Tømrer Anders Kalek

4.3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Tømrer Anders Kalek

Tømrer Anders Kalek

Vi er hos Tømrer Anders Kalek en fagligt stærk og top professionel tømrervirksomhed med 6 medarbejder, der har base i Jyderup. Vi kører ud med vores håndværk i alle kroge udenfor Københavnsområdet på Sjællandsøen, og løser opgaver af et meget bredt spekter. Så om du enten står overfor et projekt i privaten, for boligforeningen eller i erhvervskontekst, så har vi en løsning klar. Vi laver alt fra mindre renoveringer som køkkener, til større projekter som nybyggede huse og tilbygninger.

Et flot stykke arbejde

Med over 20 års erfaring som tømrer, kan du være sikker på at fores løsninger altid er kvalitetsrige og stilrigtige. Vi stræber altid efter ikke mindst at levere løsninger fra øverste hylle, men også at gøre det på professionel manér. Så du kan være sikker på, at alt det ikke ligner en byggeplads, når vores medarbejdere rykker ud, og at alt bliver gjort til aftalt pris og tid.

Fokus på dialogen

Formidling og kommunikation er også at finde blandt vores hovedprioriteter i samarbejdet med bygherren. Vi indgår altid i en proces baseret på sparring med bygherren, for at forstå ønsker og tanker bedst muligt, og samtidig bidrage med vores erfaring og ekspertlige viden. Så du kan være sikker på, at du er i trykke hænder gennem hele projektet, og at du bliver inddraget til at alt sidder lige i skabet.

Kontakt os

Vi er hos Tømrer Anders Kalek altså en pålidelige, erfaren og professionel arbejdskraft, som du kan føle dig helt sikker med fra start til slut. Vi er til at fange på telefonen 2010 5646, eller på sidens tilknyttede kontaktknapper. Vi glæder os meget til at høre, hvordan vi kan hjælpe med dit projekt.

Kontakt os her
Anders Kalek Indehaver
20 10 ** **
[email protected]***.com
Tømrer Anders Kalek Parcelvej 6 4450 Jyderup
CVR: 27224512
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Tømrer Anders Kalek senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Tømrer Anders Kalek
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu