BOVI Malerservice

BOVI Malerservice udfører al malerarbejde med den bedste rådgivning. Her kommer kunden altid først, så du enhver tid kan ringe for et uforpligtende tilbud.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til BOVI Malerservice

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

BOVI Malerservice

BOVI Malerservice har de sidste 20 år serviceret hele Sjælland med alt fra opsætning af filt og glasvæv til fuldspartling og facademaling. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi varetager nemlig byggeopgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Bedste kvalitet til prisen

Vi lægger stor vægt på at give kunden den bedste kvalitet til prisen. Vi sætter en dyd i at udføre enhver opgave med præcision og omhu, da det er kærligheden til faget der er identiteten hos BOVI Malerservice. Udover et flottere udtryk, så giver den gode kvalitet også en mere tilfreds kunde på længere sigt. Korrekt og veludført malerarbejde med produkter af høj kvalitet, er med til at forlænge holdbarheden ikke mindst på udvendige facader samt træværk.

Punktlighed – en aftale er en aftale

Kvalitet er også lig med kundedialog og kundetilfredshed. Hos BOVI Malerservice sørger vi for at tage kunden i hånden fra start til slut i byggeprocessen. Det giver en god dialog og forventningsafstemning mellem leverandør og bygherre, som skaber grundlag for de bedste resultater. Vi sætter en ære i at overholde en aftale og komme til tiden – det handler om tillid og troværdighed.

Bæredygtighed – vi værner om miljøet

Det er vigtigt, at vi passer på hinanden og på miljøet. Derfor benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter, som vi ved, hvad indeholder. Vores produkter er blandt andet mærket med EU-blomsten og Svanemærket. Vi er stolte af at være forgangsmænd for et bedre og mere bæredygtigt håndværk.

Du er meget velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på tlf: 40821429 eller på mail: bovimaler@hotmail.com

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt BOVI Malerservice for et uforpligtende tilbud

Her finder du BOVI Malerservice

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne BOVI Malerservice

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

BOVI Malerservice

BOVI Malerservice udfører al malerarbejde med den bedste rådgivning. Her kommer kunden altid først, så du enhver tid kan ringe for et uforpligtende tilbud.

Hovedkontor

Klovtoftegade 30
2630 Taastrup

CVR: 20179643

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen