SBO Gruppen ApS

SBO Gruppen ApS sliber, polerer, lakerer og lægger gulv. Vi sliber alt der er af træ. Vi kommer altid til aftalt tid. Gulvafsliber Steffen Olsen har mere end 8 års erfaring, så derfor: skal du have gulve der skinner - er SBO Gruppen en SIKKER vinder.

Læs mere

Send en forespørgsel direkte til SBO Gruppen ApS

Du giver leverandøren samt 3byggetilbud.dk tilladelse til at kontakte dig via de indtastede oplysninger. 3byggetilbud.dk gemmer de indtastede informationer, men dine oplysninger vil aldrig blive videregivet til tredjepart. 3byggetilbud.dk kan ikke drages til ansvar for aftaler, som indgås mellem leverandøren og dig.

Sådan anmelder kunderne os på 3byggetilbud.dk

SBO Gruppen ApS

Skal du have gulve der skinner - er SBO Gruppen ApS en sikker vinder

SBO Gruppen ApS (tidligere Olsen Service) er et alsidigt håndværkerfirma, der beskæftiger sig med alt indenfor gulv-, tømrer-, maler- og totalrenoveringsopgaver. Med mere end 8 års erfaring udfører SBO Gruppen ApS opgaver for private, erhverv og foreninger på det meste af Sjælland. Vi er beliggende i Slangerup, men kører gerne efter opgaverne og dækker derfor Hovedstadsområdet, Nord-, Vest- og Midtsjælland. 

Gulvafslibning, gulvlægning, tømrerarbejde, maling og polering af betongulve - SBO Gruppen ApS kan det hele. Med et netværk af faste, dygtige samarbejdspartnere udfører vi også større entreprise- og totalrenoveringsopgaver. Så hvad end du har en lille byggeopgave eller et større renoveringsprojekt, står SBO Gruppen ApS klar med professionel hjælp. 

Vi sætter kunden i centrum

Hos SBO Gruppen ApS sætter vi altid kunden i centrum. Vi prioriterer god kundeservice, hvilket betyder at vi tager hurtig kontakt, overholder vores aftaler og har en god løbende dialog med vores kunder. For os er det ligeledes vigtigt at være effektive og tilstede i vores arbejde - så vi kan give din byggeopgave vores fulde opmærksomhed.

Effektivt og professionelt arbejde med et stort smil

SBO Gruppen ApS er din garanti for et flot stykke arbejde til en fair pris. Hos os er det gode håndværk i højsædet, og vi leverer altid et professionelt stykke arbejde med et stort smil. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller et uforpligtende tilbud på din byggeopgave. Giv os et kald på tlf.: 26218129 eller skriv til os på: kontor@sbogruppen.dk 

- Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Referencer

SBO Gruppen ApS har blandt andet udført opgaver for:

  • Hovedstadens Bygningsentreprise A/S
    København
  • Boligforeningen AAB
    København S
  • Boligselskabet Domea
    København
Kontakt SBO Gruppen ApS for et uforpligtende tilbud

Her finder du SBO Gruppen ApS

Hovedkontor

Uddrag af opgaver, kunder og samarbejdspartnere

Sådan anmelder kunderne SBO Gruppen ApS

En gennemsnitlig vurdering af vores arbejde

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

SBO Gruppen ApS

SBO Gruppen ApS sliber, polerer, lakerer og lægger gulv. Vi sliber alt der er af træ. Vi kommer altid til aftalt tid. Gulvafsliber Steffen Olsen har mere end 8 års erfaring, så derfor: skal du have gulve der skinner - er SBO Gruppen en SIKKER vinder.

Hovedkontor

Tornebakke 3
3550 Slangerup

CVR: 38677411

Denne profil er leveret af 3byggetilbud.dk Gå til toppen