Tømrermester Thomas Gøransson ApS

Tømrermester Thomas Gøransson er en traditionel tømrermester, der laver alt fra udskiftning af døre/vinduer og træterrasser til hovedentrepriser på tilbygninger og tagentrepriser. Firmaet dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Tømrermester Thomas Gøransson ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Tømrermester Thomas Gøransson

Tømrermester Thomas Gøransson er et traditionelt tømrerfirma, hvor godt håndværk og faglig stolthed er i højsædet. Jeg, Thomas Gøransson, etablerede min enkeltmandsvirksomhed tilbage i 2002 og har lige siden udført kvalitets tømrerarbejde for både private, erhverv og offentlige kunder. Jeg dækker primært Nordsjælland og Københavnsområdet, men kører gerne på hele Sjælland. Jeg har mange års erfaring i branchen som tømrer, og med mit netværk af dygtige samarbejdspartnere, kan jeg løfte alle slags tømreropgaver - store som små.

Jeg er blandt andet ekspert i:

 • Vinduer og døre
 • Tilbygninger
 • Tagrenoveringer
 • Totalrenoveringer
 • Køkken-renoveringer
 • Tilpasse løsninger til den enkelte
 • En god kundekontakt som det vigtigste

  Hos Tømrermester Thomas Gøransson prioriteres den gode kundekontakt. Jeg gør en dyd ud af at forstå og afstemme forventningerne med kunderne, så jeg kan hjælpe dem godt i mål med deres byggedrømme. På den måde ved kunden, hvad der kommer til at ske og hvad processen indebærer.

  Det er vigtigt med en gennemsigtig byggeproces, så kunden føler sig velinformeret og inddraget i byggeprojekter fra start til slut. Kundetilfredshed er altså alfa og omega for mig, og derfor afslutter jeg ikke en opgave, førend kunden er fuldt ud tilfreds med resultatet!

  Effektivitet og ordenlighed

  Jeg laver aldrig tingene halvt og derfor er du garanteret holdbare løsninger, når du bruger Tømrermester Thomas Gøransson. Ligeledes er du garanteret en effektivt og målrettet indsats gennem hele forløbet. Så søger du en dygtig tømrermestermester, der vægter kvalitet, kundetilfredshed og effektivitet højt er jeg den rette mand til opgaven!

  Ønsker du råd og vejledning til dit næste tømrerprojekt, eller søger du et uforpligtende tilbud på din næste opgave - så er jeg klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen på siden eller giv mig et kald. Jeg ser frem til at høre fra dig!

  Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

  Referencer

  Tømrermester Thomas Gøransson ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Seniorcenter Bakkegården
   Bagsværd
  Kontakt Tømrermester Thomas Gøransson ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Tømrermester Thomas Gøransson ApS

  Hovedkontor

  Sådan anmelder kunderne Tømrermester Thomas Gøransson ApS

  En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Tømrermester Thomas Gøransson ApS

  Tømrermester Thomas Gøransson er en traditionel tømrermester, der laver alt fra udskiftning af døre/vinduer og træterrasser til hovedentrepriser på tilbygninger og tagentrepriser. Firmaet dækker Nordsjælland og Storkøbenhavn. Ring for mere info.

  Hovedkontor

  Bjergagervej 10
  3200 Helsinge

  CVR: 39717271

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen