LF Byg & Anlæg ApS

Hos LF Byg & Anlæg udfører vi alle vores opgaver med stor professionalisme og et ligeså stort smil. Vi er et alsidigt håndværkerfirma, der udfører alt indenfor murer-, tømrer-, have- og belægningsarbejde. Så skal du have nyt badeværelse, etableret en flisegang eller have gravet ud til et havebassin – er LF Byg & Anlæg det rette firma til opgaven! Vi har sammenlagt mere end 70 års erfaring og vi tror på, at godt samarbejde er vejen frem til det gode håndværk og de flotte resultater.

Vi kan løfter opgaver, store som små, for vores netværk af private kunder – og vi afslutter ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. For hos LF Byg & Anlæg samler vi på glade kunder. Vi er beliggende på Lolland Falster og udfører arbejde på hele Sjælland.

Dansk kvalitetshåndværk og top-tilfredse kunder

Siden vores opstart i 2012 har vi fastholdt altid at levere dansk kvalitetshåndværk til billige priser. Hos LF Byg & Anlæg går kvalitet og pris hånd i hånd– og vi går ikke på kompromis med nogle af delene.

Vi elsker vores arbejde og derfor yder vi altid service med et stort smil på læben. Udover vores team med tre friske og kompetente håndværkere – har vi den dygtige Ulla, der styrer kontoret med en fast, men kærlig hånd. Der er styr på sagerne hos LF Byg & Anlæg ApS – og det er vores kunder ikke i tvivl om.

Vi er blandt andet ekspert i:

 • Badeværelser
 • Tagrenoveringer og tagentrepriser
 • Lofter, vægge, vinduer og døre
 • Opmuring og facaderenovering
 • Fliser og fuger
 • Diverse murer- og tømreropgaver
 • Etablering af græsplæne
 • Brolægning og udendørs trapper
 • Udgravning
 • Alt indenfor have-, grave og belægningsarbejde
 • Dertil udlejer vi også maskiner til gør-det-selv arbejde, hvor vi har de fleste maskiner til det gængse anlægsarbejde.

  Hos LF Anlæg & Byg tager vores løsninger altid afsæt i kundernes ønsker og behov. Så ønsker du at gøre brug af vores faglige kompetencer – er vi klar til at give gode råd og vejledning til dit næste projekt. Vi kommer også gerne med et uforpligtende tilbud. Tryk på ’kontakt os’ og udfyld kontaktformularen – så hjælper vi dig godt i gang med byggedrømmene.

  Læs mere

  Kontakt os her

  Steen Nymand Petersen Medejer
  21 63 ** ** Vis nummer
  21 63 48 90

  LF BYG OG ANLÆG ApS

  Kertevej 5

  4892 Kettinge

  CVR: 34698147

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver LF BYG OG ANLÆG ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  50 opgaver vundet

  Nedgravning af trampolin 4682 Tureby
  3 dage siden
  Facaderenovering 4990 Sakskøbing
  3 dage siden
  Opfyldning af krybekælder og lægning af gulvvarme 4900 Nakskov
  3 dage siden
  Haveopgaver samt nedgravning til trampolin 4970 Rødby
  4 dage siden
  Lægning af fliser 4970 Rødby
  1 uge siden

  Det synes kunderne om os

  0
  21 anmeldelser
  google.com 2 anmeldelser
  0
  3byggetilbud.dk 19 anmeldelser
  0
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Det synes kunderne om os

  Overordnet ganske meget tilfreds. LF BYG var meget kompetente. De to der lagde fliser kom op med en anderledes udgave, der viste sig at være spændende og interessant. Især da indkørslen har fået et helt unikt særpræg.

  Steen K., 23 jun. 2023

  Nu har jeg benyttede mig af lf gennem flere år, og er kun tilfreds.

  , 03 jun. 2023

  Dejligt med et pålideligt dygtigt og professionelt firma, der overholdt alle aftaler. De lavede et meget fint stykke arbejde med et meget tilfredsstillende resultat. Jeg som bygherre er meget glad og tilfreds.

  Karsten H., 24 mar. 2023

  Firmaet var ok imens selve arbejdet stod på, men aftaler om efterfølgende opgaver, som aftaltes, samt rettelse af småfejl på oprindelig opgave, har været under al kritik. Ved telefonisk henven...
  Firmaet var ok imens selve arbejdet stod på, men aftaler om efterfølgende opgaver, som aftaltes, samt rettelse af småfejl på oprindelig opgave, har været under al kritik. Ved telefonisk henvendelse får man en sludder for en sladder og der sker ikke mere, skriftlige henvendelser besvares overhovedet Ikke. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale firmaet.
  Læs mere

  , 03 jun. 2022

  Super dialog og gode løsningsforslag. Kun de bedste anbefalinger herfra

  Mette G., 28 mar. 2022

  Vi indgik aftale med firmaet om projektet. Undervejs udvidede vi projektet så der blev lavet have mur og 100 m2 fliser. Muren var det første der blev opført og her måtte vi gøre opmærksom på...
  Vi indgik aftale med firmaet om projektet. Undervejs udvidede vi projektet så der blev lavet have mur og 100 m2 fliser. Muren var det første der blev opført og her måtte vi gøre opmærksom på at afslutningen ved jorden ikke var tilfredsstillende. Det blev så ændret i nogenlunde kvalitet. Da den ene gangsti skulle laves rundt om en brønd fik jeg besked om at brønden var revnet i bunden, og den skulle laves inden projektet kunne fortsætte. Firmaet han en pris på kr. 18.000+ moms hvilket jeg syntes var i den dyre ende, men måtte slå til så arbejdet kunne fortsætte. Da arbejdet næsten var færdigt påpegede vi at fliserne (60x60) ikke lå rigtigt flere steder i samme højde, og fugerne ikke lå over for hinanden. Da firmaet afsluttede arbejdet manglede de at få afhentet deres container, og da den et par dage efter blev hentet ødelagde lastbilen en del af fliserne. Undervejs i projektet fik vi aconto faktura hver fredag, og i staten var vi “foran” med betalingen i forhold til det udførte arbejde. Da slut afregningen kom (ca. kr. 36.000) meddelte jeg firmaet at de ikke fik resten før de vi havde en plan for hvornår de kom og rettede op på diverse fejl og mangler, og skader efter container afhentningen. Vi fik mail retur at vi skulle indbetale kr. 25.000 før det overhovedet kom på tale at de ville komme og se på manglerne. Vi indbetalte kr. 20.000 og gav dem 14 dage til at aftale hvornår de ville komme og se på manglerne. Her 3 uger efter har jeg intet hørt fra dem og forventer heller ikke at gøre det. Vi betaler ikke restbeløbet og laver aftale med andet firma der kan rette op på fejlen RIGTIG ÆRGELIG AFSLUTNING PÅ ET PROJEKT. Konklusion: BRUG IKKE DETTE FIRMA - deres arbejde er ikke tilfredsstillende og du kan blive snydt til sidst.
  Læs mere

  Jens P., 19 maj 2020

  LF Byg & Anlæg ApS. har udført er pænt stykke arbejde til aftalt tid

  Robby P., 19 maj 2020

  Vi er meget tilfredse, både med det færdige resultat og undervejs i byggeriet, der blev udført professionelt og med godt humør.

  Lene R., 14 apr. 2020

  Arbejdet er stort set færdigt, jeg har aftale med firmaet omkring færdiggørelse, samt udførelse af ekstra opgaver i det nye år. Jeg har været godt tilfreds med firmaet, da først arbejdet kom igang. Godt nytår.

  Finn W., 14 maj 2019

  Super firma med høj grad af fleksibilitet og kompetence gennem projektet.

  Robert S., 28 maj 2018

  Vi fik gravet hul ud til trampolin i haven og det gik hurtigt og meget præcist med minimal “jordspild” på græsset.

  ., 23 maj 2018

  Opgaven er udført og jeg var meget tilfreds med firmaet.

  Frants P., 16 maj 2018

  LF Byg og Anlæg har udført arbejdet incl. flere ting, som jeg ønskede, med meget stor tilfredshed. De laver et flot stykke arbejde, kommer som aftalt, er så pålidelige, venlige og rare. Og så...
  LF Byg og Anlæg har udført arbejdet incl. flere ting, som jeg ønskede, med meget stor tilfredshed. De laver et flot stykke arbejde, kommer som aftalt, er så pålidelige, venlige og rare. Og så kan de meget fint konkurrerer både arbejdsmæssigt som prismæssigt med andre firmaer. Jeg så tilfreds, at jeg med glæde har og gør anbefaler LF Byg og Anlæg til andre. Det er virkelig et godt firma, som er værd at anbefale. Mvh Lene Krarup Rødby
  Læs mere

  Lene H., 14 feb. 2018

  Top professionelt arbejde

  Per T., 10 nov. 2017

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

  Kontakt os her

  Her finder du LF BYG OG ANLÆG ApS

  Send en forespørgsel til LF BYG OG ANLÆG ApS