Tømrermester Thomas Gøransson

Tømrermester Thomas Gøransson er et traditionelt tømrerfirma, hvor godt håndværk og faglig stolthed er i højsædet. Jeg, Thomas Gøransson, etablerede min enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2002 og har lige siden udført kvalitets tømrerarbejde for både private, erhverv og offentlige kunder. Jeg dækker primært Nordsjælland og Københavnsområdet, men kører gerne på hele Sjælland. Jeg har mange års erfaring i branchen som tømrer, og med mit netværk af dygtige samarbejdspartnere, kan jeg løfte alle slags tømreropgaver - store som små.

Jeg er blandt andet ekspert i:

 • Vinduer og døre
 • Tilbygninger
 • Tagrenoveringer
 • Totalrenoveringer
 • Køkken-renoveringer
 • Tilpasse løsninger til den enkelte
 • En god kundekontakt som det vigtigste

  Hos Tømrermester Thomas Gøransson prioriteres den gode kundekontakt. Jeg gør en dyd ud af at forstå og afstemme forventningerne med kunderne, så jeg kan hjælpe dem godt i mål med deres byggedrømme. På den måde ved kunden, hvad der kommer til at ske og hvad processen indebærer.

  Det er vigtigt med en gennemsigtig byggeproces, så kunden føler sig velinformeret og inddraget i byggeprojekter fra start til slut. Kundetilfredshed er altså alfa og omega for mig, og derfor afslutter jeg ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet!

  Effektivitet og ordenlighed

  Jeg laver aldrig tingene halvt og derfor er du garanteret holdbare løsninger, når du bruger Tømrermester Thomas Gøransson. Ligeledes er du garanteret en effektivt og målrettet indsats gennem hele forløbet. Så søger du en dygtig tømrermestermester, der vægter kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet højt er jeg den rette mand til opgaven!

  Ønsker du råd og vejledning til dit næste tømrerprojekt, eller søger du et uforpligtende tilbud på din næste opgave - så er jeg klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen på siden eller giv mig et kald. Jeg ser frem til at høre fra dig!

  Læs mere

  Kontakt os her

  Thomas Gøransson
  Thomas Gøransson Mester
  29 44 ** ** Vis nummer
  29 44 20 71

  Tømrermester Thomas Gøransson ApS

  Bjergagervej 10

  3200 Helsinge

  CVR: 39717271

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Tømrermester Thomas Gøransson ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


  Udskiftning af vindue 4050 Skibby
  5 dage siden
  Etablering af overdæk til terrasse 3650 Ølstykke
  3 måneder siden
  Ændre tagkonstruktion på garage 3520 Farum
  4 måneder siden
  Udskiftning af trækarnap 3650 Ølstykke
  4 måneder siden
  Etablering af gibsvæg 3200 Helsinge
  4 måneder siden
  Vi udfører opgaver i brancherne:
  Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

  Det synes kunderne om os

  0
  7 anmeldelser
  3byggetilbud.dk 7 anmeldelser
  0
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Det synes kunderne om os

  Utrolig venlig og enorm professionel tømrer. Giver gide råd og vejledning. Arbejdet er udført 100% tilfredsstillende. Klart en håndværker jeg vil anbefale og som jeg vil benytte igen.

  Carsten M., 15 jan. 2024

  Fint arbejde

  Helene C., 04 mar. 2021

  Super service og meget behageligt og professionel håndværker

  Lasse S., 30 apr. 2019

  Opgaven er afsluttet og resultatet er ok fint. Forløbet var noget langt, men formodentlig fordi det er "gode" tider for håndværkerne! Jeg var tæt på at opgive. Havde planer om at skifte vindu...
  Opgaven er afsluttet og resultatet er ok fint. Forløbet var noget langt, men formodentlig fordi det er "gode" tider for håndværkerne! Jeg var tæt på at opgive. Havde planer om at skifte vinduer med ruder og rammer hele huset rundt over de næste to år, men det tror jeg ikke kommer til at ske - håndværkerne skal nok "sultes lidt" før det har deres interesse!
  Læs mere

  Ebbe L., 16 jul. 2018

  Thomas var professional, fleksibel og kom til tiden. Han tog sig tid til at besvare alle spørgsmål grundigt og var i det hele taget imødekommende og venlig. Vi var også tilfredse med hans maler...
  Thomas var professional, fleksibel og kom til tiden. Han tog sig tid til at besvare alle spørgsmål grundigt og var i det hele taget imødekommende og venlig. Vi var også tilfredse med hans maler, som lavede en del af arbejdet i vores tilfælde. Prisen var lidt under de andre bud, og det var vi selvfølgelig også glad for. Ville gerne bruge ham igen.
  Læs mere

  Susanna C., 11 sep. 2017

  Thomas reagerede hurtigt og kontaktede mig, som jeg forventede. Han kom hurtigt forbi og så på opgaven og kunne også udføre opgaven inden for kort tid, og så ryddede han pænt op efter sig. Så jeg kan kun anbefale Thomas ;-)

  Maria W., 22 aug. 2017

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

  Kontakt os her

  Her finder du Tømrermester Thomas Gøransson ApS

  Referencer

  Tømrermester Thomas Gøransson ApS har blandt andet udført opgaver for

  Seniorcenter Bakkegården Bagsværd
  Send en forespørgsel til Tømrermester Thomas Gøransson ApS