S.O.S Murer ApS

Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

S.O.S Murer ApS

S.O.S Murer ApS

S.O.S Murer ApS holder til på Amager, men dækker hele Sjælland for de store mureropgaver. Vi hjælper både erhvervskunder og den private bygherre med alt fra facaderenoveringer til lægning af klinker. Med andre ord varetager S.O.S Murer alle typer af mureropgaver.

Eksempler på opgaver:

  • Etablering og renovering af badeværelser
  • Etablering af gulvvarme
  • Facaderenovering
  • Støbning af gulv
  • Ombygninger

Hos os behøver du kun én leverandør, da vi har mange dygtige samarbejdspartnere på tværs af håndværkerfag, der hjælper os i vores arbejde.

Specialister i badeværelser

S.O.S Murer har i flere år arbejdet med badeværelser, og derfor tør vi godt love, at vi kan hjælpe dig trygt i mål med badeværelsesprojektet. Inden projektets start tilbyder vi altid rådgivning og vejledning, når de store valg omkring badeværelset skal træffes. Har du derimod helt styr på, hvordan tingene skal laves, så griber vi med det samme værktøjskassen og går igang.

Garant for kvalitet

Hos S.O.S Murer er det vigtigt, at kvaliteten i vores arbejde altid er tilfredsstillende og bliver opretholdt efter vores standarder. Med os på opgaven er det nemlig altafgørende, at du bliver tilfreds med resultatet, og at vi er stolte af det arbejde, vi leverer.

Få et uforpligtende tilbud!

Trænger gulvet, facaden eller badeværelset til en overhaling? Så tøv ikke med at ringe til os på telefonnummer: 30 50 70 26 eller brug kontaktknapperne her på siden. Vi sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig trygt i mål med dit byggeprojekt.

Kontakt os her
Christian Entrepriseleder
30 50 ** **
[email protected]***.dk
S.O.S Murer ApS Sumatravej 63, 2. tv. 2300 København S
CVR: 41481226
Seneste opgaver

Her ser du en liste over de opgaver S.O.S Murer ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

Her finder du S.O.S Murer ApS
Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu