Nordjysk Husbyg ApS

To-mands virksomhed ved Peter Møller Thomsen og Daniel Sheldon. Vi udfører alt indenfor tømrer/snedker arbejde såsom: Nybyg, Renovering, Tag, Vinduer/Døre

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Nordjysk Husbyg ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Nordjysk Husbyg ApS

Hos Nordjysk Husbyg ApS er vi beliggende i Aabybro, men varetager opgaver i hele Nordjylland og omegn. Vores mange års erfaring betyder, at der ikke er en opgave, som vi ikke kan løse. Hvad enten det drejer sig om en ny dør eller et nyt hus, så er vi de rigtige mænd til opgaven. Vi udfører opgaver for både private, boligforeninger og erhverv.

Kvalitet til tiden

Vi kan godt lide at levere et stykke arbejde, som vi selv er stolte af. Der er en kæmpe tilfredsstillelse i at gøre sig umage, hvad enten opgaven er stor eller lille. Umagen består i alt fra udarbejdelsen af tilbuddet til udførelsen og aflevering til den aftale tid. Hos Nordjysk Husbyg ApS er en aftale nemlig en aftale. Kvaliteten kommer også til udtryk i vores valg af fornuftige materialer og udførelse, som altid er i overensstemmelse med byggereglementet. Vi er to jyske tømrermestre, der sætter en ære i at tage ansvar for de ting, vi laver. Derfor er en opgave aldrig slut, førend I er tilfredse med slutresultatet.

Kundens behov kommer i første række

Hos Nordjysk Husbyg ApS vægter vi vores kunder højt. Vi forsøger altid at levere en service og rådgivning i øjenhøjde med vores kunder. Det betyder, at I kan forvente nogle tømrere, der er lydhøre for særlige ønsker og idéer. Vi giver naturligvis altid vores besyv med på vejen og udnytter vores ekspertise, således at byggeopgaven bliver løst på bedste vis. Det er altafgørende for os, at I er tilfredse med vores arbejde. Vi er nemlig ikke i tvivl om, hvor stor betydning I har, når det kommer til mund-til-mund-markedsføring.

Vi udfører:
  • Tagarbejde
  • Vinduesudskiftning
  • Nybyg
  • Renovering
  • Diverse mindre tømreropgaver

Klik på kontakt-knappen øverst, hvis I mangler nogle erfarne og jordnære tømrermestre. Vi er parat til at give et uforpligtende tilbud med på vejen.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Nordjysk Husbyg ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Nordjysk Husbyg ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne Nordjysk Husbyg ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Nordjysk Husbyg ApS

To-mands virksomhed ved Peter Møller Thomsen og Daniel Sheldon. Vi udfører alt indenfor tømrer/snedker arbejde såsom: Nybyg, Renovering, Tag, Vinduer/Døre

Hovedkontor

Falkevej 7
9440 Aabybro

CVR: 38864084

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen