Elite håndværker

Carlsson & Bentø IVS

4.8 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Carlsson & Bentø IVS

Carlsson & Bentø IVS

Carlsson & Bentø IVS er et ambitiøst anlægsfirma, der udfører alle slag opgaver indenfor anlægsfaget. Vi leverer altid kvalitetsløsninger, hvad end din anlægsopgave er stor eller lille. Vi tilbyder blandt andet:

 • Beskæring og klipning af træer og buske
 • Plantning 
 • Belægningsarbejde
 • Indkørsler
 • Nyanlæg
 • Vedligeholdelse og haveservice
 • Hos Carlsson & Bentø IVS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer altid holdbare løsninger til haven, og siger nej til hurtige hovsa-løsninger. Carlsson & Bentø IVS er beliggende i Hvidovre og dækker hele Københavnsområdet. Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og et uforpligtende tilbud på din haveopgave - da vi gerne deler ud af vores erfaring.

  Vi samler på glade kunder

  Hos Carlsson og Bentø IVS ved vi, hvor vigtig en god kemi og et godt førstehåndsindtryk er i mødet med vores kunder. Vi tager derfor hurtig kontakt og besigtiger gerne opgaven. Vi afstemmer altid det videre forløb med vores kunder, så de ved, hvordan vi vil gribe deres anlægsprojekt an. For hos os er den gode kundedialog alfa og omega

  Hos Carlsson og Bentø IVS har vi modtaget positive tilbagemeldinger på vores arbejde. En kunde skriver eksempelvis: ”To friske fyre fra Carlsson & Bentø er hjemme og lave tilbud. De kom perfekt som aftalt og kiggede, og ville vende tilbage,” og en anden skriver: ”Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og kan varmt anbefale Carlsson & Bentø til andre. Rigtig rare mennesker.”

  Få en god snak og et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

  Carlsson & Bentø IVS er et anlægsfirma, der er bygget på passion, ambition og et godt samarbejde. Vi elsker vores fag og brænder for vores arbejde, hvilket kommer til udtryk i vores professionelle tilgang til arbejdsopgaverne. Kontakt os på tlf.: 29927334 eller skriv til os på: [email protected]

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
  Årets anlægsfirma 2018
  Ambassadør 2018
  Ambassadør 2019
  Ambassadør 2020
  Ambassadør 2021
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Carlsson & Bentø IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Kontakt os her
  Jonas Bentø & Mathias Carlsson
  29 92 ** **
  [email protected]***.dk
  Carlsson & Bentø IVS Menelaos Boulevard 25 2650 Hvidovre
  CVR: 38044788
  0.0
  0 anmeldelser
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%
  Her finder du Carlsson & Bentø IVS
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu