BOVI Malerservice 

BOVI Malerservice har de sidste 20 år serviceret hele Sjælland med alt fra opsætning af filt og glasvæv til fuldspartling og facademaling. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi varetager nemlig byggeopgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Bedste kvalitet til prisen 

Vi lægger stor vægt på at give kunden den bedste kvalitet til prisen. Vi sætter en dyd i at udføre enhver opgave med præcision og omhu, da det er kærligheden til faget der er identiteten hos BOVI Malerservice. Udover et flottere udtryk, så giver den gode kvalitet også en mere tilfreds kunde på længere sigt. Korrekt og veludført malerarbejde med produkter af høj kvalitet, er med til at forlænge holdbarheden ikke mindst på udvendige facader samt træværk.

Punktlighed – en aftale er en aftale

Kvalitet er også lig med kundedialog og kundetilfredshed. Hos BOVI Malerservice sørger vi for at tage kunden i hånden fra start til slut i byggeprocessen. Det giver en god dialog og forventningsafstemning mellem leverandør og bygherre, som skaber grundlag for de bedste resultater. Vi sætter en ære i at overholde en aftale og komme til tiden – det handler om tillid og troværdighed.

Bæredygtighed – vi værner om miljøet

Det er vigtigt, at vi passer på hinanden og på miljøet. Derfor benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter, som vi ved, hvad indeholder. Vores produkter er blandt andet mærket med EU-blomsten og Svanemærket. Vi er stolte af at være forgangsmænd for et bedre og mere bæredygtigt håndværk.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på tlf: 40821429 eller på mail: bovimaler@hotmail.com

Læs mere

Kontakt os her

Bo Urban Jørgensen
Bo Urban Jørgensen Indehaver
40 82 ** ** Vis nummer
40 82 14 29

BOVI Malerservice

Klovtoftegade 30

2630 Taastrup

CVR: 20179643

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BOVI Malerservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Maling af lejlighed 2000 Frederiksberg
5 dage siden
Maling af hus indvendigt 2300 København S
1 uge siden
Maling af udendørs træværk 2670 Greve
1 måned siden
Spartling og maling af loft 4160 Herlufmagle
1 måned siden
Reperation og maling af facade 2630 Taastrup
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
26 anmeldelser
google.com 1 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 25 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Rigtig dygtige og behagelige. Meget tilfreds.

Lone H., 14 mar. 2023

Super service, god kommunikation og godt malerarbejde. Jeg ville ønske, at jeg havde en større bolig, så BOVI kunne hjælpe med endnu flere rum :)

Christoffer O., 24 nov. 2022

Annette og Bo var meget venlige og servicemindede, da de malede vores lejlighed. De har udvist fleksibilitet, da opgaven skulle koordineres med gulvbehandling og indflytning. Resultatet inkl. sprø...
Annette og Bo var meget venlige og servicemindede, da de malede vores lejlighed. De har udvist fleksibilitet, da opgaven skulle koordineres med gulvbehandling og indflytning. Resultatet inkl. sprøjtemaling af loft og stuk er blevet rigtig flot. Prisen var særdeles tilfredsstillende, aftaler blev overholdt, og kommunikationen i top. Tak for det!
Læs mere

., 11 jul. 2022

Fantastisk arbejde! Kommunikation med Bo og malerfirmaet var meget god! Vi påskønner deres fleksibilitet under opgaven så vi kunne rykke rundt på møbler og ting og stadig væk blive boende her under opgaven. BOVI Malerservice kan varmt anbefales!

Heidi H., 10 maj 2022

Jeg har fået lavet vægge og lofter i mat hvid og højglans hvid på træværk i min lejlighed, det er blevet super pænt. Bovi malerservice var færdig til tiden, vinduerne var gullige før og er nu blevet så flotte, det ligner helt nye vindues rammer meget tilfreds.

julie jensen, 17 apr. 2022

Ulige maler arbejde, bobler i filt og hjørner der ikke sidder fast på væggene. 1 stjerne for kvaliteten af arbejdet og en stjerne for deres venlighed og prisen.

Casper J., 17 sep. 2021

God service. Rigtig flot resultat.

Morten R., 07 sep. 2021

Vi har været super glade for BOVI Malerservice. De har under hele forløbet været super søde, fleksible og bare leveret en mega god service. Det er en god pris, og vi er meget glade for resultatet.

., 05 okt. 2020

Det har været en virkelig god oplevelse fra først til sidst, med et resultat der er blevet meget bedre end jeg havde turdet håbe på, og det oven i købet til en god pris. Så jeg vil helt klart anbefale BOVI til alle andre 😊

Anne-Mette A., 07 sep. 2020

BOVI gjorde det rigtig fint - de kan godt anbefales

Martin O., 23 apr. 2019

Bovi får min varmeste anbefaling. Dygtigt, hurtigt, og til tiden.

Liss-Ann J., 17 jul. 2017

Bygherre giver al ros i verden til BOVI Malerservice. Hun fik arbejdet til halv pris i forhold til andet tilbud, så hun er SÅ tilfreds med servicen. Hun fik hurtigt kontakt til dem, og arbejdet blev hurtigt udført, og resultatet er bare FANTASTISK, som hun siger

Kirsten H., 06 jul. 2017

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du BOVI Malerservice

Send en forespørgsel til BOVI Malerservice