Malermester Henrik Redke

Malermester Henrik Redke løser maleropgaver indendørs og udendørs. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse. Vi kører på det meste af Sjælland. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Malermester Henrik Redke

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Malermester Henrik Redke

Malermester Henrik Redke er et enkeltmandsfirma, bestående af indehaver Henrik Redke, som har mere end 20 års erfaring i malerbranchen. Siden 2015 har Malermester Henrik Redke varetaget diverse maler- og renoveringsopgaver for både private, erhverv og boligforeninger. Vi servicerer store dele af Sjælland og er specialister i både spartling og sommerhus-renoveringer.

Bæredygtige materialer – det handler om mennesker og miljøet

Hos Malermester Henrik Redke lægger vi stor vægt på at udføre enhver opgave med stor præcision og omhu. Kærligheden og stoltheden til faget skal være det altoverskyggende og det ved vi resulterer i de mest tilfredse kunder. Vi benytter altid de nyeste og bedste materialer. Derfor er alle vores materialer svanemærket og særligt malingen er astma- og allergivenlig. Det betyder, at du trygt kan benytte Malermester Henrik Redke, selv hvis du døjer med særlige allergener eller blot vil skåne miljøet.

Dialogen er vigtig – kundetilfredsheden er alfa og omega

Hos Malermester Henrik Redke sætter vi en ære i at rådgive vores kunder og fortælle om byggeprocessen. Det sikrer en tryghed for kunden og giver samtidigt et godt overblik over en uoverskuelig byggeopgave. Vi er ikke bange for at tage ekspertrollen på os, for hvem skulle ellers gøre det.

Grundighed og præcision

Vi har en stor faglig stolthed, som vi gerne vil leve op til hver gang. Det betyder, at vi er grundige, både i udarbejdelse af tilbud og udførelse af opgave. Derfor besigtiger vi opgaven og er omhyggelige i udførelsen, da glæden ved at have udført et solidt stykke håndværk er usammenlignelig.

Vi tager os af alt fra:

 • Indvendige renoveringer
 • Udvendige renoveringer
 • Spartling – også KABE-spartel
 • Påsætning af glasvæv og filt
 • Sprøjtemaling
 • Renovering af sommerhuse

Hvis du søger en specialist inden for malerbranchen, så kontakt Malermester Henrik Redke på tlf 20411920 eller mail: ko.gs@hotmail.com for et godt råd eller et uforpligtende tilbud.

Referencer

Malermester Henrik Redke har blandt andet udført opgaver for:

 • 370 Altaner
  Århus, Bolind A/S
 • Realdania
  København
 • Sorø Kommune
  Sorø
Kontakt Malermester Henrik Redke for et uforpligtende tilbud

Her finder du Malermester Henrik Redke

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Malermester Henrik Redke

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?