SG Montage

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

SG Montage

SG Montage

Med SG Montage på sagen går du ikke galt i byen. Jeg, indehaver Simon Geismar, har over 23 års erfaring i tømrerfaget, og har tilmed arbejdet som fast køkkenmontør for HTH-køkkener i 15 år. Så du kan være sikker på, at det er en kompetent og professionel håndværker du får på sagen, når du ringer til SG Montage. Hos mig løses opgaverne nemlig med samme kvalitet, om det er en køkkenmontage eller opsætning af døre og vinduer. Jeg har base nær Kerteminde og rykker ud med solide tømrerløsninger på hele Fyn.

En skarp finesse

Jeg holder altid tungen lige i munden gennem et projekt, for at sikre den helt skarpe finesse som vores kunder roser mig for. Som indehaver har jeg gennem flere års erfaring fået skabt en ærekær tilgang til projekterne, så du kan føle dig helt tryg i SG Montages hænder.

Prioriterer kundebehov

Mine kunder er altid i forreste række. Derfor prioriterer jeg kundebehov op, og lytter til kundens ønsker. Jeg bidrager hellere end gerne med vores erfaring og ekspertråd, så vi sammen kan finde den rette løsning på dine bygge- eller renoveringsdrømme.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Så hvis du er interesseret i en knivskarp tømrervirksomhed, der sætter dine behov i forreste række, så skal du ikke tøve med at kontakte SG Montage. Du kan fange mig på telefonen 2447 6217, eller på kontaktknapperne her på siden.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Simon Geismar Indehaver
24 47 ** **
[email protected]***.com
SG Montage Rynkeby Bygade 16 5350 Rynkeby
CVR: 41456442
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver SG Montage senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du SG Montage
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu