Byens Tagrens

Byens Tagrens er en moderne tagrens- og tagmalervirksomhed, der i mere end 15 år har lavet tagarbejde i hele Danmark. De mange års erfaring betyder at firmaet kan garantere både hurtig rensning af tag og langtidsholdbare løsninger.

Byens Tagrens kan hjælpe med: 

  • Tagrens/tagmaling
  • Algebehandling
  • Udskiftning af alle former for tagrender
  • Rensning af fliser, terrasser, indkørsler

Byens Tagrens udfører arbejde på hele Sjælland – er der tale om større entrepriser, så er firmaet klar til at hjælpe i hele landet.

Garanti for kvalitet og godt håndværk

Qua de mange års erfaring ved firmaet hvilke løsninger, der sikrer den mest optimale fornyelse af tage. Firmaet benytter tagmalingen Iso Paint Nordic, som er det bedste produkt på markedet.

Når du hyrer Byens Tagrens, så hyrer du også et firma, der arbejder under overenskomst, og hvor der er fokus på sikkerhed i arbejdet. Derfor er alle medarbejdere også skolet specielt til deres unikke arbejdsområder. Ligeledes er Byens Tagrens medlem af Byg Garanti.

Tilfredse kunder er det vigtigste

Kundernes tilfredshed er det vigtigste parameter for Byens Tagrens. Derfor møder medarbejdere altid til den aftalte tid, firmaet giver en fast pris og sætter en ære i altid at afslutte opgaver, hvor arbejdet er veludført og kvaliteten høj.

Firmaet kan udføre en bred vifte af opgaver. Listen af referencer tæller foruden et hav af privatboliger og sommerhuse også skoler, ejendomskomplekser, kollegier og senest er firmaet blevet samarbejdspartnere med forsvaret.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud? Så ring på 42428842 eller send en besked til firmaet, så ringer de dig op inden for 24 timer.

Læs mere

Kontakt os her

Steen Hanson Indehaver
42 42 ** ** Vis nummer
42 42 02 42

Byens Tagrens

langøre 4

4200 Slagelse

CVR: 35132147

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Byens Tagrens senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

100 opgaver vundet

Tagrens af tag 2770 Kastrup
1 uge siden
Tagrens og maling af tag m.m. 3400 Hillerød
1 uge siden
Rens og maling af tag 4220 Korsør
1 uge siden
Rens og maling af tag 4171 Glumsø
2 uger siden
Tagrens og maling af decratag 2690 Karlslunde
2 uger siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
276 anmeldelser
trustpilot.dk 86 anmeldelser
0
google.com 7 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 114 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 69 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Byens TagRens får mine aller bedste anbefalinger. Da de påbegyndte rens og maling af vores nye tilbygning fandt de fejl på det nye tag hvilket resulterede i at hele taget blev lagt om. Deres viden og service er helt i top. Super flot arbejde generelt.

Jacob Bech, 23 feb, 2024

Jeg blev anbefalet af en veninde til at prøve Byenstagrens og det har jeg ikke fortrudt:-) Trods udfordringer med vejret,Var Sten rigtig god til at informere om deres tanker med at løse opgaven.T...
Jeg blev anbefalet af en veninde til at prøve Byenstagrens og det har jeg ikke fortrudt:-) Trods udfordringer med vejret,Var Sten rigtig god til at informere om deres tanker med at løse opgaven.Til en rigtig god pris,blev arbejdet udført lige efter planen,og de forlod "stedet"pænt og rydeligt. God kommunikation med Drengene,jeg vil til enhver tid anbefale Byenstagrens:-)
Læs mere

johnny, 19 jan, 2024

Byens Tagrens trådte til da vi akut manglede hjælp, og det flotte resultatet er ikke til at tage fejl af. Efter en forfærdelig sag, hvor et andet tagrensningsfirma (Din Tagrens) havde forsaget ...
Byens Tagrens trådte til da vi akut manglede hjælp, og det flotte resultatet er ikke til at tage fejl af. Efter en forfærdelig sag, hvor et andet tagrensningsfirma (Din Tagrens) havde forsaget store vandskader i vores sommerhus, måtte vi stoppe samarbejdet. Dermed stod vi med et umalet og bart tag kort før vintersæsonens start. Jeg ringede og forklarede sagen til Steen fra Byens Tagrens. Han havde stor forståelse for vores situation, og der gik ikke mere end et par timer, før Steen havde været oppe og tjekke sommerhuset. Kort tid efter kom han med et godt tilbud på maling af taget og forsikrede os om, at de nok skulle få os presset det ind i deres travle kalender, så vi kunne nå det, inden det blev for koldt. I processen var vi uheldige med et par regnvejrsdage, men Steen var god til at holde kommunikationen, så vi altid vidste hvad status på projektet var. Under to uger efter var taget blevet malet to gange og i dag ligner det ganske enkelt, at vi har fået et nyt tag. Jeg kan varmt anbefale at benytte Byens Tagrens, når du skal have malet taget. God kommunikation, forståelse for kundens behov og ikke mindst et rigtigt flot resultat!
Læs mere

Lasse, 27 nov, 2023

Byenstagrens er et pålideligt firma, hvor man kan regne med bedste behandling med alt fra tidlig kontakt, tilbud, løsninger og professionel udførsel af meget kompetente håndværkere. Vi sender klart en anbefaling deres vej, såfremt I skal have ordnet Jeres tag✨✨✨✨✨

KAREN BRUHN KROGH, 10 nov, 2023

Det kan være lidt af en jungle når man skal vælge et tagrens-firma, men Byens Tagrens var det helt rigtige valg. Vi fik renset og malet vores gamle bølgeeternittag og desuden skiftet nogle tagp...
Det kan være lidt af en jungle når man skal vælge et tagrens-firma, men Byens Tagrens var det helt rigtige valg. Vi fik renset og malet vores gamle bølgeeternittag og desuden skiftet nogle tagplader og tagrygninger og repareret en lille skorstenshætte. Der gik lidt lang tid fra rensning til maling af taget, men der var fin kommunikation undervejs, meget imødekommende medarbejdere, professionelt arbejde og virkelig pænt resultat. Prisen var også fair. Før- og efter-billederne taler for sig selv, dem kan man desværre ikke dele her :-)
Læs mere

Annette, 28 sep, 2023

Vi havde Steen og hans folk fra Byens Tagrens forbi for at rense, oprette og male vores tag. Allerede ved tilbudsgivningen var de langt foran konkurrenterne da de fysisk kom ud og så taget fremfor...
Vi havde Steen og hans folk fra Byens Tagrens forbi for at rense, oprette og male vores tag. Allerede ved tilbudsgivningen var de langt foran konkurrenterne da de fysisk kom ud og så taget fremfor bare at måle det op via Google Earth. Derudover var kommunikationen både hurtigere og langt mere professionel hos Byens Tagrens. Da de havde renset taget og rettet buler (vær lige obs på at evt opretning af buler i fx Decra-tag er inkl. i prisen hos Byens Tagrens - det er det generelt IKKE hos konkurrenterne) var adaptoren på vores gamle rådne lortevandhane i bryggerset blevet utæt, fordi den havde stået med den samme vaskemaskineslange de sidste tyve år som aldrig før havde været afmonteret. Det fiksede Steen og hans folk med nye dele og det hele uden beregning. Virkelig flot service. Et par uger efter rensningen kom Byens Tagrens præcis som aftalt og malede taget. Det blev et MEGA flot resultat. Som at få nyt tag. Vi er SÅ glade! Før/efter billede vedhæftet.
Læs mere

Alexander Wiberg, 27 sep, 2023

Jeg skal starte med det positive, vi er meget tilfredse med udførslen af opgaven som var rensning og maling af vores tag ( det er 5 stjerner værd ) den manglende stjerne i bedømmelsen skyldes M...
Jeg skal starte med det positive, vi er meget tilfredse med udførslen af opgaven som var rensning og maling af vores tag ( det er 5 stjerner værd ) den manglende stjerne i bedømmelsen skyldes Mr Steen som skal holdes i ørerne angående aftalte tider/datoer på udførelsen af opgaven, ellers virker han nu flink nok ! :-)
Læs mere

PEER LOWE, 27 sep, 2023

Fik renset og malet tag af Byens Tagrens. Super resultat og grundighed, perfekt vejledning forud og under projektet ift. div. valg. Venligt og kompetent personale, der gav sig tid til at forklare d...
Fik renset og malet tag af Byens Tagrens. Super resultat og grundighed, perfekt vejledning forud og under projektet ift. div. valg. Venligt og kompetent personale, der gav sig tid til at forklare de enkelte dele af projektet. Hurtige svar på spørgsmål. Opfølgning var punktlig og grundig. Alt i alt varmeste anbefalinger herfra.
Læs mere

Mads Jønsson, 24 sep, 2023

Vi havde Steen og hans folk fra Byens Tagrens forbi for at rense, oprette og male vores tag. Allerede ved tilbudsgivningen var de langt foran konkurrenterne da de fysisk kom ud og så taget fremfo...
Vi havde Steen og hans folk fra Byens Tagrens forbi for at rense, oprette og male vores tag. Allerede ved tilbudsgivningen var de langt foran konkurrenterne da de fysisk kom ud og så taget fremfor bare at måle det op via Google Earth. Derudover var kommunikationen både hurtigere og langt mere professionel hos Byens Tagrens. Da de havde renset taget og rettet buler (vær lige obs på at evt opretning af buler i fx Decra-tag er inkl. i prisen hos Byens Tagrens - det er det generelt IKKE hos konkurrenterne) var adaptoren på vores gamle rådne lortevandhane i bryggerset blevet utæt, fordi den havde stået med den samme vaskemaskineslange de sidste tyve år som aldrig før havde været afmonteret. Det fiksede Steen og hans folk med nye dele og det hele uden beregning. Virkelig flot service. Et par uger efter rensningen kom Byens Tagrens præcis som aftalt og malede taget. Det blev et MEGA flot resultat. Som at få nyt tag. Vi er SÅ glade!
Læs mere

Alexander W, 14 sep, 2023

Tusinde tak til Byens Tagrens/Tagrens Danmark :-) Jeg fik jer anbefalet af min ny nabo. Trods både varme og regn fik I afrenset, imprægneret og malet tag, samt renoveret hele tagryggen på båd...
Tusinde tak til Byens Tagrens/Tagrens Danmark :-) Jeg fik jer anbefalet af min ny nabo. Trods både varme og regn fik I afrenset, imprægneret og malet tag, samt renoveret hele tagryggen på både hus og carport. Tak for tippet om at skifte til farven sort, bestemt værdsat. Specielt Andreas, Tommy, Casper og Lennart er værd at fremhæve - tak for jeres service, gode humør og kvalitet. Derudover vil jeg også fremhæve jeres prisniveau, som er langt at foretrække frem for jeres konkurrenters :-) Jeg glæder mig hver dag, når jeg kommer hjem og møder til flotte syn. Af hjertet tak :-) PS. Jeg har selvfølgelig tegnet årsabonnement, så det vil stå flot i fremtiden også :-)
Læs mere

Helle Tideman, 31 jul, 2023

Godt arb er meget tilfreds

Peter B., 11 jul, 2023

De holder med moteren tændt i deres firmabiler til genere for naboer og miljøet 🖕🤢

Hr Derp, 29 jun, 2023

Arbejdet er afsluttet til fuld tilfredsstillelse. flinke og rare håndværkere.

Henrik H., 27 jun, 2023

Fik renset og malet tag. Super arbejde. Kom til tiden, søde medarbejdere, veludført arbejde og ryddede pænt op. Ejer god til at holde opdateret om processen. Kan klart anbefales.

Thomas Kvist, 07 jun, 2023

Vi har lige haft en fornem oplevelse med Byens Tagrens, som rensede og malte vort tag på 215 m2. Vi har boet i huset siden det blev bygget i 1981, og aldrig fået renset/ordnet taget før, fordi B...
Vi har lige haft en fornem oplevelse med Byens Tagrens, som rensede og malte vort tag på 215 m2. Vi har boet i huset siden det blev bygget i 1981, og aldrig fået renset/ordnet taget før, fordi Bolius ikke anbefaler dette. I efteråret 2022 var det blevet for begroet med mos, så 1) Vi så en annonce om gratis check af tag og vurdering af om solceller kunne opsættes. Med et enkelt afbud fra firmaet tog det ca 3 måneder inden de kom og udførte deres besigtigelse. Tilbuddet på udførelse i marts 20923 virkede ikke attraktivt. 2) Vi undersøgte på nettet hvilke lokale virksomheder der fandtes i Roskilde området, men fik ingen svar fra dem vi skrev til. 3) Vi udvidede søge området til hele Sjælland og fik 2 tilbud - et fra et firma, der ikke ville besigtige taget, og hvor vi selv skulle afdække loftet mod vandindtrængning, og selv bære risikoen, hvis der kom vand ind, og et fra Byens Tagrens, der efter besigtigelse gav en pris på stedet, som vi fandt rimelig. 08. maj blev taget renset af firmaets 4 medarbejdere, der afdækkede på loftet med plastik og på facaderne. De mødte til aftalt tid 08.00 og det tog ca 6 timer inkl oprydning og afrensning af fliser mm plus deres transport fra og til Slagelse. I går 24. maj - har vi fået udskiftet 2 tagplader, og malet taget, der ser ud som nyt. Jeg havde overvejet at bede dem male 4 tagsten på muren mod nord mellem hus og carport, som jeg selv havde glemt for et par år siden, da jeg malede ca 20 tagsten på læ muren ved vores terrasse mod syd. Vi kom først hjem ca 15.30, da de var færdige med at male, men de havde uopfordret malet tagstene begge steder. Så vi er stjerne glade for veludført arbejde af professionelle og venlige medarbejdere, og en chef Steen, der svarer hurtigt på alle henvendelser og tidspunkter, og giver besked, hvis der sker forsinkelser. Ulla & Christian Ludvig, Lystbådevej, 4040 Jyllinge
Læs mere

Christian Ludvig Shipbrokers A, 25 maj, 2023

Jeg er meget tilfreds af rensning og maling af mit tag, firmaet kan 100% anbefales, det var et professionelt arbejde, med god værktøj til opgaven og meget flink medarbejde

kunde, 23 apr, 2023

God hjemmeside - og god dialog i en ordentlig tone i øjenhøjde omkring behov & ønsker. Dansk Crew - som var super flinke og høflige. Ikke noget "karl smart i en fart" :-) Da vi er afhængige at...
God hjemmeside - og god dialog i en ordentlig tone i øjenhøjde omkring behov & ønsker. Dansk Crew - som var super flinke og høflige. Ikke noget "karl smart i en fart" :-) Da vi er afhængige at det lunefulde danske vejr er fleksibilitet et nøgleord som firmaet efterlever. Jeg fik renset & malet tag, opsat nye tagrender samt renset 150m2 fliser. Alt affald og gammelt materiale blev fjernet og taget med, så det færdige resultat kunne nydes efter endt arbejde. De bedste anbefalinger herfra til Byens Tagrens 👍🏆
Læs mere

Kamilla Kristiansen, 19 apr, 2023

Vi er meget glade for resultatet og processen undervejs hvor alt er ryddet pænt op. Utroligt søde medarbejdere.

Line C., 18 apr, 2023

Dejlige smilende medarbejder, som udfører deres job tip, top professionel. Vi fik behandlet vores tag,- og giver gerne Byens tagrens 5 stjerner for deres arbejde hos os. Vi anbefaleder også gerne andre at bruge Byens Tagrens til jeres næste opgave. Mvh. familen Nielsen

Jannik juul nielsen, 06 apr, 2023

Fik malet mit tag sort. Udover vi blev rigtig glade for resultatet, blev taget også malet før aftalte tid, søde håndværkere, som havde styr på deres arbejde. Vil varmt anbefale andre at vælge Byens Tagrens som enten skal have renset tag eller have det malet👍

Thomas Eilersen, 06 apr, 2023

Jeg kan varmt anbefale Byens Tagrens, de er top professionelle, god vejledning, meget imødekommende, hjælpsomme, og ikke mindst så kom de præcis til den aftalte tid. De garanterede at jeg fik e...
Jeg kan varmt anbefale Byens Tagrens, de er top professionelle, god vejledning, meget imødekommende, hjælpsomme, og ikke mindst så kom de præcis til den aftalte tid. De garanterede at jeg fik et flot resultat, hvilket jeg på ingen måde tvivler, da jeg har set flere steder de har været….👌🏼👌🏼👌🏼 Fuld valuta for pengene …..
Læs mere

Anett Bratved, 05 apr, 2023

Jeg giver byens tagrens 5 stjerner, da taget er blevet algebehandlet. Det er et flot arbejde, der er blevet udført.

Marianne Frederiksen, 05 apr, 2023

FLOT ARBEJDE Vi har fået renset og malet vores tag på villa og garage. Flot arbejde. God kommunikation og rare ansatte som besvare alle ens spørgsmål med en stor viden omkring hvad de laver, fa...
FLOT ARBEJDE Vi har fået renset og malet vores tag på villa og garage. Flot arbejde. God kommunikation og rare ansatte som besvare alle ens spørgsmål med en stor viden omkring hvad de laver, fantastisk service ikke mindst fra ejeren af byens tagrens som gav sig tid til at forklare og hjælpe os med det helt rigtige valg for os. rimelige priser, man for mere end hvad man betaler for. Byens tagrens holdt alle deres aftaler fra start til slut, fantastisk oplevelse.
Læs mere

Peter, 04 apr, 2023

Vi stod i den uheldige situation at skulle sælge vores hus, men hvergang vi havde nogle ude at kigge, ville de have stort nedslag i prisen grundet vores gamle tag. Vi har et asbest tag fra 1976, ...
Vi stod i den uheldige situation at skulle sælge vores hus, men hvergang vi havde nogle ude at kigge, ville de have stort nedslag i prisen grundet vores gamle tag. Vi har et asbest tag fra 1976, og var meget bekymrede ved at få taget renset og malet. Vi gik igang og undersøgte markedet på nettet, og fandt ud af, at nogle af de bedste oplevelser folk havde, var med et firma fra Vestsjælland. De havde den helt rigtige tilladelse fra Arbejdstilsynet til at må rense asbesttage, og vi hyrede dem ind til jobbet. Og må sige. . . Fantastisk flot arbejde af Byens Tagrens. ALT fungerede fra start til slut, vi var trygge i hele forløbet, og vores gamle tag stod som nyt efter kun 14 dage, og huset blev solgt på kun en måned, og uden afslag. Vi giver Byens Tagrens de bedste anbefalinger vi kan. Hvis vi kunne give dem 10 stjerner fik de det.
Læs mere

Henriette Højhus, 29 mar, 2023

Advarsel, de snyder deres kunder og laver det værst mulige arbejde. Ejeren har en truende adfærd når han skal have betaling og bør meldes til politiet. Først gav de en pris, så blev den hele ...
Advarsel, de snyder deres kunder og laver det værst mulige arbejde. Ejeren har en truende adfærd når han skal have betaling og bør meldes til politiet. Først gav de en pris, så blev den hele tiden sat op, bagefter ødelagde de selv vores tag yderligere så det står og regner direkte ind. Så kom truslerne hvis ikke vi betalte. De tog stadig fuld pris, og har aldrig lavet taget færdigt. Hold jer langt langt væk herfra, hvis i skal have lavet et tag, den værste oplevelse vi nogensinde har haft..
Læs mere

Jon Do, 27 mar, 2023

Super

Janhard Harding, 27 mar, 2023

En helt igennem professionel og ordentlig behandling.

God dialog med Steen, der kom ud til adressen og målte op og viste muligheder for rens og maling med medbragte farveprøver.

Vi endte på en r...

En helt igennem professionel og ordentlig behandling.

God dialog med Steen, der kom ud til adressen og målte op og viste muligheder for rens og maling med medbragte farveprøver.

Vi endte på en rens af tag og terrasse samt reperation af en gammel, nedlagt skorsten. Alt blev løst yderst kompetent af to enormt flinke og dygtige håndværkere. Hele vejen igennem har dialogen været god, og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke.

Og resultatet - og den efterfølgende rengøring - er intet mindre end perfekt!

Skarp pris og overenskomst for de ansatte. Vælg dem!

Læs mere

Thomas Raahauge Norup, 09 mar, 2023

Vi ville dog gerne have været forberedt på at det grisser på tingene på lofterne.

Ditte A., 27 sep, 2022

Vi har haft fint besøg af Steen og hans gutter.
Det har været en god oplevelse fra første kontakt til afsluttet arbejde.
De overholder alle aftaler og 3 uger efter den først snak med Steen, st...

Vi har haft fint besøg af Steen og hans gutter.
Det har været en god oplevelse fra første kontakt til afsluttet arbejde.
De overholder alle aftaler og 3 uger efter den først snak med Steen, står vi nu med det flotteste tag.
Firmaet gå meget op i kvalitet og er meget selv kristiske. Efter første gang malings arbejde synes de ikke selv det var godt nok og kom og gav det en tur mere. Alt dette uden at vi skulle sige eller gøre noget og ingen extra regning på det.
Det har jeg dyb respekt for og i får vores største anbefaling fra os i kr Hyllinge.

Tak for godt arbejde!

Læs mere

Frederik Olesen, 19 jul, 2022

Alt udført tilfredsstillende.

Dorte K., 09 maj, 2022

Renser skifter-tag og terrasse - det står som nyt

Peter Arbs, 28 apr, 2022

Jeg har haft en god oplevelse med byens tagrens. De har renset og malet mit tag. Det fremstår rigtigt pænt. Stor tak til Steen og hans drenge for resultatet.

Kasper , 07 apr, 2022

Fantastisk

Daniel Olsen, 27 mar, 2022

Stor ros til Steen og hans medarbejder for et super flot resultat. Har fået renset og malet mit skiffereternit tag, så det nu ligner et helt nyt tag. En klar anbefaling herfra

Fredrik Andersen, 27 mar, 2022

Hold jer væk. Dårligste oplevelse nogensinde jeg har haft hos byens tagrens, Steen er den mest uhøflig person i verden, specielt efter man har betalt hans regning. Jeg undrer mig hvordan de and...
Hold jer væk. Dårligste oplevelse nogensinde jeg har haft hos byens tagrens, Steen er den mest uhøflig person i verden, specielt efter man har betalt hans regning. Jeg undrer mig hvordan de andre har givet ham 5 stjerner ??? Eller måske han har selv givet dem med snyd ligesom alt andet han snyder med. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget han og hans medarbejde snyder, men det var som sagt min stor fejl som jeg nogensinde lavet i mit liv at vælge dem, men man lærer jo fra sin fejl. Vi brugt næsten 40 tusind kroner, som blev til ingen ting. Alt det de skriver i kontakten er løgn og holder ikke deres aftaler. De lyver, lyver og lyver.
Læs mere

laila parvez, 27 mar, 2022

Kan varmt anbefales. Resultatet er virkelig godt og der har været et godt samarbejde mellem os og Byens tagrens.

Michael K., 23 feb, 2022

Det var et enormt dårligt stykke arbejde Byens Tagrens fik lavet. De foretog mod alle forskrifter ingen opsamling af afvasket materiale. De to medarbejdere der var ude (ikke chefen selv) ville ikk...
Det var et enormt dårligt stykke arbejde Byens Tagrens fik lavet. De foretog mod alle forskrifter ingen opsamling af afvasket materiale. De to medarbejdere der var ude (ikke chefen selv) ville ikke sørge for at opsamle slam med sug og rense vandet. Det resulteret i et 2 tilstoppet kloaker med asbestholdigt affald. De burde være sagsøgt, men det var der desværre ikke overskud til. Kan absolut ikke anbefales til nogen, da man ikke kan stole på at de overholder de krav der er til sikkerhed og miljø.
Læs mere

Sune J., 29 okt, 2021

God rådgivning og løbende opfølgning fra entreprenøren.

Jan C., 06 sep, 2021

De har været super at samarbejde med. Overholdt aftaler og lavet et flot arbejde.

Per M., 25 aug, 2021

Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger t...

Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger til det færdige resultat. Det har været en fornøjelse at samarbejde med firmaet og dets medarbejdere. Aftaler er overholdt. Man oplever en stærk professionel tilgang og løsning til opgaverne.

Læs mere

Henning Udengaard, 20 jul, 2021

Super flot resultat

Tina Olsen, 19 jul, 2021

Overholdt aftaler og resultatet er blevet rigtig pænt. Er meget tilfreds med det.

Anne Klaumann, 30 jun, 2021

God service, søde medarbejdere og fantastisk resultat.

Pernille Grau, 29 jun, 2021

God oplevelse lige fra udsendt beskrivelse af opgaven og ønske om tilbud. Ved gennemgang af opgaven på adressen. Modtagelse af tilbud incl. opnåelse af rabat. Gennemførelse af opgavens 3 områd...

God oplevelse lige fra udsendt beskrivelse af opgaven og ønske om tilbud. Ved gennemgang af opgaven på adressen. Modtagelse af tilbud incl. opnåelse af rabat. Gennemførelse af opgavens 3 områder 1) skiftning af tagplader incl. efterisolering, 2) tagrensning og tagmalig, og 3) mon tering af nye loddede zinktagrender.

Hurtigt udførelse, pæn udførelse og god oprydning.

Læs mere

Jørgen Esbensen, 04 jun, 2021

Vi valgte Byens Tagrens til at rense og male vores asbesttag , de havde godkendelser til det hele , og var hele tiden nemme at få fat i hvis mig og min mand havde nogle spørgsmål , og hvilket flot tag vi nu har fået . Utroligt , de varmeste anbefalinger herfra .

Michelle mathiassen, 28 maj, 2021

Jeg fik renset vores tag af Byens Tagrens , hvilken service og alt er bare i top , gode forklaringer , og smilende flinke og dygtige fyre der kom og ordnede mit tag , en virkelig skøn oplevelse , et håndværker firma der holder sine aftaler. Fantastisk

Gitte Jensen, 27 maj, 2021

Vi bestilte et tilbud på rensning og maling af vores tag, da vi ønskede farve skifte på vores tag. Vi var lidt sent ude i forhold til renovering af facaden på vores hus, men Steen fra Byens Ta...

Vi bestilte et tilbud på rensning og maling af vores tag, da vi ønskede farve skifte på vores tag. Vi var lidt sent ude i forhold til renovering af facaden på vores hus, men Steen fra Byens Tagrens lovede at det ikke ville blive et problem at få renset og malet taget inden vi gik igang med facade renovering.
Steen havde farveprøver med der gjorde det let at vælge farve i forhold til facaden på vores hus.
Fra besigtigelse af vores hus, modtagelse af tilbud til at taget var færdig malet gik der 3 uger. Når medarbejderne forlod vores adresse, var der hver dage ryddet pænt op.
Vi er meget glade for resultatet, vi har fået et tag der ser helt nyt ud. Vi kan kun give vores anbefalinger.

Læs mere

Marianne Munk Larsen , 26 maj, 2021

Jaaamen taget er jo som nyt og sætter virkeligt prikken over i´et på vores hus og arbejdet er udført af de herligste og pligtopfyldende håndværkere.

Jan Jacobsen, 19 maj, 2021

Arbejdet er udført og jeg er meget tilfreds

Preben L., 21 apr, 2021

Super god service og virkelig godt resultat. De varmeste anbefalinger herfra.

Pernille G., 09 apr, 2021

Ja, super service :o)

Brian T., 24 mar, 2021

Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger t...
Vi har fået renoveret vort tag omfattende tagryg, taget renset, malet og overstrøget. Arbejdet er afsluttet. Det er med stor fornøjelse vi oplever, at renoveringen overgår vores forventninger til det færdige resultat. Det har været en fornøjelse at samarbejde med firmaet og dets medarbejdere. Aftaler er overholdt. Man oplever en stærk professionel tilgang og løsning til opgaverne.
Læs mere

Henning U., 23 mar, 2021

Virkelig professionel service. Meget ærlige mennesker der er dygtige og giver kompetent rådgivning. Anbefales herfra.

Tamy, 10 mar, 2021

Mest pålidelige og stabile firma, jeg har oplevet. Aftaler overholdt og fantastisk flot arbejde. Jeg kan kun anbefale firmaet.

Christina Borup, 10 feb, 2021

Vi har benyttet os af (navnet på firma) og vi er bestemt meget tilfredse. Firmaet har levet helt op til vores forventninger og mere til. Arbejdet bliver udført til perfektion og alt fra start til...

Vi har benyttet os af (navnet på firma) og vi er bestemt meget tilfredse. Firmaet har levet helt op til vores forventninger og mere til. Arbejdet bliver udført til perfektion og alt fra start til slut i processen kører bare !!
Venlig korrespondance og meget hjælpsom personale. Undervejs i processen fandt vi ud af, at der var nogle knækkede tegl. Steen gjorde alt for at finde disse gamle tegl og gav ikke op før disse var fundet, sat på og malet. Selv om vi nærmest havde opgivet det, så gav de ikke op i firmaet. Vores tag er blevet så fint, både farvemæssigt og de knækkede tegl er nu blevet erstattet. Sindssyg flot engagement i firmaet, noget som man ikke møder så tit. Vi kan varmt anbefale firmaet til andre, og stor ros for det udførte arbejde.
Tøv ikke med at kontakte Steen. Firmaet lever helt klart op til forpligtelserne og Steen er virkelig en venlig og rar mand, som er til at tale med.
Meget resultatorienteriet og serviceminded. Stor ros herfra!!

Læs mere

Sarah Mallal, 12 nov, 2020

Jeg har fået algebehandlet mit tag med et perfekt resultat. Fantastisk service hele vejen igennem. Så professionel service, og kan varmt anbefalede dette fantastiske firma Byens Tagrens til alle. Dejligt at have med et troværdigt firma at gøre, som er medlem af byg-garanti.

Emma Jensen , 12 nov, 2020

Fantastisk firma! Fuldt ud tilfreds med arbejdet, som er fuldført. Ikke en eneste finger at sætte. God chef og fantastiske medarbejdere! Uden tvivl den bedste tagmaler. Kan uden tvivl anbefales til andre.

Maria , 30 okt, 2020

Har fået renset mit meget mosgroede tag af Byens Tagrens, Slagelse. En helt igennem positiv oplevelse. Arbejdet blev udført med den største professionelle omhu, hensyntagen og opmærksomhed på ...

Har fået renset mit meget mosgroede tag af Byens Tagrens, Slagelse. En helt igennem positiv oplevelse. Arbejdet blev udført med den største professionelle omhu, hensyntagen og opmærksomhed på alt, lige fra indsivende vand til blomsterkrukker på terrassen osv. Afslutningsvis en perfekt oprydning og rengøring efter arbejdet. Ingen slinger i valsen, selv om det havde været en 12 timers arbejdsdag i 30 graders varme. Bare så flot!

Læs mere

Vibeke Larsen, 12 aug, 2020

Super fin kontakt med Steen. Lidt bump på vejen blev løst, men alt i alt en god oplevelse og et flot resultat.

Per L., 02 jul, 2020

Positivt om Byens Tagrens: De kom hurtigt ud og begå huset og opgaven, dog uden at orientere os på forhånd, så vi var ikke til stede. Men de lagde en professionel brochure og en seddel på ste...
Positivt om Byens Tagrens: De kom hurtigt ud og begå huset og opgaven, dog uden at orientere os på forhånd, så vi var ikke til stede. Men de lagde en professionel brochure og en seddel på stedet til os. Vi fik hurtigt et skriftligt tilbud på arbejdet, hvor der bl.a. stod at de udfører miljøvenligt arbejde. Vi havde en rigtig god dialog med ejeren forud for at vi valgte Byens Tagrens til arbejdet. Tilbudsprisen var nogenlunde som vi havde forventet, og mundtlig aftale om ekstra pris for udskiftning af itugået tagplade blev overholdt. Byens Tagrens er medlem af 2 brancheorganisationer, hvilket vi synes er positivt. I det hele taget fik vi et rigtigt godt indtryk af firmaet og tillid til deres arbejde. De accepterede at færdiggøre arbejdet senest 31. juli (dødsbo der skulle sættes til salg så hurtigt som muligt) og kom så vidt jeg husker 12. eller 13. juli og rensede taget (har ikke kalenderen her ved computeren). Taget skulle tørre 7-10 dage før maling, fik vi at vide. Så vi forventede at arbejdet blev færdigt inden 31. juli. Igen god dialog med ejeren efter den noget forsinkede afslutning med maling af taget. Negativt om Byens Tagrens: Jeg må formode, at rensevandet fra taget ikke er opsamlet og afleveret på miljøstation, sådan som jeg har fået indtryk af i medierne, at det skal gøres efter miljøreglerne, og sådan som vi gik ud fra som en selvfølge at det skete, når det handler om et gammel asbesttag. Der stod ellers brochuren fra Byens Tagrens, at de udfører miljøvenligt arbejde. Selvom ejeren efter afrensning af taget pr telefon fortalte, at de havde gjort deres bedste for rengøre hus og omgivelser, så måtte jeg bruge mange mange timer på at rense bede og planter for indtørret gråt lag af tagfibre. Det lå næste dag som et gråt fast lag på 1-4 cm i alle bede. Og der er mange planter, som jeg ikke kan få renset fri for fibrene. De sidder uhjælpeligt som en indtørret fibergrød f.eks. i hele toppen af en smuk clematis og på mange andre planter, selvom jeg har brugt mange timer på at gøre haven pæn igen. Planter med store blade har jeg måttet og kunnet vaske hvert enkelt blad med en svamp med håndkraft for at få alt det grå fiberlag af. Det går ikke af ved hverken kraftig regn eller ved at bruge haveslange. Det var uventet for os, at rensevandet blot er løbet ned på grunden og har aflejret så meget fiber overalt sammen med det afrensede skidt fra taget. Og det har kostet os mange timers arbejde, uden at vi kan opnå et rigtigt pænt resultat. Det kan kun ske ved at man helt fjerner de planter, hvor fiberen ikke kan renses væk. Maling af taget blev først foretaget så vidt jeg husker - uden kalender hos mig nu - d. 12 eller 13 august, selvom vi havde aftalt at det skulle afsluttes senest 31. juli. Da vi ankom dagen efter tagrensningen og åbnede hoveddøren, så vi at det meste af den venstre entrévæg var fyldt med sort splash. Samme sag med sort skidt på hoveddøren indvendigt. Heldigvis kunne jeg få alt det sorte sprøjt vasket af uden skjolder bageefter. Den også helt nymalede loftslem og loft omkring den var fyldt med sorte mærker fra arbejdshandsker eller hænder, og det har vi desværre ikke kunnet få vasket væk. Så det skal males igen, selvom vi lige havde afsluttet godt 2 ugers totalt malerarbejde ved firma via 3 Byggetilbud. - - - - Summa summarum er, at vi har haft en god dialog med ejeren af Byens Tagrens, og så vidt vi kan bedømme, så er taget renset godt og malet fint, og de var fleksible og satte arbejdet hurtigt igang pga vores situation med dødsboet. Og aftalte priser holdt. Firmaet har også gjort deres bedste for at rengøre på fliser og hus udendørs efter deres arbejde. Så alt det er vi meget fint tilfredse med. Men vi er bestemt ikke glade for at asbestfibrene fra taget er løbet i kloakken og ud i haven og ned oveni planter. Og vi er kede af, at vi ikke blev orienteret løbende om, hvornår man ville male taget, og hvorfor det blev forsinket med næsten 2 uger i forhold til aftalen. Der kan altid opstå forsinkelser og situationer for os alle, og så er det vigtigt at kommunikere det til kunden, så man ikke bare venter og venter i omtrent 4 uger, mens man har meget travlt med andre håndværkere og eget arbejde i en stram tidsramme.
Læs mere

Jette H., 25 jun, 2020

Top klasse. ingen grund til at lede efter andre I kan roligt vælge Byens Tagrens. Lige fra start gav Byens Tagrens v Steen indtryk af at have den nødvendige faglig ekspertise og viden til at udf...

Top klasse. ingen grund til at lede efter andre I kan roligt vælge Byens Tagrens. Lige fra start gav Byens Tagrens v Steen indtryk af at have den nødvendige faglig ekspertise og viden til at udføre arbejdet. Hurtig og effektiv process og planlægning. Udført professionelt og servicemindet. Folk på opgaven havde altid godt humør og effektiv arbejdsindsats. Sørgede for inddækning og oprydning lige efter bogen. Ingen slinger i valsen og kan klart anbefales herfra. Efter at have haft flere ude der lå i toppen mht anmeldelser her på siden og online og give tilbud på opgaven hvor de viste sig enten at være uforberedte, ingen faglighed, discount tilbud (man undrer sig over de har så mange gode anmeldelser) var det godt at få noget kvalitet på banen i form af Steen og Byens Tagrens hvor man med det samme vidste man var i gode hænder og alle regler overholdt.

Læs mere

Thomas C., 10 jun, 2020

Udført arbejde var ok, dog med nogle mangler. Svært, at få præcis besked om aftaler/dato for arbejdet efter, at tilbuddet var accepteret.

Marie J., 29 maj, 2020

Vi har været godt tilfreds med Byens tagrens i Slagelse. De kommer som aftalt, arbejder godt og gør rent efter sig. Kan anbefales.

Helga A., 04 maj, 2020

De rensede taget så jeg måtte smide halvdelen af hvad jeg havde på loftet ud.. De skulle repererer toppladerne for revner. Det gjorde de ikke.. Først efter jeg ringede kom de og han var pisse s...
De rensede taget så jeg måtte smide halvdelen af hvad jeg havde på loftet ud.. De skulle repererer toppladerne for revner. Det gjorde de ikke.. Først efter jeg ringede kom de og han var pisse sur ham ejeren.. Efterfølgende måneder skrev jeg til ham at der var huller i malingen på taget.. Og sendte ham billeder.. Så skrev han " ja det ser ikke så godt ud" han ville kontakte mig.. Det sket så ikk.. Så malede jeg ham igen og spurgte om han havde glemt mig.. Hørte intet til ham.. Kan ikke anbefale ham... Tvivler også på om jeg har fået 3 lag maling som lovede i tilbudet.. Men han har jo også fået sine penge.
Læs mere

Bjarne H., 27 feb, 2020

Jeg fik renset taget i maj 2020.Det var superfint. Byens Tagrens skulle komme igen efter fast aftale i maj 2021. De er endnu ikke kommet, trods påmindelse om aftale. Herudover svare de ikke gerne på henvendelser.

Dorte J., 19 feb, 2020

Jeg var meget tilfreds med både tag og fliser

Joan A., 19 jun, 2019

Flot arbejde. Vi er fuldt ud tilfredse. Vi vil gerne knytte den kommentar til opgaven, at vi var vel informeret under hele forløbet. De udførende teknikkere, gav feedback omkring revnet tagplader tilstoppet velux inddækning, som vi ikke ville have set selv. Meget anbefalelsesværdige.

Mads S., 06 jun, 2019

Super service og resultatet er bare flot.

Alice H., 21 maj, 2019

De har udført et fint arbejde

Hanne A., 07 jan, 2019

Super god og venlig service

Benedikte B., 12 nov, 2018

Jeg vil anbefale jer at kyle Byens tagrens ud af jeres kartotek, for det var en gennemført dårlig oplevelse, med alt fra manglende overholdelse af aftalte tider, til sjusket udført arbejde, en regning der ikke matchede det aftalte og at ejeren råbte af mig (og min mand og min nabo) i telefonen.

Kirsten M., 14 aug, 2018

Ja firmaet overholder ikke dansk lovgivning med at opsamle asbest . Den ene dag de kom havde udstyret ingen opsamling. og dette er ulovligt efter dansk lovgivning men manden derfra arbejdede vidr...
Ja firmaet overholder ikke dansk lovgivning med at opsamle asbest . Den ene dag de kom havde udstyret ingen opsamling. og dette er ulovligt efter dansk lovgivning men manden derfra arbejdede vidre med det. Arbejdstilsynet siger man skal have en dispensation for at lave den form for arbejde En kopi af dispensationen skal altid følge det godkendte udstyr. den for man ikke frem vist. De dækkede heller ikke loftet af selv om de låger det . Arbejdet svinede så meget så man tror det var løg heller ikke det man bliver låget Måtte ud og købe udstyr for kunne komme ind i huset Ejeren er uforskammet når man siger tingene til ham .
Læs mere

Kurt H., 26 apr, 2018

Super godt arbejde, hurtigt og flot

Lennart T., 30 aug, 2017

den ene bød ikke den anden var useriøs gav ingen garanti og var ikke seriøs om arbejde og pris. byens tagrens var et godt bekendtskab , kom som aftalt pris holdt, arbejdet ok

Poul R., 12 sep, 2016

Jeres service var fin, men jeg kan absolut ikke anbefale, at I bruger Byens Tagrens. Da taget blev renset blev havemøbler, tagrender, nyolieret træ under vinduer samt krukker og blomster fuldstæ...
Jeres service var fin, men jeg kan absolut ikke anbefale, at I bruger Byens Tagrens. Da taget blev renset blev havemøbler, tagrender, nyolieret træ under vinduer samt krukker og blomster fuldstændig svinet til. Dette blev ikke rengjort. Det undrer mig meget, at det kunne svine, da taget er med asbest og vandet derfor skal indsamles. Dette blev ikke gjort. Jeg skal nu tjekke tilstanden på loftet, som ikke blev afdækket. Da jeg bad om at få at vide, hvad der var repareret, ville Byens Tagrens ikke uddybe dette. Det mente Steen ikke var fair, da jeg havde fået tilbudt finansiering (11.400 kr. plus moms uden reparationer og maks 17.000 kr. Inkl moms, reparationer og finansiering). Han mener heller ikke, at det kan ses, hvor der er lavet reparationer indefra pga. undertag (men huset har ikke undertag), og da de bruger brugte fliser, som de har i bilen? Allerede inden jeg har fået fakturaen, truer Steen med inkasso, hvis den ikke bliver betalt til tiden. Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse, som desværre nok ikke er slut her. I må meget gerne lade mig vide, hvem jeg henvender mig til for at klage. Jeg videresender naturligvis gerne mails om ovenstående samt billeder som dokumentation Med venlig hilsen Denice Valentin Højstrupvej 36 2720 Vanløse Til info https://www.bolius.dk/tagrensning-og-maling-af-eternittage-17246/
Læs mere

Denice V., 14 jun, 2016

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Autorisationer og garantier

Her finder du Byens Tagrens

Referencer

Byens Tagrens har blandt andet udført opgaver for

Faste serviceaftaler med kommuner, skoler og offentlige insitutioner
Facade- og tagrens Slagelse Boligselskab
Send en forespørgsel til Byens Tagrens