BOVI Malerservice

4.9 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

BOVI Malerservice

BOVI Malerservice 

BOVI Malerservice har de sidste 20 år serviceret hele Sjælland med alt fra opsætning af filt og glasvæv til fuldspartling og facademaling. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi varetager nemlig byggeopgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Bedste kvalitet til prisen

Vi lægger stor vægt på at give kunden den bedste kvalitet til prisen. Vi sætter en dyd i at udføre enhver opgave med præcision og omhu, da det er kærligheden til faget der er identiteten hos BOVI Malerservice. Udover et flottere udtryk, så giver den gode kvalitet også en mere tilfreds kunde på længere sigt. Korrekt og veludført malerarbejde med produkter af høj kvalitet, er med til at forlænge holdbarheden ikke mindst på udvendige facader samt træværk.

Punktlighed – en aftale er en aftale

Kvalitet er også lig med kundedialog og kundetilfredshed. Hos BOVI Malerservice sørger vi for at tage kunden i hånden fra start til slut i byggeprocessen. Det giver en god dialog og forventningsafstemning mellem leverandør og bygherre, som skaber grundlag for de bedste resultater. Vi sætter en ære i at overholde en aftale og komme til tiden – det handler om tillid og troværdighed.

Bæredygtighed – vi værner om miljøet

Det er vigtigt, at vi passer på hinanden og på miljøet. Derfor benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter, som vi ved, hvad indeholder. Vores produkter er blandt andet mærket med EU-blomsten og Svanemærket. Vi er stolte af at være forgangsmænd for et bedre og mere bæredygtigt håndværk.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på tlf: 40821429 eller på mail: bovimaler@hotmail.com

Vi udfører opgaver i brancherne:
Malerfirmaer
Facaderenovering
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Bo Urban Jørgensen
Bo Urban Jørgensen Indehaver
40 82 ** **
BOVI Malerservice Klovtoftegade 30 2630 Taastrup
CVR: 20179643
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver BOVI Malerservice senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du BOVI Malerservice
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu