LP VVS-TEKNIK ApS

LP VVS-Teknik udfører alt inden for VVS, varme og sanitet, så som jordvarme, fjernvarme og badeværelser. Vi har en stor faglig ekspertise og konkurrencedygtige priser, alt sammen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til LP VVS-TEKNIK ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

LP VVS-Teknik ApS

Hos LP VVS-Teknik ApS udfører vi alt inden for VVS, varme og sanitet. Vi løser alle vores opgaver med stor professionalisme og passion for faget. LP VVS-Teknik ApS har eksisteret siden 2014 og vi har mange års erfaring i branchen, hvilket betyder, at vi har kompetencerne til at løfte din VVS-opgave stor som lille. Vi er beliggende i Næstved, men udfører arbejde på det meste af Sjælland og i Hovedstaden.

Kvalitetsløsninger giver glade kunder

Hos LP VVS-Teknik ApS har vi en høj kundetilfredshed, da vi altid prioriterer den gode kundedialog i vores arbejde. Glade kunder er vores mål, og derfor afslutter vi ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet. Vi udfører arbejde for både private, erhverv og foreninger, hvor vi garanterer kvalitetsløsninger ligegyldig størrelsen på opgaven.

Vi er blandt andet specialister i:

 • Jordvarme
 • Fjernvarme
 • Badeværelser
 • Gaskedler og vandvarmer
 • Vandbaseret gulvvarme
 • Varmepumper (Luft-Vand)
 • Professionel rådgivning
 • Søger du råd og vejledning til din næste VVS-, varme-, eller sanitetsopgave kan du trygt kontakte LP VVS-Teknik ApS. Vi deler gerne ud af vores faglige viden, så du kan komme godt i mål med din opgave. Kontakt os for en uforpligtende snak eller et tilbud ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Du er også meget velkommen til at give os et kald på tlf.: 61789826.

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Kontakt LP VVS-TEKNIK ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du LP VVS-TEKNIK ApS

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne LP VVS-TEKNIK ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  LP VVS-TEKNIK ApS

  LP VVS-Teknik udfører alt inden for VVS, varme og sanitet, så som jordvarme, fjernvarme og badeværelser. Vi har en stor faglig ekspertise og konkurrencedygtige priser, alt sammen uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Hovedkontor

  Rødtjørnevej 16
  4700 Næstved

  CVR: 35681825

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen