Carlsson & Bentø IVS

Carlsson & Bentø IVS gør sig i alt havearbejde: klipning, plantning, beskæring, vedligeholdelse osv. Derudover gør vi os også i belægning af nyanlæg og indkørsler. Vi går op i høj kvalitet og leverer altid en god service. Ring for info

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Carlsson & Bentø IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Carlsson & Bentø IVS

Carlsson & Bentø IVS er et ambitiøst anlægsfirma, der udfører alle slag opgaver indenfor anlægsfaget. Vi leverer altid kvalitetsløsninger, hvad end din anlægsopgave er stor eller lille. Vi tilbyder blandt andet:

 • Beskæring og klipning af træer og buske
 • Plantning
 • Belægningsarbejde
 • Indkørsler
 • Nyanlæg
 • Vedligeholdelse og haveservice
 • Hos Carlsson & Bentø IVS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi leverer altid holdbare løsninger til haven, og siger nej til hurtige hovsa-løsninger. Carlsson & Bentø IVS er beliggende i Hvidovre og dækker hele Københavnsområdet. Du er altid velkommen til at kontakte os for vejledning og et uforpligtende tilbud på din haveopgave - da vi gerne deler ud af vores erfaring.

  Vi samler på glade kunder

  Hos Carlsson og Bentø IVS ved vi, hvor vigtig en god kemi og et godt førstehåndsindtryk er i mødet med vores kunder. Vi tager derfor hurtig kontakt og besigtiger gerne opgaven. Vi afstemmer altid det videre forløb med vores kunder, så de ved, hvordan vi vil gribe deres anlægsprojekt an. For hos os er den gode kundedialog alfa og omega.

  Hos Carlsson og Bentø IVS har vi modtaget positive tilbagemeldinger på vores arbejde. En kunde skriver eksempelvis: ”To friske fyre fra Carlsson & Bentø er hjemme og lave tilbud. De kom perfekt som aftalt og kiggede, og ville vende tilbage,” og en anden skriver: ”Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde og kan varmt anbefale Carlsson & Bentø til andre. Rigtig rare mennesker.”

  Få en god snak og et uforpligtende tilbud på din anlægsopgave

  Carlsson & Bentø IVS er et anlægsfirma, der er bygget på passion, ambition og et godt samarbejde. Vi elsker vores fag og brænder for vores arbejde, hvilket kommer til udtryk i vores professionelle tilgang til arbejdsopgaverne. Kontakt os på tlf.: 29927334 eller skriv til os på: kontakt@carlssonbentoe.dk.

  Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Kontakt Carlsson & Bentø IVS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Carlsson & Bentø IVS

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne Carlsson & Bentø IVS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Carlsson & Bentø IVS

  Carlsson & Bentø IVS gør sig i alt havearbejde: klipning, plantning, beskæring, vedligeholdelse osv. Derudover gør vi os også i belægning af nyanlæg og indkørsler. Vi går op i høj kvalitet og leverer altid en god service. Ring for info

  Hovedkontor

  Gammel Køge Landevej 249B, st tv
  2650 Hvidovre

  CVR: 38044788

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen