Team-MBM

Skal du have ændret på bærende konstruktioner, kalder det på en ingeniør til statiske beregninger. Vi hos Team-MBM er et hold professionelle ingeniører, der har specialiseret sig i netop bærende konstruktioner, og som altid går seriøst til opgaven, uanset dens størrelse. Vi sikrer en god og tillidsfuld proces, så du kan være helt tryg gennem hele opgavens forløb. Ønsker I, at vi skal stå for selve udførelsen, tilbyder vi i nogle tilfælde også dette.

Fagpersoner til fingerspidserne

Team-MBM er fagpersoner til fingerspidserne og den faglige stolthed er stor. Med os i bagagen har vi flere års erfaring med statiske beregninger af bærende konstruktioner, hvorfor du roligt kan forvente en høj kvalitet i vores beregninger.

Du får den rette rådgivning

At pille ved bærende konstruktioner forudsætter det rette forarbejde. Vi ved, at der i vores fag er mange fagtermer. For at du som bygherre får den rette og grundige rådgivning, er det højt prioriteret at oversætte vores arbejde til almindeligt menneskesprog og grundigt forklare byggeriets konsekvenser. Således bliver det overskueligt og letforståeligt for dig som ikke-fagperson, så du med ro i maven kan træffe de rette valg. 

Den gode proces

Fordi vores rolle i bygge- eller renoveringsprojektet er vigtig for bygningens konstruktion, tilsikrer vi en god proces fra start til slut i projektet. Tillid er vigtigt, og vi tager dig i hånden hele vejen. I de fleste tilfælde kan vi klare opgaven relativt hurtigt og bekvemt, fordi vi ofte kan foretage beregningerne ud fra eksisterende byggetegninger – i nogle tilfælde kræver det dog, at vi kommer ud og besigtiger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Lyder vi som det rette firma til opgaven? Så tøv endelig ikke med at kontakte os via kontaktknapperne på siden her eller på telefon: 6090 6006.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Læs mere

Kontakt os her

Mohammad Hossein Rabbany Direktør
60 90 ** ** Vis nummer
60 90 60 06

TEAM-MBM ApS

Bredekærs Vænge 78

2635 Ishøj

CVR: 41273518

Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver TEAM-MBM ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk


Statiske beregninger ifm. nybyg 2770 Kastrup
3 uger siden
Statiske beregninger til nedrivning af væg 4293 Dianalund
3 uger siden
Statiske beregninger til nedrivning af væg 7000 Fredericia
3 uger siden
Statiske beregninger ifm. etablering af åbning 4690 Haslev
1 måned siden
Statiske beregninger til nedrivning af væg 3250 Gilleleje
1 måned siden
Vi udfører opgaver i brancherne:

Det synes kunderne om os

0
8 anmeldelser
3byggetilbud.dk 8 anmeldelser
0
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%

Det synes kunderne om os

TEAM-MBM ApS spurgte ind til yderligere information inden opgaven blev udført, hvilket gjorde at jeg følte mig tryg ved mit valg til at udføre de statistiske beregninger på fjernelse af bærende væg.

Nadja B., 04 jul. 2023

Ja og er 100% tilfreds Super skarp pris og et produkt der ikke står tilbage som "sparet". Kvalitet hele vejen rundt og rigtig god og grundig rådgivning.

Daniel R., 06 jan. 2021

Mo var et rart menneske at arbejde med og hjalp os at udføre noget bedre end først lovet. Han er ærlig og var altid god til at svare hurtigt.

Troy L., 15 dec. 2020

Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu

Kontakt os her

Her finder du TEAM-MBM ApS

Send en forespørgsel til TEAM-MBM ApS