Nordjysk Husbyg ApS

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nordjysk Husbyg ApS

Nordjysk Husbyg ApS 

Hos Nordjysk Husbyg ApS er vi beliggende i Aabybro, men varetager opgaver i hele Nordjylland og omegn. Vores mange års erfaring betyder, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan løse. Hvad enten det drejer sig om en ny dør eller et nyt hus, så er vi de rigtige mænd til opgaven. Vi udfører opgaver for både private, boligforeninger og erhverv.

Kvalitet til tiden

Vi kan godt lide at levere et stykke arbejde, som vi selv er stolte af. Der er en kæmpe tilfredsstillelse i at gøre sig umage, hvad enten opgaven er stor eller lille. Umagen består i alt fra udarbejdelsen af tilbuddet til udførelsen og aflevering til den aftale tid. Hos Nordjysk Husbyg ApS er en aftale nemlig en aftale. Kvaliteten kommer også til udtryk i vores valg af fornuftige materialer og udførelse, som altid er i overensstemmelse med byggereglementet. Vi er to jyske tømrermestre, der sætter en ære i at tage ansvar for de ting, vi laver. Derfor er en opgave aldrig slut, førend I er tilfredse med slutresultatet.

Kundens behov kommer i første række

Hos Nordjysk Husbyg ApS vægter vi vores kunder højt. Vi forsøger altid at levere en service og rådgivning i øjenhøjde med vores kunder. Det betyder, at I kan forvente nogle tømrere, der er lydhøre for særlige ønsker og idéer. Vi giver naturligvis altid vores besyv med på vejen og udnytter vores ekspertise, således at byggeopgaven bliver løst på bedste vis. Det er altafgørende for os, at I er tilfredse med vores arbejde. Vi er nemlig ikke i tvivl om, hvor stor betydning I har, når det kommer til mund-til-mund-markedsføring.

Vi udfører:
  • Tagarbejde
  • Vinduesudskiftning
  • Nybyg
  • Renovering
  • Diverse mindre tømreropgaver

Klik på kontakt-knappen øverst, hvis I mangler nogle erfarne og jordnære tømrermestre. Vi er parat til at give et uforpligtende tilbud med på vejen.
Vi udfører opgaver i brancherne:
Tagentrepriser
Døre
Vinduer
Tømrerfirmaer
Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Ambassadør 2019
Kontakt os her
Peter Møller Partner
20 94 ** **
[email protected]***.com
Nordjysk Husbyg ApS Falkevej 7 9440 Aabybro
CVR: 38864084
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Nordjysk Husbyg ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Nordjysk Husbyg ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu