Byggematadoren

4.5 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Byggematadoren

Byggematadoren 

- din håndværker til det hele

Med Byggematadoren på opgaven får du som kunde en kontakt til hele dit projekt. Og hvad enten det er den lille mureropgave eller totalentreprisen, så kan vi hjælpe dig.

Vi ligger i Valby, men dækker hele Storkøbenhavn, og hjælper både private, erhverv og boligforeninger. Vi er særligt kompetente til at arbejde med:

  • Natursten
  • Badeværelser
  • Totalentrepriser
  • Flise- og klinkearbejde

Vi gør din byggeproces overskuelig 

Hos Byggematadoren har vi et bredt netværk af kompetente og ansvarsbevidste samarbejdspartnere. Vi tæller selv fire mand, men ringer gerne og inddrager andre dygtige håndværkere, så netop dine byggedrømme kan blive imødekommet. Og det at vi står for hele pakken gør, at kunderne kommer igen samt anbefaler os til andre.

Kvalitet og ordentlig

Vi går utroligt meget op i vores håndværk, og derfor holder vi også fagets traditioner i hævd. Vi mener, at kvalitet skal kunne ses og mærkes, og når Byggematadoren er på opgaven, er du ikke i tvivl. Vi bruger udelukkende solide materialer af høj kvalitet, så både du og vi kan være tilfredse - med det endelige resultat.

Derudover kan du også regne med erfaren rådgivning. Vi ved, at du som kunde har et behov for at føle dig hørt og forstået. Derfor rådgiver vi dig altid før, under og efter dit byggeprojekt. På den måde ved vi, at dine ønsker kommer godt i mål.

En aftale er en aftale

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Det betyder, at en aftale er en aftale og at vi altid rydder pænt op efter os. Du vil med andre ord kun se det færdige resultat.

Vil du også gerne bruge Byggematadoren til dit næste projekt? Så ring på telefon 9340 1234 eller brug kontakt-knapperne her på side. Vi ser frem til at høre om dine byggedrømme.

Vi er stolte ejere af følgende anerkendelser
Elite mureren 2019
Ambassadør 2019
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Byggematadoren senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Kontakt os her
Tobias Kihlgast
Tobias Kihlgast Indehaver
93 40 ** **
[email protected]***.dk
Byggematadoren Klingseyvej 34, 2. th. 2720 Vanløse
CVR: 34243336
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Byggematadoren
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu
Referencer

Byggematadoren har blandt andet udført opgaver for

Grøndal Fisk & Ost Vanløse
Valby Fisk Valby