KloMur ApS

KloMur ApS er specialister indenfor strømpeforing, TV-inspektion og alment kloakarbejde. Vi afdækker behovet og tilbyder opgravningsfri renovering af afløbssystemer for kloak-, spilde- og regnvand. Det er en nem og billig måde at forlænge levetiden på dine rør.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til KloMur ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

KloMur ApS

Hos KloMur ApS har vi fokus på at gennemføre et håndværksmæssigt unikt arbejde, hvad enten kunden er privat, en boligforening eller erhverv. Det vigtigste for os er at levere et altoverskyggende resultat. Vi kører på størstedelen af Sjælland og har også en døgntelefon i tilfælde af akutproblemer.

Hos KloMur ApS udfører vi:
 • Strømpeforing
 • Installation af højvandslukke
 • Faldstamme- og brøndrenovering
 • TV-inspektion
 • Rottesikring
 • Spuling og rodskæring
 • Slamsugning

KloMur er kvalitetsstemplet

Hos KloMur er høj kvalitet altid vores udgangspunkt. Men kvalitet er et fattigt ord, hvis ikke det er bakket op af både handling og certificeringer. Derfor er vi naturligvis medlem af Autoriserede Kloakmestre, Byggeriets Kvalitetskontrol og er certificerede i TV-inspektion. Det betyder, at I kan forvente, vores medarbejdere altid har de fornødne kompetencer til at varetage jeres opgave, uafhængigt af omfanget. Vores vogne og materialer er altid i optimal stand, da kvalitet ikke er noget, vi vil gå ned på.

Vi er servicemindede og sikkerhedsbevidste

Hos KloMur betragter vi os, som en servicevirksomhed. Det betyder, at kunderne altid er i højsædet og at vi vejleder i øjenhøjde, så alle parter har indblik i processen. God service er også lig med fleksibilitet. Vi forsøger altid at tilpasse jeres tid og behov, så vi sammen sikrer den højeste tilfredshed til mindst mulig gene. Derudover sikrer vi os altid, at udførelsen overholder lovmæssige krav og tager samtidigt højde for personlige sikkerhedsforanstaltninger.

Står du med en skade eller en opgave? Så tøv ikke med at klikke på kontakt-knappen øverst. Vores kompetente medarbejdere giver gerne en uforpligtende vurdering og et tilbud med på vejen.
GarantiGaranti

Referencer

KloMur ApS har blandt andet udført opgaver for:

 • Westmarked A/S
  Vesterbrogade 97, 1620 København V
 • Københavns byfornyelse
  Vestergårdsvej, 2400 København NV
 • Københavns Kommune
  Mågevej, Ørnevej, 2400 København NV
Kontakt KloMur ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du KloMur ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne KloMur ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

KloMur ApS

KloMur ApS er specialister indenfor strømpeforing, TV-inspektion og alment kloakarbejde. Vi afdækker behovet og tilbyder opgravningsfri renovering af afløbssystemer for kloak-, spilde- og regnvand. Det er en nem og billig måde at forlænge levetiden på dine rør.

Hovedkontor

Alstedvej 69
4173 Fjenneslev

CVR: 36080388

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen