Tømrermester Teglbjærg ApS

Tømrermester Teglbjærg ApS varetager alle former for tømreropgaver. Alt fra tagprojekter til fodlister udføres med fokus på god kvalitet og en flot finish. Ring gerne for mere info eller et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Tømrermester Teglbjærg ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

Tømrermester Teglbjærg ApS

- Professionelt tømrerarbejde på hele Fyn

Som tømrermester og indehaver af Tømrermester Teglbjærg ApS kører jeg ud på store som små tømreropgaver på hele Fyn. Med et stort smil på læben og værktøjskassen i hånden møder jeg altid kunderne til en god snak om ønsker og forløb. Jeg inddrager kunden fra starten og afslutter først opgaven, når alle er fuldt ud tilfredse med det endelige resultat. Hos Tømrermester Teglbjærg ApS går kvalitet og kundeservice nemlig hånd i hånd, og jeg går ikke på kompromis med nogen af delene.

Solidt håndværk til både private boligejere og erhverv

Jeg har længe haft et ønske om at gå selvstændig i en branche, som jeg brænder for. Det var derfor med stor passion for tømrerfagets teknikker, at jeg grundlagde Tømrermester Teglbjærg ApS. Siden har jeg værnet om det faglige håndværk og de traditionelle tømrerdyder, da mit firma skal være repræsenteret ved god kvalitet - hver gang! Hvad end du skal have udført en mindre tømrerreparation i din private bolig, skal have etableret skillevægge på firmaets kontor eller renoveret i boligforeningen, er Tømrermester Teglbjærg ApS derfor det sikre valg.

Klar med et godt tilbud på din tømreropgave

Hos Tømrermester Teglbjærg ApS får du kvalitet til konkurrencedygtige priser. Du er i trygge hænder fra start til slut, og jeg er altid klar med løbende sparring. Tømrermester Teglbjærg ApS kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Tagentrepriser
  • Vinduer og døre
  • Indendørs tømrerløsninger
  • Store som små tilbygninger
  • Professionel vejledning

Tryk på 'kontakt-knapperne' her på siden eller ring direkte til Tømrermester Teglbjærg ApS på tlf.: 2980 1201, så vender jeg hurtigt retur med et uforpligtende tilbud på din tømreropgave.

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt Tømrermester Teglbjærg ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du Tømrermester Teglbjærg ApS

Hovedkontor

Sådan anmelder kunderne Tømrermester Teglbjærg ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrermester Teglbjærg ApS

Tømrermester Teglbjærg ApS varetager alle former for tømreropgaver. Alt fra tagprojekter til fodlister udføres med fokus på god kvalitet og en flot finish. Ring gerne for mere info eller et uforpligtende tilbud på dit næste tømrerprojekt.

Hovedkontor

Dømmestrupvej 71
5792 Årslev

CVR: 39933276

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen