FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen

FHN Tømrerservice varetager alle former for tømreropgaver fx. døre, vinduer, tagrenovering, tilbygninger mm. Firmaet er beliggende i Karrebæksminde og påtager sig opgaver Sjælland rundt. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen

Siden 2013 har vi hos FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen serviceret hele Sjælland med diverse tømrer- og snedkeropgaver. Hvad enten det drejer sig om opsætning af køkken, udskiftning af døre eller en ny skillevæg, så står vi klar til at hjælpe. Vi udfører primært opgaver for private.

Blik for detaljen – vi tager os den ekstra tid

Hos FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen handler det om at udføre opgaven rigtigt i første omgang. Derfor arbejder vi altid med et stort overblik, mens vi stadig har sans for detaljen. Vi har over 10 års erfaring og har siden den spæde start altid haft den samme indstilling – umage betaler sig. Der ligger en kæmpe tilfredsstillelse i at levere et kanon resultat, vi selv kan være stolte af. God kvalitet betaler sig altid. Derfor ofrer vi også gerne en ekstra time for at få jeres byggeopgave til at ligne en million.

Mund-til-mund markedsføring er det største skulderklap

Hos FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen er vi klar over, hvor vigtigt det er at gå ind til enhver opgave, stor som lille, med samme gode indstilling. Kunderne er vores leverbrød, derfor er I selvsagt altid i højsædet. Vi brænder for det gode håndværk og er også altid villige til at vejlede og give et godt råd undervejs. På den måde får vi sammen forventningsafstemt behovet, så løsningen bliver præcis, som I ønsker. En glade kunde vender sjældent dårligt tilbage. Derfor giver vi det lille ekstra hver gang. I ser os aldrig forlade en byggeopgave, uden der er fejet og støvsuget – det er ganske enkelt god service. Med FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen kan du være sikker på, at en aftale er en aftale.

Vi er eksperter i:
  • Ovenlysvinduer
  • Køkkener
  • Døre og vinduer
  • Gulve
  • Lofter
  • Gips- og skillevægge

Hvis I har behov for en professionel tømrer, der har blik for detaljen, så klik på kontakt-knappen øverst. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

FHN Tømrerservice v/ Frederik Nielsen

FHN Tømrerservice varetager alle former for tømreropgaver fx. døre, vinduer, tagrenovering, tilbygninger mm. Firmaet er beliggende i Karrebæksminde og påtager sig opgaver Sjælland rundt. Ring for mere info.

Hovedkontor

Karrebækvej 965
4736 Karrebæksminde

CVR: 36305657

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen