Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS

Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS er et entreprisefirma med beliggenhed i Karlslunde. Firmaet udfører alt fra udskiftning af vinduer, tagentrepriser, tilbygninger. Alt med kvalitet og service i fokus. Ring for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS

Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS er din kvalitetstømrer til alle slags tømreropgaver, store som små. Med stor præcision og en flot finish udfører vi arbejde på det meste af Sjælland, hvor vi aldrig går på kompromis med den kvalitet, vi leverer. Vi er et entreprisefirma, der har et netværk af dygtige samarbejdspartnere, som vi løfter større totalrenoveringer og tilbygningssager med. Vi er blandt andet eksperter i:

 • Døre- og vinduesudskift
 • Tagarbejde og tagrender
 • Gulvarbejde og gulvservice
 • Nybyggeri og tilbygninger
 • Vægge og lofter
 • Køkkenrenoveringer
 • Hegn- og terrasseopgaver
 • Service og montage
 • Vi tager imod alle udfordringer indenfor tømrer-, snedker- og entreprisefaget og garanterer et flot resultat. Vi udfører arbejde for både private, erhverv og foreninger.

  Vores målsætning er kvalitet

  Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS har vi en målsætning om altid at fremstå, som et kvalitetsbevidst tømrerfirma. Derfor lægger vi stor vægt på, at vores løsninger overholder regler og bygningsreglementet til punkt og prikke. Vi mener, at et professionelt stykke arbejde godt kan leveres til konkurrencedygtige priser og til tiden. Derfor får du både en god kvalitet og pris på din opgave, som vi udfører effektivt og indenfor den aftalte tidsramme.

  Vi er på kundens side

  En god kundedialog og kundeservice er noget, som vi har i højsædet hos Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS. Vi er på kundens side og vores mål er altid en god dialog mellem os og kunderne. Vi udfører dine byggedrømme og sikrer os, at du er fuldt ud tilfreds med resultatet. Med en god forventningsafstemning og løbende dialog tager vi dig i hånden gennem hele byggeprocessen.

  Giv os en opgave og vi løser den! Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller professionel vejledning ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Referencer

  Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • CPH Studio Hotel Penthouse
   København
  • 300 m2 flydende café
   Green Island of Copenhagen
  • Solrød biograf
   Solrød
  • Fast arbejde
   For STAY Copenhagen
  Kontakt Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS for et uforpligtende tilbud

  Her finder du Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS

  Hovedkontor

  Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

  Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

  Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS

  Stenkilde Tømrer & Entreprise ApS er et entreprisefirma med beliggenhed i Karlslunde. Firmaet udfører alt fra udskiftning af vinduer, tagentrepriser, tilbygninger. Alt med kvalitet og service i fokus. Ring for mere info.

  Hovedkontor

  Benedikte Alle 18
  2690 Karlslunde

  CVR: 39425378

  Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen