Få 3 tilbud

Få 3 uforpligtende tilbud på omfugning fra udvalgte murerfirmaer

Spar tid og overskud ved at sende din byggeopgave ind til 3byggetilbud.dk – så modtager du tre gratis og helt uforpligtende tilbud på dit projekt fra dygtige murerfirmaer i dit lokalområde.

  • Nemt – Indsend din opgave online
  • Hurtigt – Bliv kontaktet inden for 3 dage
  • Gratis og uforpligtende
  • Murerfirmaer i hele landet
Se hvor enkelt det er
Murstensvæg med pæne fuger

Så enkelt er det at indhente byggetilbud

indsend opgave

Indsend din opgave

Beskriv kort den opgave, du ønsker at få udført

Opgave behandling

Opgaven behandles

Vores serviceafdeling kontakter dig telefonisk

Tilbud modtagelse

Du modtager tilbud

Tre udvalgte håndværkere giver dig et tilbud

Vælg leverandør

Du vælger håndværker

Vælg frit mellem de tre tilbud, og opgaven udføres

Omfugning frisker facaden op

Har du en facade i rå mursten, hvor fugerne i murværket er begyndt at se lidt slidte og trætte ud? Eller er mørtlen faldet ud nogle steder, eller sidder nogle af murstenene måske ligefrem løse, så de kan trækkes ud?

Så kan det hurtigt til at trække helhedsindtrykket ned på din facade og få huset til at se gammelt og slidt ud. Det gør heller ikke noget godt for ejendomsvurderingen og dine chancer for at få solgt huset, hvis du går med de planer.

Hvis du ønsker at få rettet op på det lurvede udtryk og forbedre helhedsindtrykket på huset, skal du have fat i en murer til omfugning af murværket. Det giver huset et helt nyt og friskt look, som forbipasserende og besøgende ikke vil kunne undgå at bemærke.

Omfugning forlænger levetiden på dit murværk

Men mørtelfugerne har ikke kun betydning for udseendet af dit murværk. Er mørtlen i fugerne mellem murstenene i murværket slidt op, eller er noget af fugen faldet ud, fremmer det nedbrydningen af murværket. Det skyldes, at der kan trænge vand og fugt ind mellem murstenene og dybere ind i murværket.

Kan der trænge vand og fugt ind mellem murstenene, øges risikoen for frostsprængninger i de resterende fuger, hvis der er revner i dem. Derfor er det vigtigt at få omfuget murstenene på enten hele, eller den del af murværket med beskadigede fuger, så snart du opdager problemet.

Alt i alt giver en omfugning af murværket disse fordele:

  • Husets facade opfriskes
  • Forhindrer fugtproblemer
  • Murværkets levetid forlænges
  • Husets værdi stiger

Omfugning af murværk – hvordan?

Til omfugning af et hus skal du bruge en murer. Han kan dels undersøge murværket og vurdere, hvad der skal gøres, samt naturligvis udføre de nødvendige reparationer.

Selve omfugningen foregår ved, at mørtlen mellem murstenene – selve fugen – skrabes ud. De steder, hvor fugen sidder løst, kan det oftest gøres med en fugeske, som er en særlig smal murske, der kan komme ind i fugen mellem murstenene. De steder, hvor fugen sidder mere fast, anvendes der en særlig fugefræser, som kan ”kradse” mørtlen ud.

Derefter lægges der en ny fuge ved at mureren bruger samme type mørtel, som den der oprindeligt blev anvendt. Det er vigtigt at mørtlen er den samme, da det ellers kan give problemer med holdbarheden. Er der brugt juramørtel mellem murstenene, kan der f.eks. ikke fuges efter med strandmørtel – og omvendt.

I forbindelse med omfugningen kan du eventuelt overveje, om du vil ændre fugetypen. Typisk vil der være anvendt en såkaldt skrabefuge, hvor fugen ligger plant med forsiden af murstenen. Men en anden mulighed er at anvende en vandfalsfuge, hvor fugen skråner ud med den underliggende mursten. Det gør det nemmere for vandet at løbe væk.

Endelig kan mureren lægge forskellige former for dekorative fuger, der er runde eller kantede, ligesom du naturligvis også kan vælge at få pudset hele facaden op i forbindelse med omfugningen.

Skal 3byggetilbud.dk hjælpe med dit projekt?

Behov for hulmursisolering?

Er der behov for at få isoleret hulmuren, kan du med fordel få dette arbejde udført umiddelbart inden omfugningen af huset. Derved kan de spor, som hulmursisoleringen giver, nemt fjernes af mureren, når han efterfølgende skal omfuge huset.

Hulmursisolering er en forholdsvis lille ekstraudgift, der kan give en stor besparelse på din varmeregning. Så er der ikke allerede hulmursisoleret, er det et godt tidspunkt at få det foretaget.

Hvad koster omfugning af et hus?

Prisen på en omfugning af huset afhænger dels af omfanget, mørteltypen og murerens timepris. Her er der sjældent den store forskel på materialepriserne, mens der til gengæld tit kan være stor forskel på murerens timepriser.

Derfor anbefaler vi altid, at du indhenter mindst 3 tilbud på omfugning af dit murværk. Det giver dig et bedre overblik over prisniveauet og sikrer dig mod at få valgt den allerdyreste murer til opgaven.

Fuger
Fuger
Fuger
Fuger
Fuger

Den trygge måde at vælge murer til omfugning af huset

Det største problem ved selv at indhente tilbud er, at du næsten altid kommer til at ringe til væsentlig flere murere, end de tre du har brug for at få tilbud fra. Nogle kan have for travlt, og andre foretager ikke omfugningsarbejde.

Endelig er det ikke særligt nemt at gennemskue, hvilken murer som er den bedste til opgaven – og vælger du bare ud fra prisen, kan du nemt sidde tilbage og spekulere på, hvorvidt det billigste tilbud nu også var lige så godt som de to dyrere.

Bruger du vores tilbudstjeneste, kan du ikke alene spare en masse tid på at finde en murer, der vil give et tilbud. Du er også sikker på, at du kun får henvendelser fra murermestre, som leverer et professionelt og holdbart resultat.

Vi har nemlig et fast samarbejde med udvalgte murermestre over hele landet og kan derfor nemt finde tre i nærheden af dig, som har tid til at give dig et tilbud. Samtidig ser vi på de anmeldelser, vores andre brugere har givet murermestrene. Derved får vi kun udvalgt dem, som brugerne har haft de bedste oplevelser med.

Det giver dig en større tryghed for, at du får udført et professionelt stykke arbejde, du kan glæde dig over i mange år fremefter. Så ved at bruge 3byggetilbuds tilbudstjeneste får du en meget større tryghed i tilbudsprocessen, end hvis du selv havde stået for at indhente 3 tilbud på omfugning af murværket.

Vi har formidlet byggeopgaver siden år 2000

opgaver siden år 2000
0+

Opgaver siden år 2000

aktive håndværkere i danmark
0

Aktive håndværkere Danmark rundt

byer med håndværkere
0

Byer med håndværkere

succesrate på indsente opgaver
0%

Succesrate på indsendte opgaver

Sådan vurderer kunderne 3byggetilbud.dk

Slip for besværet med selv at finde håndværkere