Bentø Anlæg ApS

Bentø Anlæg ApS er et ambitiøst anlægsfirma, der udfører alle slag opgaver indenfor anlægsfaget. Vi leverer altid kvalitetsløsninger, hvad end din anlægsopgave er stor eller lille. Vi tilbyder blandt andet:

 

  • Beskæring og klipning af træer og buske
  • Plantning 
  • Belægningsarbejde
  • Indkørsler
  • Nyanlæg
  • Vedligeholdelse og haveservice

 

Hos Bentø Anlæg ApS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer altid holdbare løsninger til haven, og siger nej til hurtige hovsa-løsninger. Bentø Anlæg ApS er beliggende i Hvidovre og dækker hele Københavnsområdet. Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og et uforpligtende tilbud på din haveopgave - da vi gerne deler ud af vores erfaring.

Vi samler på glade kunder

Hos Bentø Anlæg ApS ved vi, hvor vigtig en god kemi og et godt førstehåndsindtryk er i mødet med vores kunder. Vi tager derfor hurtig kontakt og besigtiger gerne opgaven. Vi afstemmer altid det videre forløb med vores kunder, så de ved, hvordan vi vil gribe deres anlægsprojekt an. For hos os er den gode kundedialog alfa og omega

Få en god snak og et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

Bentø Anlæg ApS er et anlægsfirma, der er bygget på passion, ambition og et godt samarbejde. Vi elsker vores fag og brænder for vores arbejde, hvilket kommer til udtryk i vores professionelle tilgang til arbejdsopgaverne. Kontakt os på tlf.: 29927334 eller skriv til os på: kontakt@carlssonbentoe.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Læs mere

Kontakt os her

Jonas Bentø Indehaver
29 92 ** ** Vis nummer
29 92 73 34

Bentø Anlæg ApS

Menelaos Boulevard 25

2650 Hvidovre

CVR: 38044788

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Bentø Anlæg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Flisebelægning 2720 Vanløse
2 uger siden
Lægges sten i indkørsel 2700 Brønshøj
1 måned siden
Optage og fjerne hæk 2740 Skovlunde
2 måneder siden
Lægning af fliser i kolonihave 2800 Kongens Lyngby
2 måneder siden
Lægning af indkørsel 2920 Charlottenlund
2 måneder siden
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
21 anmeldelser
3byggetilbud.dk 21 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Fænomenale! Så dygtige, grundige og fuld af gode forslag. Kan anbefale dem til enhver. De har fået talrige ekstra opgaver af folk i nærområdet, der tilfældigt har set, hvordan de arbejder. Jeg får ganske ofte rosende ord over deres resultat, der står snorlige.

Sune J., 30 nov. 2021

Godt arbejde Godt pris Super hurtig

johann I., 05 feb. 2021

Meget kompetente og professionelle Langt over al forventning

Britta K., 20 jul. 2020

Vedr. Carlsson & Bentø. Jeg har ikke fået lavet min opgave endnu. Den 15.06.2020 fik jeg tilsendt et tilbud. Det har jeg takket ja til. Vi aftalte, at de kunne gå i gang med udgangen af septembe...
Vedr. Carlsson & Bentø. Jeg har ikke fået lavet min opgave endnu. Den 15.06.2020 fik jeg tilsendt et tilbud. Det har jeg takket ja til. Vi aftalte, at de kunne gå i gang med udgangen af september 2020 med opgaven, da jeg lige skulle have malet et plankeværk først og da bedet ligger i sol hele dagen var vi enige om, at det ville få den bedste start fra efteråret af. Den 18/9 2020 ringer jeg og vil forhøre mig om de går i gang. Jeg havde også en ekstra opgave i forlængelse af den oprindelige opgave. De oplyste at de ville gå i gang ultimo oktober 2020. Den 28./10 2020 ringede jeg på ny og fik oplyst, at de ville gå i gang om 3-4 uger! Jeg er udlejer og denne opgave var en prøveopgave for at se om vi kunne samarbejde. Derefter ville jeg have flere opgaver. Det er ærgerligt, at Carlsson & Bentø ikke fra starten oplyste at de faktisk havde for travlt til at udføre arbejde for mig. Det er måske desværre også for sent nu at gå ud og finde en anden gartner til opgaven.
Læs mere

Saskia M., 10 jun. 2020

Kvalitet og god service, tak.

Brian S., 20 feb. 2019

Super profesionelle. Vi er meget tilfredse med resultat og hele forløbet. Vil klart anbefale

Susanne G., 26 okt. 2018

VI fik løst opgaven med at rette trappen i haven op mens vi var på ferie. Løst til tiden , og trappen ser pæn ud og er lige nu. Det var lige efter bogen og hvad vi havde aftalt.

Dan B., 19 sep. 2018

godt arbejde, hurtigt og tilfredsstillende udført

Inger S., 22 mar. 2018

Carlsson & Bentø IVS : effiktiv - hurtig - hårdt arbejdende - ikke en plet at sætte på deres arbejde / tilfredse med leverandøren igennem hele forløbet. De to andre virkede ikke nær så interesseret...

Carlsson & Bentø IVS : effiktiv - hurtig - hårdt arbejdende - ikke en plet at sætte på deres arbejde / tilfredse med leverandøren igennem hele forløbet. De to andre virkede ikke nær så interesseret, synes det var mærkeligt at de var konen som tog besigtigelsen! 

Læs mere

Thor K., 14 nov. 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Bentø Anlæg ApS

Send en forespørgsel til Bentø Anlæg ApS