Få 3 tilbud

Erfaren tagdækning med sans for detaljerne

Med Skelby Tagdæknings mange års erfaring, sans for detaljerne og gode rådgivning, er du sikret i når du skal have udført dit tagprojekt. Som specialist hjælper vi dig trygt igennem processen.

Vi er eksperter i komplet tagpaparbejde. Tagpap har mange gode egenskaber, så står du og mangler en tagløsning, kan vi hos Skelby Tagdækning hjælpe.

Specialist i tagpap

Hos Skelby Tagdækning er vores speciale at arbejde med tagpap. Vi har ekspertisen og erfaringen til at udføre opgaver af enhver størrelse og kompleksitet inden for denne tagtype. Vores fokus ligger på at levere et kvalitetsresultat, der holder i mange år fremover.

Vi rådgiver og vejleder dig altid, så du bliver guidet sikkert gennem hele processen. Der er nemlig en række overvejelser, man skal gøre sig, hvis man vil have lagt tagpap. Jeg, Michael Kjær Jakobsen, indehaver af Skelby Tagdækning anbefaler foruden at tage stilling til farvevalget, at man også har sæsonen in mente, når man skal have lagt tagpap. For selvom det er muligt at lægge tagpap året rundt, kan regnvejr besværliggøre processen. Det er nemlig svært at svejse tagpappen i regnvejr, og underlaget skal altid være tørt. Vi anbefaler desuden også, at man får tømt tagrenden om efteråret og foråret, så man undgår tilstoppede tagrender, der kan påvirke tagets holdbarhed.

Tagdækning til både privat og erhverv 

Vi betjener både private og erhvervskunder på hele Sjælland. Uanset om du skal have lagt nyt tag på dit hus eller renoveret taget hos din virksomhed, står vi klar til at hjælpe. Vores ekspertise og fleksibilitet gør, at vi kan håndtere enhver type tagopgave.

Hvor end tagpappet skal lægges, er det en god ide at få en professionel til at udføre opgaven. Det er nemlig ikke helt ufarligt at brænde tagpap på taget, da der kommer store flammer, som kan forårsage brandskader, hvis ikke man har erfaring med at bruge en håndbrænder. Derudover kan det være svært at få lagt banerne af tagpap helt lige og al forarbejde og udførelse kræver også øvelse. Derfor kan du få Skelby Tagdækning til at varetage din opgave og få et professionelt udført stykke arbejde og et flot resultat.

Farvevalget

Vi rådgiver og vejleder altid vores kunder og får dig guidet dig godt gennem hele processen, også når det kommer til farvevalg. Tagpap findes nemlig i farverne:

 • Hvid
 • Teglrød
 • Grøn
 • Sort
 • Lys grå

Det er også muligt at får andre farver, men det vil kræve en stor ordre. Alt det, står vi klar til at hjælpe og rådgive med.

Vores kerneværdier

 • Den gode kontakt med kunden:
  Vi lægger stor vægt på at have en åben og transparent kommunikation med vores kunder. Vi lytter til dine ønsker og behov og sørger for at holde dig opdateret under hele processen. Vores mål er at sikre, at du er tilfreds med resultatet.
 • Ordentligt udførelse i arbejdet:
  Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi arbejder omhyggeligt og præcist for at sikre, at dit tagprojekt bliver udført ordentligt. Vi er ikke bange for at bruge den ekstra tid, der kræves for at opnå det bedste resultat.
 • Aftaler er aftaler:
  Hos Skelby Tagdækning holder vi det, vi lover. En aftale er en aftale, og vi overholder altid vores deadlines og leverer til tiden. Vi sætter en ære i at være pålidelige, og at vi er til at stole på.

Dit projekt er i trygge hænder hos Skelby Tagdækning

Skal du i gang med et tagprojekt, eller overvejer du at få taget udskiftet? Så står Skelby Tagdækning klar til at hjælpe dig! Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at kontakte os på 60 18 13 02 eller kontaktknapperne her under.