SECH IVS

Står du og mangler en tømrer til din opgave og bor du i HT-området? Så er SECH det rigtige valg. Vi laver de fleste tømreropgaver og er specialister i udskiftning af døre og vinduer. Ring gerne for mere info.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til SECH IVS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

SECH

- Vores vision, din drøm!

Hos SECH udfører vi alle former for tømrerarbejde i HT-området. Vores år i tømrerbranchen har givet os erfaring med, hvordan vi minimerer omkostningerne, så I får de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Vi varetager opgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

Hos SECH er vi specialister i:

  • Døre og vinduer
  • Vægge
  • Loftarbejde
  • Diverse tømreropgaver

Effektivitet og komplette løsninger er vores varemærker

Hos SECH står effektivitet højt på dagsordenen. Vi brænder nemlig for at levere kvalitetssikre løsninger til vores kunder på kort tid, så deres håndværks-hovedpine er ude af verden. Høj effektiv er resultatet af en god og struktureret planlægning. Vores medarbejdere har derfor altid en plan for din opgave, så fremgangsmåden bliver den bedste og mest effektive. Det giver os nemlig muligheden for at give jer en konkurrencedygtig pris på opgaven, uden at gå på kompromis med kvaliteten af slutproduktet.

Ansvarlighed er altafgørende

For os hos SECH er det alfa og omega, at I kan regne med os. Det imødekommer vi ved altid af overholde vores aftaler og være færdige til tiden. Mødestabilitet og tilgængelighed tror vi på danner grobund for en sund og troværdig dialog, hvilket kan gøre selv den mest komplekse opgave mere overskuelig. Den løbende dialog giver nemlig også mulighed for løbende at få forventningsafstemt forløbet, så vi ved nøjagtigt, hvad jeres ønsker og behov er. Derudover kan vi garantere, at vi aldrig forlader en opgave, før der er pænt og nydeligt. Det er simpelthen en fast del af arbejdsprocesen hos SECH.

Står I med en tømreropgave og vil I gerne have den løst hurtigt, billigt og bedst? Så står SECH klar med et godt råd og et uforpligtende tilbud. Klik på kontakt-knappen øverst eller på tlf: 25750005. Vi ser frem til at høre fra jer!

Vi er tilmeldt hos 3byggetilbud.dk i kategorierne:

Kontakt SECH IVS for et uforpligtende tilbud

Her finder du SECH IVS

Hovedkontor
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

SECH IVS

Står du og mangler en tømrer til din opgave og bor du i HT-området? Så er SECH det rigtige valg. Vi laver de fleste tømreropgaver og er specialister i udskiftning af døre og vinduer. Ring gerne for mere info.

Hovedkontor

Rødager Alle 41
2610 Rødovre

CVR: 38928546

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen