Få 3 tilbud

Infografikker fra 3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk udgiver løbende infografikker om varierende emner. Infografikkerne omhandler alt fra håndværkerfradraget til klagemuligheder i forbindelse med byggeri. Infografikkerne er samlet i denne oversigt.


3byggetilbud.dk’s infografikker er udviklet med hensigt om at samle informationer om komplekse emner og præsentere dem i en overskuelig fremstilling. Infografikkerne er skabt for, at man kan få et samlet overblik over et indviklet emne ved hjælp af visualiseringer og mindre tekst.

3byggetilbud.dk’s infografikker bygger altid på dokumenteret information. Efter længere tids research bliver infografikerne sendt til eksterne kilder, som eksempelvis fagmænd i ministerier, eller advokater med stor viden inden for området, der kan hjælpe os med at verificere indholdet, således at vi har korrekt information med i infografikken. Infografikkerne bliver løbende opdateret og korrigeret, hvis der er ny viden på området eller ændringer i regler og lovgivning.

Oversigt: infografikker fra 3byggetilbud.dk

Håndværkerfradraget forklaret

Her får du et komplet overblik over håndværkerfradraget 2021 og 2022. Denne side forklarer, hvor meget du kan spare med fradraget, hvilke ydelser du kan få fradrag for, og hvordan du indberetter dit håndværkerfradrag. Du kan også få et historisk og politisk overblik over fradragsordningens levetid.


Sådan klager du over en håndværker

Denne grafik er udarbejdet for dig, som af den ene eller anden grund har brug for at klage over en håndværker. Med infografikken får du overblik over klageprocesser, ankenævn, brancheorganisationer, garantiordninger , forældelsesfrister og gode råd inden du starter en klageproces.


Guide: Når du skal igang med håndværkerarbejde

Den ultimative guide, når du skal i gang med håndværkerarbejde

I denne guide får du alt den viden og de råd du skal bruge, når du skal have bygget eller renovere din bolig. Guiden er både for dig, der skal lave et større byggeprojekt og for dig, som skal have udført en mindre opgave af en håndværker. I guiden kan du blive klogere på forberedelse af et byggeprojekt, byggetilladelser, finansiering, valg af håndværker, eller få konkrete råd til, hvordan du indgår en god aftale med håndværkeren.


Infografik: Forstå alt om radon

Infografikken om radon giver dig et samlet overblik over radon. Her kan du blive klogere på, hvorfor radon er farligt, hvordan du tjekker for radon, og ikke mindst hvordan du beskytter boligen for radon. Du kan også læse om hvilke boligtyper, der ofte har problemer med radon og hvor du kan finde radon.


Vedligeholdelseskalenderen 2018

Vedligeholdelseskalenderen giver dig en oversigt over forskellige former for vedligeholdelse, som huset har brug for. Med kalenderen har du mulighed for i god tid at planlægge og prioritere vedligeholdelsesopgaver på boligen. Nogle af opgaverne i kalenderen skal udføres af professionelle fagmænd, mens andre er gør-det-selv arbejde.


Erhvervsuddannelser

Erhvervsuddannelsesreformen forklaret

I denne infografik kan du få et overblik over erhvervsuddannelsesreformen, som blev vedtaget i 2014. Af grafikken fremgår det, hvad målet med den nye erhvervsuddannelsesreform er, struktur og opbygning på erhvervsuddannelserne og hvordan erhvervsuddannelsesreformer har ændret sig historisk set.


Håndværkeruddannelser

Håndværkeruddannelser 2019

Skal du til at vælge uddannelse, og har du lyst til at arbejde med dine hænder og lære ude i det rigtige erhvervsliv, mens du tjener penge, så er en håndværkeruddannelse måske noget for dig. Der er utallige muligheder, uanset om du interesserer dig for mekanik, værktøj eller maskiner. Læs med her i grafikken og få det helt store og samlede overblik over dine muligheder for at få en håndværkeruddannelse.