Byens Tagrens

Byens Tagrens er en moderne tagrens- og tagmalervirksomhed, der i mere end 15 år har lavet tagarbejde i hele Danmark. De mange års erfaring betyder at firmaet kan garantere både hurtig rensning af tag og langtidsholdbare løsninger.

Byens Tagrens kan hjælpe med: 

  • Tagrens/tagmaling
  • Algebehandling
  • Udskiftning af alle former for tagrender
  • Rensning af fliser, terrasser, indkørsler

Byens Tagrens udfører arbejde på hele Sjælland – er der tale om større entrepriser, så er firmaet klar til at hjælpe i hele landet.

Garanti for kvalitet og godt håndværk

Qua de mange års erfaring ved firmaet hvilke løsninger, der sikrer den mest optimale fornyelse af tage. Firmaet benytter tagmalingen Iso Paint Nordic, som er det bedste produkt på markedet.

Når du hyrer Byens Tagrens, så hyrer du også et firma, der arbejder under overenskomst, og hvor der er fokus på sikkerhed i arbejdet. Derfor er alle medarbejdere også skolet specielt til deres unikke arbejdsområder. Ligeledes er Byens Tagrens medlem af Byg Garanti.

Tilfredse kunder er det vigtigste

Kundernes tilfredshed er det vigtigste parameter for Byens Tagrens. Derfor møder medarbejdere altid til den aftalte tid, firmaet giver en fast pris og sætter en ære i altid at afslutte opgaver, hvor arbejdet er veludført og kvaliteten høj.

Firmaet kan udføre en bred vifte af opgaver. Listen af referencer tæller foruden et hav af privatboliger og sommerhuse også skoler, ejendomskomplekser, kollegier og senest er firmaet blevet samarbejdspartnere med forsvaret.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så ring på 42428842 eller send en besked til firmaet, så ringer de dig op inden for 24 timer.

Læs mere

Kontakt os her

Steen Hanson Indehaver
42 42 ** ** Vis nummer
42 42 88 42

Byens Tagrens

langøre 4

4200 Slagelse

CVR: 35132147

Læs vores seneste anmeldelser

0
163 anmeldelser
anmeld-haandvaerker.dk 112 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 51 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Læs vores seneste anmeldelser

Renser skifter-tag og terrasse - det står som nyt

Peter Arbs, 28 apr, 2022

Jeg har haft en god oplevelse med byens tagrens. De har renset og malet mit tag. Det fremstår rigtigt pænt. Stor tak til Steen og hans drenge for resultatet.

Kasper , 07 apr, 2022

Kan varmt anbefales. Resultatet er virkelig godt og der har været et godt samarbejde mellem os og Byens tagrens.

Michael, 05 apr, 2022

God rådgivning og løbende opfølgning fra entreprenøren.

Jan, 08 okt, 2021

De har været super at samarbejde med. Overholdt aftaler og lavet et flot arbejde.

Per, 23 sep, 2021

Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger t...
Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger til det færdige resultat. Det har været en fornøjelse at samarbejde med firmaet og dets medarbejdere. Aftaler er overholdt. Man oplever en stærk professionel tilgang og løsning til opgaverne.
Læs mere

Henning, 23 jul, 2021

Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger t...

Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger til det færdige resultat. Det har været en fornøjelse at samarbejde med firmaet og dets medarbejdere. Aftaler er overholdt. Man oplever en stærk professionel tilgang og løsning til opgaverne.

Læs mere

Henning Udengaard, 20 jul, 2021

Super flot resultat

Tina Olsen, 19 jul, 2021

Arbejdet er udført og jeg er meget tilfreds

Preben, 08 jul, 2021

Overholdt aftaler og resultatet er blevet rigtig pænt. Er meget tilfreds med det.

Anne Klaumann, 30 jun, 2021

God service, søde medarbejdere og fantastisk resultat.

Pernille Grau, 29 jun, 2021

Super god service og virkelig godt resultat. De varmeste anbefalinger herfra.

Pernille, 29 jun, 2021

God oplevelse lige fra udsendt beskrivelse af opgaven og ønske om tilbud. Ved gennemgang af opgaven på adressen. Modtagelse af tilbud incl. opnåelse af rabat. Gennemførelse af opgavens 3 områd...

God oplevelse lige fra udsendt beskrivelse af opgaven og ønske om tilbud. Ved gennemgang af opgaven på adressen. Modtagelse af tilbud incl. opnåelse af rabat. Gennemførelse af opgavens 3 områder 1) skiftning af tagplader incl. efterisolering, 2) tagrensning og tagmalig, og 3) mon tering af nye loddede zinktagrender.

Hurtigt udførelse, pæn udførelse og god oprydning.

Læs mere

Jørgen Esbensen, 04 jun, 2021

Vi valgte Byens Tagrens til at rense og male vores asbesttag , de havde godkendelser til det hele , og var hele tiden nemme at få fat i hvis mig og min mand havde nogle spørgsmål , og hvilket flot tag vi nu har fået . Utroligt , de varmeste anbefalinger herfra .

Michelle mathiassen, 28 maj, 2021

Jeg fik renset vores tag af Byens Tagrens , hvilken service og alt er bare i top , gode forklaringer , og smilende flinke og dygtige fyre der kom og ordnede mit tag , en virkelig skøn oplevelse , et håndværker firma der holder sine aftaler. Fantastisk

Gitte Jensen, 27 maj, 2021

Vi bestilte et tilbud på rensning og maling af vores tag, da vi ønskede farve skifte på vores tag. Vi var lidt sent ude i forhold til renovering af facaden på vores hus, men Steen fra Byens Ta...

Vi bestilte et tilbud på rensning og maling af vores tag, da vi ønskede farve skifte på vores tag. Vi var lidt sent ude i forhold til renovering af facaden på vores hus, men Steen fra Byens Tagrens lovede at det ikke ville blive et problem at få renset og malet taget inden vi gik igang med facade renovering.
Steen havde farveprøver med der gjorde det let at vælge farve i forhold til facaden på vores hus.
Fra besigtigelse af vores hus, modtagelse af tilbud til at taget var færdig malet gik der 3 uger. Når medarbejderne forlod vores adresse, var der hver dage ryddet pænt op.
Vi er meget glade for resultatet, vi har fået et tag der ser helt nyt ud. Vi kan kun give vores anbefalinger.

Læs mere

Marianne Munk Larsen , 26 maj, 2021

Jaaamen taget er jo som nyt og sætter virkeligt prikken over i´et på vores hus og arbejdet er udført af de herligste og pligtopfyldende håndværkere.

Jan Jacobsen, 19 maj, 2021

Ja, super service :o)

Brian, 29 apr, 2021

Virkelig professionel service. Meget ærlige mennesker der er dygtige og giver kompetent rådgivning. Anbefales herfra.

Tamy, 10 mar, 2021

Mest pålidelige og stabile firma, jeg har oplevet. Aftaler overholdt og fantastisk flot arbejde. Jeg kan kun anbefale firmaet.

Christina Borup, 10 feb, 2021

Vi har benyttet os af (navnet på firma) og vi er bestemt meget tilfredse. Firmaet har levet helt op til vores forventninger og mere til. Arbejdet bliver udført til perfektion og alt fra start til...

Vi har benyttet os af (navnet på firma) og vi er bestemt meget tilfredse. Firmaet har levet helt op til vores forventninger og mere til. Arbejdet bliver udført til perfektion og alt fra start til slut i processen kører bare !!
Venlig korrespondance og meget hjælpsom personale. Undervejs i processen fandt vi ud af, at der var nogle knækkede tegl. Steen gjorde alt for at finde disse gamle tegl og gav ikke op før disse var fundet, sat på og malet. Selv om vi nærmest havde opgivet det, så gav de ikke op i firmaet. Vores tag er blevet så fint, både farvemæssigt og de knækkede tegl er nu blevet erstattet. Sindssyg flot engagement i firmaet, noget som man ikke møder så tit. Vi kan varmt anbefale firmaet til andre, og stor ros for det udførte arbejde.
Tøv ikke med at kontakte Steen. Firmaet lever helt klart op til forpligtelserne og Steen er virkelig en venlig og rar mand, som er til at tale med.
Meget resultatorienteriet og serviceminded. Stor ros herfra!!

Læs mere

Sarah Mallal, 12 nov, 2020

Jeg har fået algebehandlet mit tag med et perfekt resultat. Fantastisk service hele vejen igennem. Så professionel service, og kan varmt anbefalede dette fantastiske firma Byens Tagrens til alle. Dejligt at have med et troværdigt firma at gøre, som er medlem af byg-garanti.

Emma Jensen , 12 nov, 2020

Fantastisk firma! Fuldt ud tilfreds med arbejdet, som er fuldført. Ikke en eneste finger at sætte. God chef og fantastiske medarbejdere! Uden tvivl den bedste tagmaler. Kan uden tvivl anbefales til andre.

Maria , 30 okt, 2020

Vi har været godt tilfreds med Byens tagrens i Slagelse. De kommer som aftalt, arbejder godt og gør rent efter sig. Kan anbefales.

Helga, 25 aug, 2020

Jeg var meget tilfreds med både tag og fliser

Joan, 25 aug, 2020

Flot arbejde. Vi er fuldt ud tilfredse. Vi vil gerne knytte den kommentar til opgaven, at vi var vel informeret under hele forløbet. De udførende teknikkere, gav feedback omkring revnet tagplader tilstoppet velux inddækning, som vi ikke ville have set selv. Meget anbefalelsesværdige.

Mads, 25 aug, 2020

Har fået renset mit meget mosgroede tag af Byens Tagrens, Slagelse. En helt igennem positiv oplevelse. Arbejdet blev udført med den største professionelle omhu, hensyntagen og opmærksomhed på ...

Har fået renset mit meget mosgroede tag af Byens Tagrens, Slagelse. En helt igennem positiv oplevelse. Arbejdet blev udført med den største professionelle omhu, hensyntagen og opmærksomhed på alt, lige fra indsivende vand til blomsterkrukker på terrassen osv. Afslutningsvis en perfekt oprydning og rengøring efter arbejdet. Ingen slinger i valsen, selv om det havde været en 12 timers arbejdsdag i 30 graders varme. Bare så flot!

Læs mere

Vibeke Larsen, 12 aug, 2020

Super fin kontakt med Steen. Lidt bump på vejen blev løst, men alt i alt en god oplevelse og et flot resultat.

Per, 31 jul, 2020

Positivt om Byens Tagrens: De kom hurtigt ud og begå huset og opgaven, dog uden at orientere os på forhånd, så vi var ikke til stede. Men de lagde en professionel brochure og en seddel på ste...
Positivt om Byens Tagrens: De kom hurtigt ud og begå huset og opgaven, dog uden at orientere os på forhånd, så vi var ikke til stede. Men de lagde en professionel brochure og en seddel på stedet til os. Vi fik hurtigt et skriftligt tilbud på arbejdet, hvor der bl.a. stod at de udfører miljøvenligt arbejde. Vi havde en rigtig god dialog med ejeren forud for at vi valgte Byens Tagrens til arbejdet. Tilbudsprisen var nogenlunde som vi havde forventet, og mundtlig aftale om ekstra pris for udskiftning af itugået tagplade blev overholdt. Byens Tagrens er medlem af 2 brancheorganisationer, hvilket vi synes er positivt. I det hele taget fik vi et rigtigt godt indtryk af firmaet og tillid til deres arbejde. De accepterede at færdiggøre arbejdet senest 31. juli (dødsbo der skulle sættes til salg så hurtigt som muligt) og kom så vidt jeg husker 12. eller 13. juli og rensede taget (har ikke kalenderen her ved computeren). Taget skulle tørre 7-10 dage før maling, fik vi at vide. Så vi forventede at arbejdet blev færdigt inden 31. juli. Igen god dialog med ejeren efter den noget forsinkede afslutning med maling af taget. Negativt om Byens Tagrens: Jeg må formode, at rensevandet fra taget ikke er opsamlet og afleveret på miljøstation, sådan som jeg har fået indtryk af i medierne, at det skal gøres efter miljøreglerne, og sådan som vi gik ud fra som en selvfølge at det skete, når det handler om et gammel asbesttag. Der stod ellers brochuren fra Byens Tagrens, at de udfører miljøvenligt arbejde. Selvom ejeren efter afrensning af taget pr telefon fortalte, at de havde gjort deres bedste for rengøre hus og omgivelser, så måtte jeg bruge mange mange timer på at rense bede og planter for indtørret gråt lag af tagfibre. Det lå næste dag som et gråt fast lag på 1-4 cm i alle bede. Og der er mange planter, som jeg ikke kan få renset fri for fibrene. De sidder uhjælpeligt som en indtørret fibergrød f.eks. i hele toppen af en smuk clematis og på mange andre planter, selvom jeg har brugt mange timer på at gøre haven pæn igen. Planter med store blade har jeg måttet og kunnet vaske hvert enkelt blad med en svamp med håndkraft for at få alt det grå fiberlag af. Det går ikke af ved hverken kraftig regn eller ved at bruge haveslange. Det var uventet for os, at rensevandet blot er løbet ned på grunden og har aflejret så meget fiber overalt sammen med det afrensede skidt fra taget. Og det har kostet os mange timers arbejde, uden at vi kan opnå et rigtigt pænt resultat. Det kan kun ske ved at man helt fjerner de planter, hvor fiberen ikke kan renses væk. Maling af taget blev først foretaget så vidt jeg husker - uden kalender hos mig nu - d. 12 eller 13 august, selvom vi havde aftalt at det skulle afsluttes senest 31. juli. Da vi ankom dagen efter tagrensningen og åbnede hoveddøren, så vi at det meste af den venstre entrévæg var fyldt med sort splash. Samme sag med sort skidt på hoveddøren indvendigt. Heldigvis kunne jeg få alt det sorte sprøjt vasket af uden skjolder bageefter. Den også helt nymalede loftslem og loft omkring den var fyldt med sorte mærker fra arbejdshandsker eller hænder, og det har vi desværre ikke kunnet få vasket væk. Så det skal males igen, selvom vi lige havde afsluttet godt 2 ugers totalt malerarbejde ved firma via 3 Byggetilbud. - - - - Summa summarum er, at vi har haft en god dialog med ejeren af Byens Tagrens, og så vidt vi kan bedømme, så er taget renset godt og malet fint, og de var fleksible og satte arbejdet hurtigt igang pga vores situation med dødsboet. Og aftalte priser holdt. Firmaet har også gjort deres bedste for at rengøre på fliser og hus udendørs efter deres arbejde. Så alt det er vi meget fint tilfredse med. Men vi er bestemt ikke glade for at asbestfibrene fra taget er løbet i kloakken og ud i haven og ned oveni planter. Og vi er kede af, at vi ikke blev orienteret løbende om, hvornår man ville male taget, og hvorfor det blev forsinket med næsten 2 uger i forhold til aftalen. Der kan altid opstå forsinkelser og situationer for os alle, og så er det vigtigt at kommunikere det til kunden, så man ikke bare venter og venter i omtrent 4 uger, mens man har meget travlt med andre håndværkere og eget arbejde i en stram tidsramme.
Læs mere

Jette, 24 jul, 2020

Udført arbejde var ok, dog med nogle mangler. Svært, at få præcis besked om aftaler/dato for arbejdet efter, at tilbuddet var accepteret.

Marie, 30 jun, 2020

Top klasse. ingen grund til at lede efter andre I kan roligt vælge Byens Tagrens. Lige fra start gav Byens Tagrens v Steen indtryk af at have den nødvendige faglig ekspertise og viden til at udf...

Top klasse. ingen grund til at lede efter andre I kan roligt vælge Byens Tagrens. Lige fra start gav Byens Tagrens v Steen indtryk af at have den nødvendige faglig ekspertise og viden til at udføre arbejdet. Hurtig og effektiv process og planlægning. Udført professionelt og servicemindet. Folk på opgaven havde altid godt humør og effektiv arbejdsindsats. Sørgede for inddækning og oprydning lige efter bogen. Ingen slinger i valsen og kan klart anbefales herfra. Efter at have haft flere ude der lå i toppen mht anmeldelser her på siden og online og give tilbud på opgaven hvor de viste sig enten at være uforberedte, ingen faglighed, discount tilbud (man undrer sig over de har så mange gode anmeldelser) var det godt at få noget kvalitet på banen i form af Steen og Byens Tagrens hvor man med det samme vidste man var i gode hænder og alle regler overholdt.

Læs mere

Thomas C., 10 jun, 2020

Det har været perfekt fra dialog og pris til udførelse af opgaven. Resultat er super godt. Kan varmt anbefales :)

Mark Ranum, 09 jun, 2020

Alle aftaler overholdt. Ejer og personale kan kun anbefales.

Dorte Jensen, 18 maj, 2020

De rensede taget så jeg måtte smide halvdelen af hvad jeg havde på loftet ud.. De skulle repererer toppladerne for revner. Det gjorde de ikke.. Først efter jeg ringede kom de og han var pisse s...
De rensede taget så jeg måtte smide halvdelen af hvad jeg havde på loftet ud.. De skulle repererer toppladerne for revner. Det gjorde de ikke.. Først efter jeg ringede kom de og han var pisse sur ham ejeren.. Efterfølgende måneder skrev jeg til ham at der var huller i malingen på taget.. Og sendte ham billeder.. Så skrev han " ja det ser ikke så godt ud" han ville kontakte mig.. Det sket så ikk.. Så malede jeg ham igen og spurgte om han havde glemt mig.. Hørte intet til ham.. Kan ikke anbefale ham... Tvivler også på om jeg har fået 3 lag maling som lovede i tilbudet.. Men han har jo også fået sine penge.
Læs mere

Bjarne, 09 apr, 2020

Jeg fik renset taget i maj 2020.Det var superfint. Byens Tagrens skulle komme igen efter fast aftale i maj 2021. De er endnu ikke kommet, trods påmindelse om aftale. Herudover svare de ikke gerne på henvendelser.

