Secher Nielsen Byg & Maler IVS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Secher Nielsen Byg & Maler IVS

Secher Nielsen Byg & Maler IVS

- din klassiske tømrer, der også kan male

Hos Secher Nielsen Byg & Maler har vi 15 års erfaring med at hjælpe Hr. Og Fru Danmark med små som store tømreropgaver. Og vi gør det altid med et smil på læben samt en positiv tilgang til opgaven. Med os er du sikret et resultat, vi begge kan være stolte over. Det er nemlig vigtigt, at vi begge er tilfredse, da vi værner om fagets traditioner og håndværk.

Vi hjælper i forvejen boligforeninger og private boligejere, men kører også gerne ud til småopgaver for erhverv. Vi kører fra Herning til Aarhus og kan hjælpe med:

  • Tag, vinduer og døre
  • Gulve og efterisolering
  • Maleropgaver
  • Forfaldent arbejde
  • Facadebeklædning
  • Terrasser, garager og opsætning af drivhus

Som noget nyt kan vi også snart tilbyde at lave sildebensparketgulve. Vi er netop ved at tage et kursus, og har fundet en erfaren lærermester, som giver os en solid oplæring.

Positiv og professionel tilgang til arbejdet

Hvad enten du ønsker stuen malet eller at komme i gang med den nye træterrasse, så ring til os. Med Secher Nielsen Byg & Maler på opgaven er du sikret en god dialog og et godt tilbud. Vi er positive af sind, og lægger vægt på en god og konstruktiv omgangstone under arbejdet og i dialogen med dig. Vi skal begge kunne se hinanden i øjnene, når arbejdet er færdigt.

Vi rydder pænt op efter os

Håndværkerarbejde kan godt svine, men du vil ikke mærke meget til det. Vi rydder nemlig op både under og efter arbejdet. Når du kommer hjem fra dit job, vil der altså ikke være mange spor af dagens arbejde. Det samme gælder, når vi siger farvel og tak. Vi tager alt byggeaffald med igen.

Vil du også gerne have os ud på opgaven? Så ring nu på tlf.: 2611 5080 eller brug kontakt knapperne her på side, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Martin Secher Nielsen
Martin Secher Nielsen Indehaver
26 11 ** **
secher.nielsen8@***.com
Secher Nielsen Byg & Maler IVS Skaunvej 15 8800 Viborg
CVR: 38791338
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver Secher Nielsen Byg & Maler IVS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du Secher Nielsen Byg & Maler IVS
Klar til at fortælle os mere om din opgave, og få et uforpligtende tilbud på?