Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS

4 ud af 5 stjerner
Har du en opgave som du gerne vil have et uforpligtende tilbud på?

Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS

Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS

- At levere kvalitet til tiden er vores varemærke

Du får mere end en god kundeoplevelse, når Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS er håndværkeren på din opgave. Kvalitetsresultater, punktlighed og professionel kontakt er nemlig nogle af de parametre, som også kendetegner det arbejde, jeg leverer. Mit firma er forholdsvis nyt og jeg startede det, fordi jeg brænder for mit fag. Med et højt drive og lige så højt ambitionsniveau tilgår jeg alle opgaver, store som små, med fokus på at levere et resultat, som jeg kan være stolt af. Selvom firmaet er nyt har jeg stor erfaring i branchen, og jeg tilbyder derfor kvalitetsløsninger på en bred vifte af tømreropgaver.

Kernekomptencerne hos Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS er:

 • Klassisk tømrerarbejde ude såvel som inde
 • Tilbygninger og carporte
 • Kvalitet til konkurrencedygtige priser
 • Kundeservice og hurtig kundekontakt
 • Professionel rådgivning
 • Meget mere
 • Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS dækker Midt- og Vestsjælland, og jeg løfter opgaver for både private, erhverv og boligforeninger.

  Passion og punktlighed

  Kunden er i centrum hos Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS. Glade kunder giver gode anbefalinger og dem vægter jeg højt i mit arbejde. Jeg gør derfor en dyd ud af at finde den rigtige løsning til den enkelte, ved at afstemme ønsker og behov inden opstart. Jeg tager derfor hurtig kontakt og besigtiger opgaven, så jeg kan sikre, at kunden er tilfreds med løsningen ned til mindste detalje.

  Søger du et firma, der værner om fagligheden og den gode kundeoplevelse, er Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS det helt rigtige til opgaven! Ring for gode råd eller et uforpligtende tilbud på tlf.: 42443529, eller tryk på kontakt-knappen her på siden. Jeg ser frem til at hjælpe dig godt i mål med dit næste tømrerprojekt!

  Kontakt os her
  René Kim Mathiasen Indehaver
  42 44 ** **
  [email protected]***.dk
  Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS Trøjeløkkevej 5 4400 Kalundborg
  CVR: 39571862
  Seneste opgaver

  Her ser du en liste over de opgaver Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS senest har modtaget fra 3byggetilbud.dk

  Her finder du Rem Tømrer- Og Snedkermester ApS
  Fortæl os mere om din opgave og få et uforpligtende tilbud nu