Dorte, 23 mar, 2020

Super service og resultatet er bare flot.

Alice, 27 jun, 2019

De har udført et fint arbejde

Hanne, 12 feb, 2019

Super godt arbejde, hurtigt og flot

Lennart, 31 jan, 2019

Super god og venlig service

Benedikte, 11 dec, 2018

Jeg vil anbefale jer at kyle Byens tagrens ud af jeres kartotek, for det var en gennemført dårlig oplevelse, med alt fra manglende overholdelse af aftalte tider, til sjusket udført arbejde, en regning der ikke matchede det aftalte og at ejeren råbte af mig (og min mand og min nabo) i telefonen.

Kirsten, 12 sep, 2018

Ja firmaet overholder ikke dansk lovgivning med at opsamle asbest . Den ene dag de kom havde udstyret ingen opsamling. og dette er ulovligt efter dansk lovgivning men manden derfra arbejdede vidr...
Ja firmaet overholder ikke dansk lovgivning med at opsamle asbest . Den ene dag de kom havde udstyret ingen opsamling. og dette er ulovligt efter dansk lovgivning men manden derfra arbejdede vidre med det. Arbejdstilsynet siger man skal have en dispensation for at lave den form for arbejde En kopi af dispensationen skal altid følge det godkendte udstyr. den for man ikke frem vist. De dækkede heller ikke loftet af selv om de låger det . Arbejdet svinede så meget så man tror det var løg heller ikke det man bliver låget Måtte ud og købe udstyr for kunne komme ind i huset Ejeren er uforskammet når man siger tingene til ham .
Læs mere

Kurt, 26 maj, 2018

Jeres service var fin, men jeg kan absolut ikke anbefale, at I bruger Byens Tagrens. Da taget blev renset blev havemøbler, tagrender, nyolieret træ under vinduer samt krukker og blomster fuldstæ...
Jeres service var fin, men jeg kan absolut ikke anbefale, at I bruger Byens Tagrens. Da taget blev renset blev havemøbler, tagrender, nyolieret træ under vinduer samt krukker og blomster fuldstændig svinet til. Dette blev ikke rengjort. Det undrer mig meget, at det kunne svine, da taget er med asbest og vandet derfor skal indsamles. Dette blev ikke gjort. Jeg skal nu tjekke tilstanden på loftet, som ikke blev afdækket. Da jeg bad om at få at vide, hvad der var repareret, ville Byens Tagrens ikke uddybe dette. Det mente Steen ikke var fair, da jeg havde fået tilbudt finansiering (11.400 kr. plus moms uden reparationer og maks 17.000 kr. Inkl moms, reparationer og finansiering). Han mener heller ikke, at det kan ses, hvor der er lavet reparationer indefra pga. undertag (men huset har ikke undertag), og da de bruger brugte fliser, som de har i bilen? Allerede inden jeg har fået fakturaen, truer Steen med inkasso, hvis den ikke bliver betalt til tiden. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, som desværre nok ikke er slut her. I må meget gerne lade mig vide, hvem jeg henvender mig til for at klage. Jeg videresender naturligvis gerne mails om ovenstående samt billeder som dokumentation Med venlig hilsen Denice Valentin Højstrupvej 36 2720 Vanløse Til info https://www.bolius.dk/tagrensning-og-maling-af-eternittage-17246/
Læs mere

Denice, 30 jan, 2018

den ene bød ikke den anden var useriøs gav ingen garanti og var ikke seriøs om arbejde og pris. byens tagrens var et godt bekendtskab , kom som aftalt pris holdt, arbejdet ok

Poul, 12 okt, 2016

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Byens Tagrens senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

6 dage siden
Rensning og maling af tag samt hus 2800 Kongens Lyngby
1 uge siden
Rensning og maling af tag 3000 Helsingør
1 uge siden
Boligforening - Rens af tag og nedløbsrør 2300 København S
1 uge siden
Boligforening - Rensning af tag 2500 Valby
1 uge siden
Rensning og maling af tag 3630 Jægerspris
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Byens Tagrens

Referencer

Byens Tagrens har blandt andet udført opgaver for

Facade- og tagrens Slagelse Boligselskab
Faste serviceaftaler med kommuner, skoler og offentlige insitutioner