Nazar & Co ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nazar & Co ApS

Nazar & Co.

- Her går kvalitet og troværdighed hånd i hånd

18 års erfaring i branchen

Nazar & Co. er et professionelt entreprenørfirma. Og ingen opgave er for lille eller stor. Vi løfter det hele, og er også klar på at hjælpe dig. Vi har over 18 års erfaring med at skabe overblik og være tovholder på totalentrepriser, hvor vores erfaring og unikke indblik i byggebranchen kommer vores kunder til gode.

Vi dækker hele Sjælland og kører også gerne til Fyn, når malerarbejdet kalder. Vi kan hjælpe erhverv, private boligejere og boligforeninger med:

  • Renoveringsopgaver
  • Malerarbejde
  • Anlægsarbejde
  • Byggeservice og byggepladsrundering
  • Ejendomsservice og erhvervsrengøring
  • Maskinudlejning

Vil du også gerne gøre brug af vores professionelle ekspertiser? Så ring nu på telefon: 6122 2215 eller brug kontakt knapperne her på siden. 

Din byggeplads er vores ansvar

Hvad enten du ønsker mere sikkerhed eller orden på din byggeplads, så har vi mandskabet, der skal til for at sikre det. Vi tilbyder vagtservice til byggepladsen om natten, og vi kommer gerne igen om morgenen og åbner byggepladsen op igen. Din byggeplads er vores ansvar, så hvad enten du behøver snerydning eller mere organisering af materialerne, så ring til Nazar & Co.

Rengøring, malerarbejder eller en ny have

Er det derimod arbejdspladsen eller den private bolig som trænger til en kærlig hånd kommer vi gerne og maler både indvendige og udvendige arealer. Og når vi nu er i gang, så napper vi gerne haven med. Vores professionelle anlægsgartnere går ikke af vejen for at beskære, fælde, lægge græsplæne og køre det gamle haveaffald væk.

Kvalitet, troværdig og et samarbejde der holder

Vores kunder er vores levebrød. Derfor går vi i Nazar & Co. op i at pleje relationen. Og vi ser gerne at vores samarbejde bliver en relation. Vi er stolte af vores fagkundskaber og lægger ikke skjul på, at de fleste af vores kunder gerne kommer igen. Det er for os en kvalitet i sig selv. Et godt og vellykket samarbejde skaber tillid og troværdighed parterne imellem. Derfor yder vi altid en ekstra indsats, når vi er ude – så du føler, at alting spiller 110  procent.

Kontakt os her
Nazar Barzinci Indehaver
61 22 ** **
[email protected]***.com
Nazar & Co ApS Baunevej 7 3400 Hillerød
CVR: 38797913
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nazar & Co ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du Nazar & Co ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu