SDJ Murer & Entreprenør

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

SDJ Murer & Entreprenør

SDJ Murer & Entreprenør

SDJ Murer & Entreprenør er et murerfirma, der varetager alt fra ny flisebeklædning på jeres badeværelse til store totalentrepriser. Vores fire erfarne murere udfører opgaver i hele området mellem Herning og Århus. Med SDJ Murer & Entreprenør kan du forvente professionalisme og ærgerrighed fra start til slut. Vi er både behjælpelige for private, erhverv og boligforeninger.

Forvent kvalitet – både i håndværk og formidling

Vores kunder, store som små, kan forvente et murerfirma, der altid leverer en løsning af høj og holdbar kvalitet. Hos SDJ Murer & Entreprenør synes vi, der ligger en tilfredsstillelse i umagen og det grundige håndværk. Det afspejler sig naturligvis i slutproduktet, men også gennem byggeforløbet. Kærligheden til murerfaget gør, at vi glædeligt fortæller og formidler om, hvordan vi vil løse opgaven. I den forbindelse får vi også sparret og forventningsafstemt særlige ønsker med jer som bygherrer. På den måde opnår vi den største kundetilfredshed.

Opgaven er først komplet, når affaldet er væk

Når I køber et produkt hos SDJ Murer & Entreprenør, så får I ikke kun et produkt – I får en service. Vores medarbejdere tropper op med et højt humør og en masse gå-på-mod. Siden firmaets opstart i 2016, har det været alfa og omega for os at være et service-minded håndværkerfirma. Det forpligter naturligvis og betyder, at vi altid afslutter en byggeopgave med en oprydning. Nogle tager det for givet – men hos SDJ Murer & Entreprenør mener vi, at det er en fast del af opgaven og lige giver ’det lille ekstra’.

Vi tilbyder alt fra:
  • Flise- og klinkearbejde
  • Badeværelsesrenovering
  • Skorsten
  • Etablering af murværk
  • Renovering af facader og tageetager

Kontakt os for en uforpligtende samtale og et konkurrencedygtigt tilbud på tlf: 40685724 eller mail: soeren_jensen2@msn.com
Vi udfører opgaver i brancherne:
Kontakt os her
Søren Jensen Indehaver
40 68 ** **
soeren_jensen2@***.com
SDJ Murer & Entreprenør Læssøegade 22 8600 Silkeborg
CVR: 38000128
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver SDJ Murer & Entreprenør senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Autorisationer og garantier
Her finder du SDJ Murer & Entreprenør
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu