Stjernbyg ApS

3 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Stjernbyg ApS

Stjernbyg ApS

- Alt i traditionelt murer- og flisearbejde

Med Stjernbyg ApS på opgaven er dit projekt i trygge hænder, og du får en håndværker med hele 13-års erfaring i bagagen. Det gør, at din opgave bliver fulgt til dørs med både kvalitet og grundighed for øje.

Stjernbyg ApS ligger i Hillerød, og vi kører gerne ud i en radius på 70 kilometer herfra. Vi hjælper både private boligejere, erhverv og boligforeninger med opgaver som:

  • Flisearbejde
  • Microcement
  • Badeværelser
  • Alt i murerarbejde
  • Tilbygninger til tagrenoveringer

Grundige af natur

Med Stjernbyg ApS på opgaven kan du være sikker på, at dit projekt kommer i mål til tiden. Vi er grundige af natur – hvilket er vores bedste kvalitetsstempel. Det betyder for dig som kunde, at du kan føle dig tryg, da tidsfrister og overholdelse af vores aftaler er en selvfølge.

Hos Stjernbyg ApS er vi kræsne, og vi afleverer ikke et projekt, som vi ikke selv kan stå inde for. Vores faglige stolthed kommer med fagets traditioner, som vi værner om og holder i hævd. Du finder med andre ord ikke et murerfirma, hvor kvalitet og håndværk kan gå mere hånd i hånd.

Vil du også gerne bruge vores erfaring og dygtighed? Så ring på 2571 1221 allerede nu eller brug kontakt-knapperne her på siden. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan gøre for netop dig.

Kontakt os her
Kevin Walther Stjernby Direktør
25 71 ** **
[email protected]***.dk
Stjernbyg ApS Løngangsgade 32 3400 Hillerød
CVR: 40857125
0.0
0 anmeldelser
Fordeling af stjerner
0%
0%
0%
0%
0%
Her finder du Stjernbyg ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu