Floor Tec Gulvafslibning ApS

– En erfaren og kvalitetsbevidst gulvekspert

I Region Midtjylland kører Floor Tec Gulvafslibning ApS ud til store som små opgaver inden for gulvafslibning, gulvafhøvling og behandling. Du skal kontakte os, hvis arbejdet kalder på en professionel, fordi vi er specialister i branchen og løfter alle projekter med høj faglighed og sans for solide løsninger. Vi er nemlig et firma, der brænder for vores arbejde og derfor står 100 procent på mål for de resultater, vi leverer.

Vi afsliber og behandler blandt andet: 

  • Alle slags gulvtyper
  • Bordplader 
  • Trapper og dørtrin 
  • Terrasser

Fra 2022 kan du også besøge vores showroom i Højbjerg, hvor du kan se og føle på de behandlinger, vi tilbyder. Der kan nemlig være stor forskel på de forskellige oliebehandlinger, du kan vælge. Vi tilbyder altid en kop kaffe og er klar til en god snak om dit projekt.

Fra første kontakt er kunden i centrum

Der er ingen tvivl om, at vi gerne påtager os ekspertrollen, når vi er firmaet på opgaven. Samtidig er vores vigtigste ydelse, at du som kunde er tilfreds og tryg fra den første dialog til den endelig finish. Vi prioriterer derfor tiden til den gode kundedialog og inddrager dig, så du altid ved, hvad tidsrammen for opgaven er. Vi afslutter naturligvis også først opgaven, når alle parter er fuldt ud tilfreds med arbejdet – og heldigvis har vi ingen utilfredse kunder. Det er vi meget stolte af. 

Højt kvalitetsniveau

Hos Floor Tec Gulvafslibning ApS har vi en stor portion erfaring med i bagagen, og vi ved præcis, hvad vi laver. Du kommer med andre ord rigtigt fra start ved at vælge os som gulvfirmaet på opgaven og undgår, at opgaven skal laves om og dermed ender med en dyrere ekstraregning i sidste ende. Kvalitet over hele linjen er en garanti hos os.

Skarpe priser og faglig rådgivning 

Om du er en privat boligejer eller en større erhvervsvirksomhed, løfter vi din opgave med stor ærekærhed. Vi vejleder gerne og kommer med gode råd, så du kan få et konkret tilbud med en skarp pris på din gulvslibning-, gulvafhøvling- eller gulvbehandlingsopgave.

Tryk på kontakt-knapperne her på siden eller ring til os på 886 20808. Vi glæder os til at høre fra dig! 

Læs mere

Kontakt os her

Nicklas Schrader Indehaver
88 62 ** ** Vis nummer
88 62 08 08

Floor Tec Gulvafslibning ApS

Ørskovbæk Parken 4

8732 Hovedgård

CVR: 42409308

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Floor Tec Gulvafslibning ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Slibning af gulv 8000 Aarhus C
1 måned siden
Gulvafslibning og efterbehandling 8240 Risskov
1 måned siden
Afslibning og lakering af gulv 8300 Odder
1 måned siden
Gulvafslibning og efterbehandling 8270 Højbjerg
1 måned siden
Gulvafslibning og lakering 8270 Højbjerg
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:
Vi er stolte ejere af følgende udmærkelser

Det synes kunderne om os

0
116 anmeldelser
trustpilot.dk 53 anmeldelser
0
anmeld-haandvaerker.dk 51 anmeldelser
0
3byggetilbud.dk 12 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

Floor Tec har reddet mine gulve, samarbejdet og gulv slibning har været perfekt.
Gulvkanonen ødelagde mine gulve, og Floor Tec har slebet mine gulve af flere gange, og nu har jeg igen flotte gulve.
TAK

Tina kamp lund, 14 nov, 2023

Rigtig god oplevelse og resultat af gulv. Vi var i tvivl om, hvad der ville give det bedste resultat i forhold til vores gulve, hvor vi ønskede lyse gulvet. Vi fik nogle anbefalinger, hvor det end...

Rigtig god oplevelse og resultat af gulv. Vi var i tvivl om, hvad der ville give det bedste resultat i forhold til vores gulve, hvor vi ønskede lyse gulvet. Vi fik nogle anbefalinger, hvor det endelige resultat blev præcis som beskrevet.

Under hele processen blev vi informeret om arbejdet og potentielle risici.

Resultatet blev rigtig godt og til en fornuftigt pris. Vi har været rigtig glade for hele forløbet, resultatet og prisen.

Læs mere

Jesper h, 06 nov, 2023

Vi havde et massiv gulv lagt i 60’erne.
Vi havde kontakt med anden gulvsliber, der ikke mente at gulvet kunne reddes.
Men Floortec var friske på opgaven, og det står knivskarpt som lovet!
Varmeste anbefaling, til en god håndværker der kan sit kram!

Andreas Nielsen, 30 jul, 2023

Jeg fik slebet og ordnet mine gulve. Jeg er virkelig glad for resultatet og kan kun anbefale at bruge Floor Tec.

Sofie skøtte kaalund, 23 jul, 2023

Høj klasse. Hurtig og effektiv. Overholder aftaler, og leverer et super godt stykke arbejde.

Jacob Balling, 30 apr, 2023

Mega god oplevelse.
Konstruktiv og god til at finde løsninger.
Yderst fleksibel, og et godt resultat.

DANSKE ANDELSKASSERS BANK A/S, 17 apr, 2023

Sanding was very good. While oiling they rushed a bit and missed a few places around the corners of the terrace and colored my house wall as well as the terrace’s fence

Marten M., 12 apr, 2023

Vi er utrolig tilfredse med slibning og lakering af vores gulve. Venlige, opmærksomme og hjælpsomme håndværkere, Emil og Niklas. De måtte arbejde ekstra hårdt på en trappe med fernis på tri...
Vi er utrolig tilfredse med slibning og lakering af vores gulve. Venlige, opmærksomme og hjælpsomme håndværkere, Emil og Niklas. De måtte arbejde ekstra hårdt på en trappe med fernis på trinene, og gjorde det uden brok og til den aftalte pris. Kommer til aftalt tid, laver et godt stykke arbejde, og er behagelige at have i huset. Kan kun anbefale!
Læs mere

Caroline Wenzelsen, 09 mar, 2023

Alt ialt et fint stykke arbejde

Preben Bjernemose, 01 mar, 2023

Venlige og professionelle hele vejen igennem. Rådgiver og spørger ind til vores ønsker undervejs. Virkelig behagelige at have i huset :-)

Caroline Hesselberg Wenzelsen, 26 feb, 2023

Rigtig godt håndværk, Høflige og rar menesker

Philip Dam , 23 feb, 2023

Nemt og hurtigt at få et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til at få ordnet gulvet. De kom på aftalt tidspunkt og efter at have set på gulvene ændrede vi lidt på planen, da de fandt en bedre ...
Nemt og hurtigt at få et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til at få ordnet gulvet. De kom på aftalt tidspunkt og efter at have set på gulvene ændrede vi lidt på planen, da de fandt en bedre løsning end vi havde bedt om tilbud på. Gulvene er blevet super flotte og vi er rigtig tilfredse. Klart anbefalelsesværdigt!
Læs mere

Britt Videbæk Fredsgaard, 20 feb, 2023

Nemt og hurtigt at få et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til at få ordnet gulvet.
De kom på aftalt tidspunkt og efter at have set på gulvene ændrede vi lidt på planen, da de fandt en bedre ...

Nemt og hurtigt at få et tilbud og vi fandt hurtigt en dag til at få ordnet gulvet.
De kom på aftalt tidspunkt og efter at have set på gulvene ændrede vi lidt på planen, da de fandt en bedre løsning end vi havde bedt om tilbud på.
Gulvene er blevet super flotte og vi er rigtig tilfredse. Klart anbefalelsesværdigt!

Læs mere

Britt Videbæk Fredsgaard, 20 feb, 2023

Overordnet godt stykke arbejde. Som altid, var der nogle småting, men disse blev hurtigt udbedret. Samlet set 4/5 stjerner. Den sidste stjerne havde været udløst, hvis leverancen havde været 100% fejlfri. Kommunikation og service var helt i top.

Ronni B Madsen, 20 feb, 2023

Overordnet godt stykke arbejde. Som altid, var der nogle småting, men disse blev hurtigt udbedret. Samlet set 4/5 stjerner. Den sidste stjerne havde været udløst, hvis leverancen havde været 100% fejlfri. Kommunikation og service var helt i top.

Ronni Blicher Madsen, 20 feb, 2023

Afslibning og lakering af gulv i køkken/ alrum. Hurtig ekspedition, ringede og lavede aftale tirsdag, Nicklas kom mandagen efter. Rigtig fint arbejde, gulvet er som nyt. Kan anbefales.

Vibeke Villadsen, 01 feb, 2023

Floor Tec Gulvafslibning har været og ordne vores gulve - nedslibning med efterfølgende matlakering - og vi er så tilfredse med resultatet🌟 Vi har følt os i de bedste hænder, og rådgivning...
Floor Tec Gulvafslibning har været og ordne vores gulve - nedslibning med efterfølgende matlakering - og vi er så tilfredse med resultatet🌟 Vi har følt os i de bedste hænder, og rådgivningen har været i top fra start til slut. Så mangler I en gulvsliber/behandler, kan vi varmt anbefale Floor Tec Gulvafslibning.
Læs mere

Troels, 27 jan, 2023

Floor Tec Gulvafslibning har været og ordne vores gulve - nedslibning med efterfølgende matlakering - og vi er så tilfredse med resultatet Vi har følt os i de bedste hænder, og rådgivningen h...

Floor Tec Gulvafslibning har været og ordne vores gulve - nedslibning med efterfølgende matlakering - og vi er så tilfredse med resultatet Vi har følt os i de bedste hænder, og rådgivningen har været i top fra start til slut. Så mangler I en gulvsliber/behandler, kan vi varmt anbefale Floor Tec Gulvafslibning.

Læs mere

Troels Toft Sørensen, 27 jan, 2023

Vi er SÅ tilfredse med resultatet! Emil og Niklas har slebet & lakeret vores gulve i stueetagen + trapper. De to er befriende professionelle håndværkere, der kommer når de lover, stiller releva...
Vi er SÅ tilfredse med resultatet! Emil og Niklas har slebet & lakeret vores gulve i stueetagen + trapper. De to er befriende professionelle håndværkere, der kommer når de lover, stiller relevante spørgsmål til vores ønsker undervejs og rydder op efter sig. Og så er de høflige og hyggelige at have i huset. Også al kommunikation med FloorTec op til udførelsen var klar og effektiv. Kan varmt anbefale FloorTec!
Læs mere

Caroline W., 19 jan, 2023

Hurtig aftale og god udførelse. Et flot gulv til en okay pris

Jytte Wendelboe, 14 jan, 2023

Fuld tilfredshed med alt og har fået flot gulv

Jytte Wendelboe, 13 jan, 2023

Arbejde udført som aftalt og til aftalt pris, med en virkelig god service

Torben, 08 jan, 2023

Arbejdet udført som aftalt og til aftalt pris, virkelig god service og rådgivning

Torben Søndergaard, 08 jan, 2023

Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Meget god service. Jeg fik råd og vejledning med på vejen og resultatet blev super fint. Fik afhøvlet gulve og trappe. Det er så flot!!

Charlotte B., 07 jan, 2023

Jeg har været rigtig glad for hele processen! Alle aftaler blev holdt til punkt og prikke og resultatet var super fint! Det er tydelig at der bliver gået op i at levere et godt arbejde og jeg har fået gode råd og vejledning med på vejen som jeg har sat stor pris på!

Charlotte Bender, 07 jan, 2023

Super prof, hurtig effektiv og flot resultat . Så glade for at det blev dem vi valgte .

Laila de Feuth, 19 dec, 2022

Floor Tec får helt klart vores anmeldelse og vi bruger dem gerne igen næste gang vores parketgulv skal slibes. De kom som aftalt og udførte arbejdet hurtigt og godt. De kom med en god vejledning...
Floor Tec får helt klart vores anmeldelse og vi bruger dem gerne igen næste gang vores parketgulv skal slibes. De kom som aftalt og udførte arbejdet hurtigt og godt. De kom med en god vejledning til, hvordan gulvet skal behandles og vi fik også forskellige plejemidler med til det. Super god service!
Læs mere

Kunde, 02 dec, 2022

Jeg har fået afhøvlet en trappe hvor der sad masser af gamle fernis …..Jonas har lavet et mega godt stkykke Arb …og trappen er blevet super flot …

Birgitte Fibiger, 30 nov, 2022

Har fået afhøvlet en trappe ,ringede onsdag og mandag kom en ung mand Jonas ….
Mega flot arbejde han har lavet ….,kan kun anbefale dem ….

Birgitte Ahrenkiel, 30 nov, 2022

Floor Tec har leveret et supergodt arbejde - smukke lyse og glatte gulve. Og så er Niclas og Jonas søde og nemme at samarbejde med. Holder alle aftaler, giver god rådgivning og besvarer tålmodi...
Floor Tec har leveret et supergodt arbejde - smukke lyse og glatte gulve. Og så er Niclas og Jonas søde og nemme at samarbejde med. Holder alle aftaler, giver god rådgivning og besvarer tålmodigt alle spørgsmål. Alt gik efter planen, da de sleb og behandlede gulvene i hele lejligheden. De fleste af rummene fik lud og hvid sæbe, og resten fik hvid lak. Resultatet er flot, og vi er meget glade og tilfredse.
Læs mere

Julie Stahlschmidt, 28 nov, 2022

Floor Tec har leveret et rigtig flot stykke arbejde: smukke lyse og glatte gulve i hele vores lejlighed. Det var også en god oplevelse at samarbejde med Niclas og Jonas. De overholdt alle aftaler...

Floor Tec har leveret et rigtig flot stykke arbejde: smukke lyse og glatte gulve i hele vores lejlighed. Det var også en god oplevelse at samarbejde med Niclas og Jonas. De overholdt alle aftaler, gav god rådgivning og besvarede tålmodigt alle vores spørgsmål. Vi kan kun give dem vores bedste anbefalinger.

Læs mere

Julie Stahlschmidt, 28 nov, 2022

Hurtig til at komme, superflotte gulve som ser næsten nye ud selvom de er fra 1968, meget lidt støv og gode til at informere undervejs i processen. Virkeligt nemt og godt forløb.

Anne Christiansen, 18 nov, 2022

En meget kompetent, hjælpsom og imødekommende håndværker . Super flot resultat

Mariann kaster, 15 nov, 2022

Superflot resultat og venlig betjening. Floor Tec har slebet og behandlet trægulvene i vores lejlighed. Gulvene var meget trætte efter, at der har boet unge mennesker i lejligheden i 8 år. Efter behandlingen er gulvene igen som nye. Hermed de allerbedste anbefalinger af Floor Tec. mvh Anne-Marie

anne-marie helms, 28 okt, 2022

Jeg har kun ros at give Floor Tec Gulvafslibning. Fra allerførste samtale har kommunikation, service og kunden i fokus været omdrejningspunktet. Opgaven lød på at slibe et ældre gulv og lakere...

Jeg har kun ros at give Floor Tec Gulvafslibning. Fra allerførste samtale har kommunikation, service og kunden i fokus været omdrejningspunktet. Opgaven lød på at slibe et ældre gulv og lakere det, og Floor Tec Gulvafslibning har været helt tydelige omkring, at noget måske ikke ville lykkes på grund af standen på gulvet. Bl.a en vandskade ved terrassedøren, der havde fået mit gamle gulv til at bule op og slippe i limen. Det er lykkedes at få et meget flot resultat, og vandskaden kan ikke ses mere. Mit slidte og trætte gulv har fået nyt liv.
Fleksibilitet, godt håndværk, servicemindede og effektivitet kan bedst beskrive Floor Tec Gulvafslibning.

Læs mere

Helle Knudsen, 22 okt, 2022

Super flinke. Kom og kiggede på opgaven ,og kom med pris med det samme. Pris var ok. Kom næste dag og lavede opgaven.

Erik Rasmussen, 15 okt, 2022

Super flinke. Kom og kiggede på opgaven,kom med et tilbud med det samme. Aftalte pris kom dagen efter....👍

Erik Rasmussen, 15 okt, 2022

Professionelt arbejde samt service

Dennis Nielsen, 30 sep, 2022

Super godt arbejde. Kan kun anbefale det her firma.

kunde, 24 sep, 2022

👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

susanne skødt, 18 sep, 2022

Flot slibning, god kontakt og lynhurtig udførsel af arbejdet

Susanne Skødt, 17 sep, 2022

Floor Tec udførte opgaven hurtigt og til en god pris. Resultatet er desuden fremragende.

Mads Rydahl Hollænder, 09 sep, 2022

Kompetent og charmerende service! Bedste anbefalinger herfra.

Troels Bech, 26 aug, 2022

Kompetent og charmerende service!
Bedste anbefalinger herfra.

Troels Bech, 26 aug, 2022

Rigtig godt stykke arbejde og super flinke gulvslibere!👏🏽 Min mors stue på 50 kvadratmeter trængte til en god omgang gulvslibning, og vi er mere end tilfredse med det fine stykke arbejde samt service!

Arikan, 21 aug, 2022

God kontakt med håndværker. Hr leveret en fornuftigt stykke arbejde, og har været hjælpsom i forbindelse med spørgsmål om vedligeholdelse af gulv. Alt i alt en god oplevelse.

Jan Christiansen, 19 aug, 2022

Sjældent har jeg oplevet så god service og hjælpsomhed. Floor Tec Gulvafslibning er et proffesionelt firma der holder aftaler, yder usædvanlig god service og levere et flot resultat til aftalt pris. Kan klart anbefales andre

Anna-Grethe Lisbjerg, 17 aug, 2022

Super hurtig service, flink, og god sparring. Afslutning omkring kantliste i gulvet kunne have været lavet pænere, men alt i alt tilfreds.

Johannes H., 27 maj, 2022

God betjening og venlig lydhørende for opgaven og en ekstra opgave til en god pris

Eva L., 15 feb, 2022

Ordholdende. Kom til tiden. God kommunikation. Flot udført arbejde.

Susanne K., 10 nov, 2021

FloorTec var meget professionel fra start til slut. Super håndtering fra 3byggetilbud også. Denne kombination kan kun anbefales på det varmeste. /Rune

Rune H., 08 okt, 2021

Vi er rigtig glade for resultatet.

Suzanne T., 09 aug, 2021

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du Floor Tec Gulvafslibning ApS

Send en forespørgsel til Floor Tec Gulvafslibning ApS