Carlsson & Bentø IVS

Carlsson & Bentø IVS er et ambitiøst anlægsfirma, der udfører alle slag opgaver indenfor anlægsfaget. Vi leverer altid kvalitetsløsninger, hvad end din anlægsopgave er stor eller lille. Vi tilbyder blandt andet:

 • Beskæring og klipning af træer og buske
 • Plantning 
 • Belægningsarbejde
 • Indkørsler
 • Nyanlæg
 • Vedligeholdelse og haveservice
 • Hos Carlsson & Bentø IVS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer altid holdbare løsninger til haven, og siger nej til hurtige hovsa-løsninger. Carlsson & Bentø IVS er beliggende i Hvidovre og dækker hele Københavnsområdet. Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og et uforpligtende tilbud på din haveopgave - da vi gerne deler ud af vores erfaring.

  Vi samler på glade kunder

  Hos Carlsson og Bentø IVS ved vi, hvor vigtig en god kemi og et godt førstehåndsindtryk er i mødet med vores kunder. Vi tager derfor hurtig kontakt og besigtiger gerne opgaven. Vi afstemmer altid det videre forløb med vores kunder, så de ved, hvordan vi vil gribe deres anlægsprojekt an. For hos os er den gode kundedialog alfa og omega

  Hos Carlsson og Bentø IVS har vi modtaget positive tilbagemeldinger på vores arbejde. En kunde skriver eksempelvis: ”To friske fyre fra Carlsson & Bentø er hjemme og lave tilbud. De kom perfekt som aftalt og kiggede, og ville vende tilbage,” og en anden skriver: ”Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og kan varmt anbefale Carlsson & Bentø til andre. Rigtig rare mennesker.”

  Få en god snak og et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

  Carlsson & Bentø IVS er et anlægsfirma, der er bygget på passion, ambition og et godt samarbejde. Vi elsker vores fag og brænder for vores arbejde, hvilket kommer til udtryk i vores professionelle tilgang til arbejdsopgaverne. Kontakt os på tlf.: 29927334 eller skriv til os på: kontakt@carlssonbentoe.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Læs mere

  Kontakt os her

  Jonas Bentø & Mathias Carlsson
  29 92 ** ** Vis nummer
  29 92 73 34

  Carlsson & Bentø ApS

  Menelaos Boulevard 25

  2650 Hvidovre

  CVR: 38044788

  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Carlsson & Bentø ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


  Lægning af fliser 2860 Søborg
  4 uger siden
  Lægning af fliser 2610 Rødovre
  1 måned siden
  Såning af græs 2610 Rødovre
  2 måneder siden
  Træfældning og stubfræsning 2860 Søborg
  2 måneder siden
  Anlægning af fliser i haven 2770 Kastrup
  2 måneder siden
  Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

  Det synes kunderne om os

  0
  21 anmeldelser
  3byggetilbud.dk 21 anmeldelser
  0
  Fordeling af stjerner
  0%
  0%
  0%
  0%
  0%

  Det synes kunderne om os

  Fænomenale! Så dygtige, grundige og fuld af gode forslag. Kan anbefale dem til enhver. De har fået talrige ekstra opgaver af folk i nærområdet, der tilfældigt har set, hvordan de arbejder. Jeg får ganske ofte rosende ord over deres resultat, der står snorlige.

  Sune J., 30 nov, 2021

  Godt arbejde Godt pris Super hurtig

  johann I., 05 feb, 2021

  Meget kompetente og professionelle Langt over al forventning

  Britta K., 20 jul, 2020

  Vedr. Carlsson & Bentø. Jeg har ikke fået lavet min opgave endnu. Den 15.06.2020 fik jeg tilsendt et tilbud. Det har jeg takket ja til. Vi aftalte, at de kunne gå i gang med udgangen af septembe...
  Vedr. Carlsson & Bentø. Jeg har ikke fået lavet min opgave endnu. Den 15.06.2020 fik jeg tilsendt et tilbud. Det har jeg takket ja til. Vi aftalte, at de kunne gå i gang med udgangen af september 2020 med opgaven, da jeg lige skulle have malet et plankeværk først og da bedet ligger i sol hele dagen var vi enige om, at det ville få den bedste start fra efteråret af. Den 18/9 2020 ringer jeg og vil forhøre mig om de går i gang. Jeg havde også en ekstra opgave i forlængelse af den oprindelige opgave. De oplyste at de ville gå i gang ultimo oktober 2020. Den 28./10 2020 ringede jeg på ny og fik oplyst, at de ville gå i gang om 3-4 uger! Jeg er udlejer og denne opgave var en prøveopgave for at se om vi kunne samarbejde. Derefter ville jeg have flere opgaver. Det er ærgerligt, at Carlsson & Bentø ikke fra starten oplyste at de faktisk havde for travlt til at udføre arbejde for mig. Det er måske desværre også for sent nu at gå ud og finde en anden gartner til opgaven.
  Læs mere

  Saskia M., 10 jun, 2020

  Kvalitet og god service, tak.

  Brian S., 20 feb, 2019

  Super profesionelle. Vi er meget tilfredse med resultat og hele forløbet. Vil klart anbefale

  Susanne G., 26 okt, 2018

  VI fik løst opgaven med at rette trappen i haven op mens vi var på ferie. Løst til tiden , og trappen ser pæn ud og er lige nu. Det var lige efter bogen og hvad vi havde aftalt.

  Dan B., 19 sep, 2018

  godt arbejde, hurtigt og tilfredsstillende udført

  Inger S., 22 mar, 2018

  Carlsson & Bentø IVS : effiktiv - hurtig - hårdt arbejdende - ikke en plet at sætte på deres arbejde / tilfredse med leverandøren igennem hele forløbet. De to andre virkede ikke nær så interesseret...

  Carlsson & Bentø IVS : effiktiv - hurtig - hårdt arbejdende - ikke en plet at sætte på deres arbejde / tilfredse med leverandøren igennem hele forløbet. De to andre virkede ikke nær så interesseret, synes det var mærkeligt at de var konen som tog besigtigelsen! 

  Læs mere

  Thor K., 14 nov, 2016

  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

  Kontakt os her

  Her finder du Carlsson & Bentø ApS

  Send en forespørgsel til Carlsson & Bentø ApS