Wedel Installation ApS

Med mere end 20 års erfaring udfører Wedel Installation al el-arbejde i hele Region Hovedstaden og Nordsjælland. Med stort fokus på kvalitet, effektivitet og kundedialog, kan du altid regne til Wedel Installation. Ring for mere.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Wedel Installation ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Wedel Installation ApS

- Service, faglighed og energivenlige løsninger

Med mere end 20 års erfaring i faget udfører Wedel Installation elarbejde i fra Hørsholm til Ishøj. Vores team af dygtige installatører har alle et højt fagligt niveau og sans for god kundeservice. Uanset opgavens størrelse er du derfor garanteret et professionelt resultat af høj kvalitet og en god kundeoplevelse. Med fokus på kompetent rådgivning og energivenlige løsninger tilbyder vi blandt andet:

 • Nye installationer
 • Dørtelefoni og video-overvågning
 • Serviceopgaver
 • Professionel rådgivning
 • Specialister med sans for detaljen

  Vores mange år i faget gør os til specialister i el-opgaver, og vi har løftet mange sager, store som små, for både private, erhverv og boligforeninger. Vi er blandt andet eksperter i dørtelefoni til boligforeninger og kontorbelysning er ligeledes blevet vores niche. Vi er også KNX-certificerede, så intelligente løsninger til kontoret klarer vi også.

  For os er det vigtigt at være opdateret med de nyeste trends i branchen, så vi altid kan tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Vi er fortalere for energioptimerende el-løsninger, som giver besparelser for den enkelte og samtidig er energivenlige. Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan din bolig kan optimeres, så er vi altid klar med professionel vejledning.

  Tæt kontakt med vores kunder

  Hos Wedel Installation er det altid de enkelte montører, der har den direkte kontakt med kunden. Det sikrer en effektiv proces og en tæt dialog, så opgaven med sikkerhed løses som kunden ønsker det. En opgave er nemlig først afsluttet, når kunden er tilfreds og glad for løsningen. Ønsker du et erfarent, kompetent og kundeorienteret elfirma til din næste elektrikeropgave, så er Wedel Installation klar til at hjælpe. Kontakt os ved at trykke på kontakt-knappen her på siden, eller ring til os direkte på tlf.: 31661741. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Referencer

  Wedel Installation ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Virksomhed - El og VVS-arbejde
   København
  • Belysning på kontor
   Hellerup
  • Andelsboligforening - dørtelefoni
   Frederiksberg
  • Forening - Dørtelefoni
   København S
  Kontakt Wedel Installation ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Wedel Installation ApS

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne Wedel Installation ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?