LF Byg & Anlæg ApS

I en branche, hvor godt samarbejde er vejen frem til godt håndværk, flotte resultater og tilfredse kunder. Vi har siden firmaets opstart fastholdt at alt arbejde er 100% dansk kvalitetshåndværk til billige priser, og at arbejdet altid udføres med smil.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til LF Byg & Anlæg ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

LF Byg & Anlæg ApS

Hos LF Byg & Anlæg udfører vi alle vores opgaver med stor professionalisme og et ligeså stort smil. Vi er et alsidigt håndværkerfirma, der udfører alt indenfor murer-, tømrer-, have- og belægningsarbejde. Så skal du have nyt badeværelse, etableret en flisegang eller have gravet ud til et havebassin – er LF Byg & Anlæg det rette firma til opgaven! Vi har sammenlagt mere end 70 års erfaring og vi tror på, at godt samarbejde er vejen frem til det gode håndværk og de flotte resultater.

Vi kan løfter opgaver, store som små, for vores netværk af private kunder – og vi afslutter ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. For hos LF Byg & Anlæg samler vi på glade kunder. Vi er beliggende på Lolland Falster og udfører arbejde på hele Sjælland.

Dansk kvalitetshåndværk og top-tilfredse kunder

Siden vores opstart i 2012 har vi fastholdt altid at levere dansk kvalitetshåndværk til billige priser. Hos LF Byg & Anlæg går kvalitet og pris hånd i hånd– og vi går ikke på kompromis med nogle af delene.

Vi elsker vores arbejde og derfor yder vi altid service med et stort smil på læben. Udover vores team med tre friske og kompetente håndværkere – har vi den dygtige Ulla, der styrer kontoret med en fast, men kærlig hånd. Der er styr på sagerne hos LF Byg & Anlæg ApS – og det er vores kunder ikke i tvivl om.

Vi er blandt andet ekspert i:

 • Badeværelser
 • Tagrenoveringer og tagentrepriser
 • Lofter, vægge, vinduer og døre
 • Opmuring og facaderenovering
 • Fliser og fuger
 • Diverse murer- og tømreropgaver
 • Etablering af græsplæne
 • Brolægning og udendørs trapper
 • Udgravning
 • Alt indenfor have-, grave og belægningsarbejde
 • Dertil udlejer vi også maskiner til gør-det-selv arbejde, hvor vi har de fleste maskiner til det gængse anlægsarbejde.

  Hos LF Anlæg & Byg tager vores løsninger altid afsæt i kundernes ønsker og behov. Så ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer – er vi klar til at give gode råd og vejledning til dit næste projekt. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Tryk på ’kontakt os’ og udfyld kontaktformularen – så hjælper vi dig godt i gang med byggedrømmene.

  Kontakt LF Byg & Anlæg ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du LF Byg & Anlæg ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Sådan anmelder kunderne LF Byg & Anlæg ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  LF Byg & Anlæg ApS

  I en branche, hvor godt samarbejde er vejen frem til godt håndværk, flotte resultater og tilfredse kunder. Vi har siden firmaets opstart fastholdt at alt arbejde er 100% dansk kvalitetshåndværk til billige priser, og at arbejdet altid udføres med smil.

  Hovedkontor

  Kertevej 5
  4892 Kettinge

  CVR: 34698147

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen