Vig Entreprise ApS

3.6 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Vig Entreprise ApS

Vig Entreprise ApS

- Tryghed, garanti og service

Totalentreprenøren Vig Entreprise holder til i Hellerup, men dækker store dele af Sjælland med vores nytænkende og moderne løsninger. Vi kan løfte ethvert byggeprojekt, og vi er en del af processen lige fra tegning til færdigt resultat. Vig Entreprise har en lang række dygtige og loyale underleverandører – lige fra arkitekter, ingeniører og byggerådgivere til murere, tømrere og malere. Kort fortalt, er det kun fantasien der sætter grænser hos os. 

En allround løsning med professionel rådgivning

Hos Vig Entreprise er ingen opgave for stor eller for lille. Vi kan udføre det hele – og vi tør godt garantere, at opgaven bliver udført til UG. Vi tager nemlig kunden i hånden fra dag ét og sørger for, at alle behov og ønsker bliver opfyldt gennem professionel rådgivning og sparring. Vores arkitekter tildeler herefter kunden nogle tegninger, der ikke er færdige, før kunden er tilfreds – og det samme gælder naturligvis det endelige resultat i den anden ende.

Læn dig tilbage og glæd dig til, at dine ønsker bliver opfyldt

Vig Entreprise vil gerne udfordre håndværkerfaget og optimere kunderejsen. Modsat mange andre leverandører sætter vi os mellem kunden og håndværkerne og sikrer, at udførelse, kvalitet, pris og dokumentation sidder lige i øjet. Vi har udviklet en strømlinet proces, hvor alt det unødvendige er skåret fra, og hvor vi sikrer en effektiv proces, der giver kunden sikkerhed og tryghed.

Fra start til slut har kunden den samme kontaktperson og projektleder, der sørger for, at projektet kommer godt i mål. Kunden skal blot læne sig tilbage og glæde sig til resultatet. Vig Entreprise opfylder nemlig alle de behov, der er forbundet med en renovering – lige fra opbevaring af møbler til tøjvask efter skimmelsvamp. Med andre ord: Vi tager os af alt fra A til Z. 

Få et uforpligtende tilbud!

Vil du gerne læne dig tilbage, og have en garanti for, at dine boligdrømme bliver opfyldt til punkt og prikke uden at skulle røre en finger? Så ring til Vig Entreprise på tlf.: 81 71 83 23 eller brug kontaktknapperne her på siden – så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig sikkert og trygt i mål! 

Vi udfører opgaver i brancherne:
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Vig Entreprise ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Alexander Vig Medejer
81 71 ** **
vigentreprise@***.dk
Vig Entreprise ApS Tuborg Boulevard 12 2900 Hellerup
CVR: 39298430
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Vig Entreprise ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu