If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg laver alt inde for tømrer/murerarbejde og varmeinstallation i og omkring Midtjylland. If-Byg leverer altid et godt og solidt stykke arbejde til en fornuftig pris samt en tårnhøj service. Kontakt for yderligere information.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

Skal du have lavet en byggeopgave, men er i tvivl om hvilken fagmand du skal henvende dig til? Så står vi, If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg, til rådighed. Vi beskæftiger os med alt fra tømrer-, murer- og varmeinstallationer og er beliggende i Rødkærsbro i Midtjylland, men kører gerne til både Horsens, Viborg eller Århus, for selv de små opgaver. Indehaver, Ian H. Flamsbjerg, er uddannet tømrer og maskiningeniør og har 20 års erfaring i branchen, hvor 12 af årene er som selvstændig. 

Vi er din ekspert på alle fagområder

Hos Ian H. Flamsbjerg, er vi ikke bange for at tage ekspertrollen på os. Håndværk er vores hjertebarn og vi brænder for at formidle og rådgive kunderne, så de har et overblik over processen. Hos, Ian H. Flamsbjerg, betræber vi os på at blive eksperter på mange fagområder. Det tror vi på, giver en helt særlig tryghed for kunden. Uanset opgavetype og opgavestørrelse, er If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg klar til at hjælpe eller vejlede dig.

Ingen opgave er for lille

Til trods for de mange år i branchen, hviler vi ikke på laurbærrene. Vores indstilling er stadig den samme, som for 12 år siden, da virksomheden blev etableret. Ingen opgave er for lille og kærligheden til at udføre selv den mindste opgave med præcision og ildhu, er stadig intakt. 

Kunden er vores ambassadør

Kunden kan forvente et grundigt og solidt stykke arbejde fra os, som altid følges til dørs. Selv hvis opgaven er mere kompliceret end først antaget, tager vi kunden i hånden gennem hele forløbet og færdiggør opgaven. Kunden er firmaets ambassadør og hos If-Byg V/Ian H.  Flamsbjerg tror vi på, at en god oplevelse videregives fra mund til mund. 

Har du spørgsmål til en byggeopgave, eller er du interesseret i at høre om månedens tilbud? Så kontakt os på enten tlf. 60813333 eller mail ian@if-byg.dk for rådgivning og et uforpligtende tilbud. 

Kontakt If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg for et uforpligtende tilbud

Her finder du If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg

If-Byg V/Ian H. Flamsbjerg laver alt inde for tømrer/murerarbejde og varmeinstallation i og omkring Midtjylland. If-Byg leverer altid et godt og solidt stykke arbejde til en fornuftig pris samt en tårnhøj service. Kontakt for yderligere information.

Hovedkontor

Nygårdsvej 9
8654 Bryrup

CVR: 27021018

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen