Få 3 tilbud
Sektion For håndværkere

“Jeg anbefaler jævnligt 3byggetilbud.dk til andre”

Claus Kjellstrøm, ejer af MK VVS & Teknik ApS, har været en del af 3byggetilbud.dk i knap 4 år og er rigtig glad for dét og hans personlige konsulent, Peter, der sender en masse kunder MK VVS & Teknik ApS’ vej. Alene på to og en halv måned har Peter sendt hele 70 kunder i Claus Kjellstrøms retning – og der er derfor nok at se til for MK VVS & Teknik ApS’ erfarne VVS’ere.

Et opkald tilbage i 2020 blev starten på et længere samarbejde mellem MK VVS & Teknik ApS og 3byggetilbud.dk – et samarbejde, der stadig kører på skinner. Claus Kjellstrøm etablerede i 2020 MK VVS & Teknik ApS og omtrent tre måneder senere samme år ringede telefonen, og i røret var Peter, der arbejder hos 3byggetilbud.dk. Peter forklarede om konceptet bag 3byggetilbud.dk, der tiltalte Claus Kjellstrøm.

“Peter ringede til mig, lige i perioden, jeg ansatte min første mand, i, og vi blev enige om at give det et skud. Vi har faktisk haft stor succes med det lige siden. Vi har været glade for at bruge det lige fra start af. Jeg synes det er en fin måde at udvide sin kundegruppe på. Det er et hårdt marked i forvejen og der er kon-kollegaer nok, så det var en nem måde for os at tilgå kunderne på,” forklarer VVS-eksperten.

Sådan blev et opkald starten på et samarbejde mellem MK VVS & Teknik ApS og 3byggetilbud.dk, der kører på 4. år.

Det var som sagt tilbage i 2020, at Claus Kjellstrøm etablerede MK VVS & Teknik ApS – og han har ikke set sig tilbage siden. Flere ansatte er nemlig kommet til, og firmaet har i dag et hav af glade kunder bag sig. VVS-firmaet, der har adresse i Otterup, men hjælper kunder på hele Fyn, gør sig meget i renoveringer af badeværelser, husrenoveringer samt klassisk VVS-arbejde – og firmaets ansatte er utrolig dygtige til deres arbejde. Derfor er firmaets konsulent, Peter, helt tryg ved at sende opgaver firmaets vej.

Claus Kjellstrøm, ejer af MK VVS & Teknik ApS

3byggetilbud.dk skaber værdi

Det er nu snart 4 år siden, at MK VVS & Teknik ApS blev tilknyttet 3byggetilbud.dks netværk, og i al den tid har Claus Kjellstrøm haft Peter tilknyttet som sin konsulent. Man får nemlig en tilknyttet en personlig konsulent, når man er bruger af 3byggetilbud.dk. Og gennem årene har Claus Kjellstrøm og Peter lært hinanden godt at kende. Det betyder, at Peter har helt styr på, hvilke typer opgaver, der tiltaler Claus Kjellstrøm og de ansatte.

“Peter har ret godt styr på, hvilke typer opgaver, vi gerne vil tage, og hvilke typer, vi helst ikke tager. Vi tager som regel imod det meste, men for eksempel varmepumper gør vi os ikke i.”

Og det ved deres konsulent Peter. I stedet tager MK VVS & Teknik ApS sig af rigtig mange renoveringer af badeværelser samt klassisk VVS-arbejde. Claus Kjellstrøm fortæller:

“Badeværelser er nok noget af det, vi gør os mest i. Her er tale om hele renoveringer. Det er også dem, jeg synes vi er gode til. Vi har nogle gode samarbejdspartnere. Husrenoveringer gør vi os også meget i som totalentrepriser. Så der er både murer, maler, elektriker osv. med. Men vi gør os i stort set alt indenfor VVS, så også tilslutninger af vaskemaskiner osv.”

Og for Claus Kjellstrøm fungerer det rigtig fint, at det er en personlig tilknyttet konsulent, der ringer med opgaverne til ham.

“Det er rart, at det er en, man kender. Peter og jeg har talt en del røverhistorier sammen efterhånden, så jeg føler vi kender hinanden.”

Useriøse kunder er ikke et problem hos MK VVS & Teknik ApS

Et problem, som flere i håndværkerbranchen kender til, er useriøse kunder, der faktisk ikke er helt så klar til at igangsætte deres renoveringsopgave, som de ellers først giver udtryk for. Men det problem har MK VVS & Teknik ApS ikke – dels takket være screeningsprocessen af kunder hos 3byggetilbud.dk, dels takket være Claus Kjellstrøms evne til at spotte, når kunden er useriøs.

“Jeg synes, at dem, der sidder og modtager opgaver inde ved jer, er ret gode til at screene de useriøse af dem fra. Der kommer fra tid til anden nogen af dem igennem, men der kan jeg som regel både høre og se, når jeg kommer ud, om de er seriøse omkring det. Og så kan vi ret hurtigt spotte, når vi kommer ud til en totalrenovering af et badeværelse, at de har en ide om, at det kan klares til 35.000 kr. Men der kan jo allerede der stoppe dem og forklare, at det ikke er muligt. Men alt i alt synes jeg ikke, at der er mange af dem, der er useriøse,” forklarer Claus Kjellstrøm.

Et problem, som Claus Kjellstrøm dog kæmper med, er at kunderne ikke vender retur, fordi de endnu ikke har truffet en beslutning.

“Vi kæmper lidt med, at kunderne ikke vender retur. Vi afventer at høre retur fra en del kunder, som vi ellers har kontaktet. Og beslutter de sig alle for at vende tilbage på samme tid, får vi rigtig meget at se til,” forklarer Claus Kjellstrøm.

Dette problem ses ikke kun hos 3byggetilbud.dk, men ligeledes udenom 3byggetilbud.dk. Men hos 3byggetilbud.dk er man problematikken bekendt og arbejder på at få flere kunder til at vende retur, bl.a. ved at sende reminder-mails ud, der opfordrer kunderne til at melde ind deres valg af håndværker.

Appen – en kærkommen hjælp

For ikke længe siden lancerede 3byggetilbud.dk appen 3byggetilbud.dk PRO. Appen var efterspurgt af mange af firmer, herunder MK VVS & Teknik ApS – og 3byggetilbud.dk har lyttet og sendte i slut 2023 appen ud, der gør det lettere for firmaer som MK VVS & Teknik ApS at håndtere de mange opgaver. Og den er Claus Kjellstrøm rigtig glad for.

“Jeg har efterlyst appen i flere år, så det er dejligt, at den er kommet. Og jeg er rigtig glad for den. Det var et stort problem for os, når vi var ude i marken hele tiden. Det er meget nemmere nu med appen, for der har vi alle informationer på os hele tiden,” fortæller Claus Kjellstrøm og tilføjer, at han snart bruger appen i samme grad, som han bruger Facebook.

VVS-eksperten forklarer, at appen har gjort håndteringen af opgaver langt lettere.

“Det er supernemt, nu man har appen. For tit er det sent om aftenen, at en kunde mailer tilbage, og der er det bare rigtigt nemt, at man via appen lige kan gå ind og markere af, om opgaven er vundet eller tabt. På den måde slipper man for at skulle huske det til dagen efter. Jeg må erkende, at jeg tit har glemt det dagen efter, når man endelig sidder foran computeren. Men nu kan man nemt lige klare det via appen,” forklarer Claus Kjellstrøm.

3byggetilbud.dk skaber værdi i form af kunder i butikken

I dag har MK VVS & Teknik ApS 6 mand ansat – 6 mand, der alle har masser at se til. Det skyldes til dels 3byggetilbud.dk. Claus Kjellstrøm fortæller, at siden 2. januar 2024 til midt marts 2024 har Peter sendt hele 72 opgaver til dem. Men en opgave er ikke vundet hjem, blot fordi den tildeles til ens firma – der er nemlig op til 3 firmaer, der byder på den. Men det synes Claus Kjellstrøm er rimeligt.

“Vi ved jo alle, at vi er i konkurrence i forvejen – det er vi jo også under normale omstændigheder. Her spiller alle bare med åbne kort. Vi ved, at vi er i konkurrence med to andre, når vi giver pris, og det synes jeg egentlig er fair,” forklarer Claus Kjellstrøm.

VVS-eksperten forklarer, at 3byggetilbud.dk skaber stor værdi, fordi MK VVS & Teknik ApS får mange af sine kunder herigennem. 

“Vi får utrolig mange kunder den vej igennem. Også gentagne kunder som måske har været i 3byggetilbud i første omgang og så efterfølgende kommer vi der som fast håndværker bagefter.”

Derfor tøver Claus Kjellstrøm heller ikke med at anbefale 3byggetilbud.dk til andre. Faktisk gør han det regelmæssigt, simpelthen fordi 3byggetilbud.dk fungerer for ham.

MK VVS & Teknik ApS gør op med det gængse håndværker-ry

Men, men, men: Selvom der kun er tre om buddet, skal opgaven stadig vindes hjem. Dét er Claus Kjellstrøm rigtig god til. Opskriften ligger i at gøre sig umage, forklarer VVS-eksperten, der fortæller, at han prioriterer ordentlig tydelig kommunikation fra start til slut og leverer kvalitet – altid.

“Vores værdier er klar og tydelig kommunikation. Hele min ide med MK VVS & Teknik ApS var egentlig at modbevise det her rygte, som håndværkere uanset fag, har. Det her rygte om, at håndværkere er nogle grisebasser, der bare kommer og går som det passer dem og ikke holder aftaler – ting i den dur. Jeg vil gerne være det stik modsatte. Sådan er jeg som person, men jeg vil gerne bevise, at det kan lade sig gøre som håndværker,” forklarer Claus Kjellstrøm og tilføjer:

“Vi støvsuger altid, når vi er færdige og også gerne en meter mere fra det sted, vi arbejder. Og vi tørrer altid lige af efter os selv. Vi holder vores aftaler, kommer til tiden – og skulle det ske, at vi ikke kan komme lige på det aftalte tidspunkt, så ringer vi lige. Og jeg tror, at dét er noget af det, der hjælper. Håndværkere har et rigtigt dårligt ry generelt. Og det er det, vi gerne vil gøre op med.”

Er du vores næste håndværker?

Vi indgår altid aftaler efter geografiske områder, så vi sammen kan finde den løsning, der passer til dit firmas kapacitet.

Skriv en kommentar til artiklen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *