entreprenør ApS har mange års erfaring som entreprenør, hvor han kan lave alt fra belægningsarbejde til autoriserede kloakopgaver. Med et juleglimt i øjet udfører han kvalitetsarbejde og vægter altid den personlige service højt .

En af de glade bygherrer skrev: “Vi er yderst tilfredse med resultatet. Jesper, fra Hansen Entreprenør, var super flink og fleksibel i forhold til de ændringer, vi kom med gennem projektet. De varmeste anbefalinger fra os.”

20. december

Den Grønne Entreprenør V.DanGullik

Bag låge nummer 20 i 3byggetilbud.dks julekalender finder man Den Grønne Entreprenør, som har en flot kundetilfredshed på hele 100 procent!

Dan har mange års erfaring med energirigtige-løsninger i alt fra tømrerarbejde, diamantboring, ventilation og isolering. Og tallene taler for sig selv – kunderne er nemlig fuldt ud tilfredse med Den Grønne Entreprenør, som vi stolt kan præsentere bag dagens låge.

21. december

Trebbien Electric ApS

Hvad kalder man nisser, der arbejder med elektricitet? Watt-nisser – eller Trebbien Electric. De dygtige drenge fra Trebbien Electric har fået mange flotte tilbagemeldinger gennem året.

En bygherre fortæller, at der gik ikke lang tid fra første samtale til elektrikeren havde udført opgaven og at de fremover vil anbefale de imødekommende elektrikere. Det fortjener en plads bag låge nummer 21.

22. december

KLOMUR ApS

Bag låge nummer 22 finder du det dygtige kloakfirma KLOMUR ApS. Med en kundetilfredshed på ikke mindre end 98 procent fortjener firmaet selvfølgelig en plads i 3byggetilbud.dks julekalender.

Firmaet leverer altid kvalitetsarbejde og god kundeservice, hvad end opgaven er lille eller stor. Så hvis rotterne i din bolig også både hopper og danser, svinser og svanser, så kan du trygt kontakte KLOMUR ApS. Firmaet er nemlig ekspert i strømpeforing, TV-inspektion, alment kloakarbejde og ikke mindst rottesikring.

23. december

BOVI Malerservice

Bag dagens låge finder du BOVI Malerservice, som de sidste 20 år har serviceret hele Sjælland med kvalitets malerarbejde. I bedste juleånd er BOVI Malerservice forgangsfirma for brugen af bæredygtige materialer. For som det lyder fra malermesteren er det vigtigt, ’at vi passer på hinanden og på miljøet’.

I en tilbagemelding giver en glad bygherre al ros i verden til BOVI Malerservice, da hun oplevede en hurtig kontakt, en god service og et fantastisk resultat.

24. december

Bugenhagen

Bag kalenderens sidste låge finder vi det dygtige el-firma Bugenhagen. Ikke nok med, at Bugenhagen blev kåret som månedens leverandør hos 3byggetilbud.dk i oktober, så har firmaet hele året modtaget mange flotte anmeldelser fra glade bygherrer.

Bugenhagen yder altid et højt serviceniveau og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Vi sender 5 store julestjerner afsted til Bugenhagen herinde fra og ønsker firmaet og alle andre en rigtig glædelig jul!

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 kommentarer

Super fedt hilsen Den grønne entreprenør
Godt arbejde, god jul

Viser 0 af 1 kommentarer